Knírač malý pepř a sůl s PP

Prodám Knírače malého - Malá CHS nabízí do milující rodiny štěňátka s výbor...
Dohodou
Dobrý den,
jsem těsně před odběrem štěněte s PP. Dnes mi chovatelka volala, že po dnešní kontrole bylo zjištěno, že má sestouplé pouze jedno varle. Je to velký problém?
Bylo mi řečeno, že je stále pravděpodobně, že sestoupí. Co si myslíte? Mám ho brát? Bude chovný v případě sestoupnutí později?
Díky moc za rady.
Pokud si kupujete štěně s vidinou výstav a chovu,tak nekupujte. Pokud si kupujete parťáka s tím,že když se zadaří,rádi byste na výstavy a třeba ho uchovnili,tak se s chovatelkou ve smlouvě domluvte na slevě z ceny,pokud kulka do určité doby nesestoupí. Hodně záleží na tom,jestli kulka ještě cestuje,nebo jí chovatelka nikdy nenahmatala,tam je pravděpodobnost,že sestoupí naprosto zanedbatelná. Pokud se ještě pohybuje,tak určitá pravděpodobnost ještě je, vhodné je masírovat z třísla dolů,to by vám chovatelka měla ukázat,jak na to. Pokud nesestoupí,budete jí muset v dospělosti nechat operativně vyndat
janaa
napsal(a):
Pokud si kupujete štěně s vidinou výstav a chovu,tak nekupujte. Pokud si kupujete parťáka s tím,že když se zadaří,rádi byste na výstavy a třeba ho uchovnili,tak se s chovatelkou ve smlouvě domluvte na slevě z ceny,pokud kulka do určité doby nesestoupí. Hodně záleží na tom,jestli kulka ještě cestuje,nebo jí chovatelka nikdy nenahmatala,tam je pravděpodobnost,že sestoupí naprosto zanedbatelná. Pokud se ještě pohybuje,tak určitá pravděpodobnost ještě je, vhodné je masírovat z třísla dolů,to by vám chovatelka měla ukázat,jak na to. Pokud nesestoupí,budete jí muset v dospělosti nechat operativně vyndat
Pořizuju si ho hlavně jako parťáka do života s tím, že třeba jednou kdyby byl čas a chuť, tak bych to zkusil. Tu slevu mi chovatelka sama nabídla.
O tom hmatu a nehmatu mě moc podrobně neinformovala. Jen, že mu bude dávat nějaké kapky, které na tento problém údajně pomáhají.
A je narozen 1.3. Tudíž má 7 týden? Jestli dobře počítám
Tak pokud bude nesestouplé varle problém to bude tak jak tak. Chov nic, výstavy nic. Ale to není vše. Je nutné to řešit, nesestouplé varle najít a odstranit. A to není ani snadná ani levná operace.
Takovéto štěně je nestandard a tomu by měla odpovídat i cena. Být např. Jen 50 proc. z ceny obvyklé. U nadějných.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Igli
napsal(a):
Prý nějaká homeopatika
Na homeopatika bych moc nespoléhala.
Igli
napsal(a):
Díky moc za názory a rady.
Ještě bych se zeptal rád na jednu věc. Kdyby nakonec nesestoupilo a musel by na kastraci. Změní to jeho aktivitu, temperament atd...prostě jeho povahu a chuť do života?
Na různých stránkách jsem četl, že to toho psa dost uklidní. Je to pravda?
Však Vy odstraníte jen to nesestouplé varle - pes bude normálně hormonálně aktivní a plodný, takže se v jeho chování nezmění vůbec nic.