Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

smallrose

20.4.2021 13:17
smallrose

XXX.XXX.48.187

Ahoj,
naše fenka včera podstoupila kastraci z důvodů zánětu dělohy. Je jí 7 let. V noci polehávala, dnes se mi zdá lepší, něco snědla, napila se, byla venku čůrat a udělala i minibobek. Nezdá se mi jen to, že rychleji dýchá. Volala jsem na veterinu, prý je to celkem normální, že má za sebou velký zákrok.
Ale ptám se i zde, jaké máte zkušenosti s pooperačním stavem psů? Přejde to? Bude v pohodě?
Lékařka říkala, že operace byla náročnější, měla na vaječnících srůsty.
Budu ráda za každou reakci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2021 13:26

Já jsem měla fenu ještě 2 dny po operaci na klinice. Když jsme si pro ni přijeli, byla v pohodě, těšila se domů. Samozřejmě zpočátku jen polehávala, pila, snědla jen něco málo, brzo se unavila.
Podle popisu se mně to zdá v pořádku, chvíli to bude trvat, než začne normálně běhat.

20.4.2021 13:54

smallrose napsal(a):
Ahoj,
naše fenka včera podstoupila kastraci z důvodů zánětu dělohy. Je jí 7 let. V noci polehávala, dnes se mi zdá lepší, něco snědla, napila se, byla venku čůrat a udělala i minibobek. Nezdá se mi jen to, že rychleji dýchá. Volala jsem na veterinu, prý je to celkem normální, že má za sebou velký zákrok.
Ale ptám se i zde, jaké máte zkušenosti s pooperačním stavem psů? Přejde to? Bude v pohodě?
Lékařka říkala, že operace byla náročnější, měla na vaječnících srůsty.
Budu ráda za každou reakci.

Vypadá to na normální pooperační průběh.

Přidejte reakci

Přidat smajlík