Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lasie

26.4.2021 21:17
Lasie

XXX.XXX.110.27

Moje fena sežrala kusy míčku (ne tenisák, nevím co za gumu). Nevíme, kdy přesně to spolkla, protože ten míček už nějakou dobu ani nemáme. Teď pár dní nechce žrát a zvrací kusy toho míčku. Na veterinu se teď nemame jak dostat. (snad zítra)
Máte podobné zkušenosti?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2021 21:58

Ne, tak blbý nápad, když mi pes několik dní nejí a zvrací, že nedorazím na veterinu, jsem teda ještě neměla.
Ještě že zakopat se dá na zahradě, co.

Lasie

26.4.2021 23:11
Lasie

XXX.XXX.110.27

Poděkovala bych za reakci, ale není za co děkovat, nijak jste mi nepomohla. Svou jedovatost si můžete nechat.

Fena nereze pár dní, jinak mi přišla normální, čekala jsem, že se to spraví. Zvracet začala až dneska. Jak jsem psala, na veterinu se nemám jak dostat.

26.4.2021 23:22
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Snědla ten míček celý? Zjistili jste nějak, jestli ještě něco chybí, nebo vyzvracela všechno? Pokud to vyzvrací, mělo by to být OK

Lasie

26.4.2021 23:46
Lasie

XXX.XXX.110.27

lesnížínka napsal(a):
Snědla ten míček celý? Zjistili jste nějak, jestli ještě něco chybí, nebo vyzvracela všechno? Pokud to vyzvrací, mělo by to být OK

Nene, měla z něj už půlku. Většinou to čelisti rozkousne vejpul a pak to hryze. Vždycky ji to chvilku nechám, než to vyhodim. Vyhazovala jsem to, takže musela okousat něco z toho. Myslíme, že většinu vyzvracela, ale jisti si tím nejsme. Pořád hodně pije. Ani nevíme jak dlouho to v sobě měla, protože ten míček už fakt dlouho na hraní neměla.

26.4.2021 23:54
Mousinka

XXX.XXX.133.214

vemte zbytky, co vyzvracela a jeďte na veterinu.
jinak nezjistíte, kolik toho v ní ještě je a jestli nemůžou být ucpaný střeva.

26.4.2021 23:54
manitschka

XXX.XXX.233.190

No, ono to taky nemusí vůbec být tím míčkem, obzvlášť když nevíte, kdy ho snědla.

Hodně pije, zvrací, nežere...je kastrovaná? Taky může mít zánět dělohy, třeba namátkou. Co taxík? Pet medic? Rodiče? Kamarádi? Nedovedu si představit, že by mi pes několik dní nežral, zvracel, a já bych čekala, že to nějak zázračně přestane.

27.4.2021 07:20
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

manitschka napsal(a):
No, ono to taky nemusí vůbec být tím míčkem, obzvlášť když nevíte, kdy ho snědla.

Hodně pije, zvrací, nežere...je kastrovaná? Taky může mít zánět dělohy, třeba namátkou. Co taxík? Pet medic? Rodiče? Kamarádi? Nedovedu si představit, že by mi pes několik dní nežral, zvracel, a já bych čekala, že to nějak zázračně přestane.

Určitě veterina, přehlédla jsem to ,,pár dní" Pokud tedy nezačala normálně žrát, pít. Je teda fakt, že kdyby mi pes ,,pár dní" zvracel a nežral, byla bych strachy bez sebe a na té veterině dávno.

27.4.2021 21:22

Lasie napsal(a):
Poděkovala bych za reakci, ale není za co děkovat, nijak jste mi nepomohla. Svou jedovatost si můžete nechat.

Fena nereze pár dní, jinak mi přišla normální, čekala jsem, že se to spraví. Zvracet začala až dneska. Jak jsem psala, na veterinu se nemám jak dostat.

Tak já budu ještě jedovatější. Loni jsme takového psa odpitvali. V žaludku měl půlku míčku.

27.4.2021 21:23

lesnížínka napsal(a):

Jenže nemůžete vědět, jestli vyblinkala všechno. A že se někde něco ucpe třeba v řádu dní nebo týdnů.

27.4.2021 22:04
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jenže nemůžete vědět, jestli vyblinkala všechno. A že se někde něco ucpe třeba v řádu dní nebo týdnů.

Tak jako já bych z toho skládala to puzzle Jinak jestli to bude ta pyometra tak doufám, že fena ještě žije

28.4.2021 06:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):
Tak jako já bych z toho skládala to puzzle Jinak jestli to bude ta pyometra tak doufám, že fena ještě žije

Trochu se bojím, ze fena již nežije, vzhledem k tomu jaký má zadavatelka přístup 👎

28.4.2021 20:33
Nikouš

XXX.XXX.70.49

Musím říct, že od mala máme pejsky a vždy když rozžvýkali kousky z hračky, tak jsme jí pak našli v hovínkách .. Díký bohu se nám nikdy nestalo totok. Akorát ted jak měla fena štěnata , tak u jedné fenečky v 8. týdnu byli problémy, když na zahradě požvýkala klacek. Taky nechtěla papat a měla žaludeční problémy, nakonec musela bobík 4 dny chodit na infuze a bála se jíst... Snad bude bobík v pohodě

Přidejte reakci

Přidat smajlík