Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouStefanska_l
XXX.XXX.28.123
Dobrý den, můj pes (zlatý retrívr) je po operaci očí a dostal límec, jenže ho nechce a neumí s ním chodit, límec má aby si je neškrábal ale nechce ho a já nevím co mám dělat, jestli ho mám sundat a udělat to jinak, nebo mu ho nechat😢
Uživatel s deaktivovaným účtem
Operace očí u psa není legrace, co se hojení týká.
Psovi určitě límec nechte na krku! Stačí vteřina bez něj, hrábne si do oka/stehů i přední packou, podrbe si to zadní, svědivé oko otře třeba o roh nábytku a můžete jet k veterináři znovu. Zbytečné komplikace.
Chce to vydržet a pevné nervy tak asi 10 dní do stehů? Psa s límcem naučte chodit, rozšiřte mu prostor, aby se satelitem nikde nezasekl. Na žrádlo či napití vody mu ho sundejte pod dozorem, ale jinak mu ho nechat vždy nasazený.
Vemte psa na krátkou vycházku, udělejte z trychtýře normální věc, očička mu ošetřujte a přiměřeně podrbte vy. Bude to dobré, jen holt "Vydrž, Prtka, vydrž!"
3 roky zpět jsem to taky řešíla. Veterinář nám dal velký límec a naše fena s tím nemohla ani vejít do dveří, pak se naštvala, obila ho o futra a límec se přelomil . Ale byl večer a do ráná si rozlízala zašitou ránu a musela znova, pak nám dali menší límec a to už bylo ok. zkuste se zeptat na menší.
Nikouš
napsal(a):
3 roky zpět jsem to taky řešíla. Veterinář nám dal velký límec a naše fena s tím nemohla ani vejít do dveří, pak se naštvala, obila ho o futra a límec se přelomil . Ale byl večer a do ráná si rozlízala zašitou ránu a musela znova, pak nám dali menší límec a to už bylo ok. zkuste se zeptat na menší.
Po operaci očí nemůže mít menší límec,protože by si do oka hrábla zadní packou. Proto nemůže mít ani nafukovací apod. Nejde,než vydržet. Nelíbí se to žádnému psovi,ale oči nejsou sranda.
Před lety jsem nechávala odoperovat labíkovi šedý zákal a dát umělou čočku. Ve stejnou dobu dělala doktorka ještě operaci jrt. Když jsme byli na kontrole,tak říkala,jak psíčka litovali,pes si v nestřežený okamžik hrábl do oka a čočka a oko v hajzlíčku
Oživuji vlákno, abych nabídla jako řešení po operaci očí, uší nebo například po kastraci apod. vzdušný límec z molitanu s pružným lemem na krku, kterým se zespodu provlékne klasicky obojek. Na packy si pes sice dostane, ale oči, uši proti drbání a bříško proti olizování chráněno viz foto. Pes se může s límcem napít i nažrat. Pod dohledem i packy lze ohlídat. Zakoupeno na chovatel.cz
Po kastraci pomůže třeba i krční límec z ortopet.cz.
Po 2 dnech v plastovém límci přes den, když byl sám, se mému alergikovi jaksi zapařila ouška a pomnožily kvasinky!
napsal(a):
Oživuji vlákno, abych nabídla jako řešení po operaci očí, uší nebo například po kastraci apod. vzdušný límec z molitanu s pružným lemem na krku, kterým se zespodu provlékne klasicky obojek. Na packy si pes sice dostane, ale oči, uši proti drbání a bříško proti olizování chráněno viz foto. Pes se může s límcem napít i nažrat. Pod dohledem i packy lze ohlídat. Zakoupeno na chovatel.cz
Po 2 dnech v plastovém límci přes den, když byl sám, se mému alergikovi jaksi zapařila ouška a pomnožily kvasinky!
Tady bych se po operaci očí a uší bála, že se pes může hlavou třít o něco (o roh, o sedačku apod.)
janaa
napsal(a):
Ono to bude fungovat u menších psů, kterým se koupí naddimenzovaný límec. U velkých plemen mám vyzkoušeno,že se i s největším límcem zadní packou na obličej dostanou. Plus jak píše inspektor,pes se může hlavou třít.
Také jsme vyzkoušeli a byl úplně na prd :) Stejně tak nafukovací
napsal(a):
Faaaakt? A jak zamezíte tomu, aby si oes nedrbal oko o sedačku? Trochu přemýšlejte..
impact
napsal(a):
Faaaakt? A jak zamezíte tomu, aby si oes nedrbal oko o sedačku? Trochu přemýšlejte..
Ano, máte pravdu, to jsem nedomyslela
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tady bych se po operaci očí a uší bála, že se pes může hlavou třít o něco (o roh, o sedačku apod.)
Ano, máte pravdu, to jsem nedomyslela