Německý ovčák - štěňátka s PP

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice Adnyr Bohemia nabízí k prodej...
Dohodou
Zdravím všechny, se kterými se tu známe třeba už několik let.
Potom, co jsem nečekaně přišla i o druhou šarplaninku, jsem uvažovala, zda pořídit velkého venkovního psa nebo ne. Jenže nám tu po nocích začali courat podezřelé existence, někdy i po zahradách. Pravda, moje německé pinčové narušitele hnaly tak, že celkem lehce přeskočil téměř 2 metrový plot. Jenže holky spí doma a běhat z ložnice v patře dolů pouštět je ven se mi moc nechce.
Nakonec jsem se rozhodla a z mnoha důvodů jsem se (s těžkým srdcem) vzdala pastevce a pořídila jsem si mimino NO. Holčička je bezva, s PP, ale ne do chovu, což mi vyhovuje. Tak se s ní chci pochlubit lidem, kteří to pochopí.
Uživatel s deaktivovaným účtem
...je krásná, ať se daří.....
Moc hezká, krásný zbarvení a boží uši.
Vaše šarplaninky byly moje tak trochu srdeční záležitost a je moc smutný, že už nejsou.....dost mě to vzalo.
Holčičku máte krásnou, ať vám dělá radost a hlavně přeju hodně zdravíčka....určitě to bude ta nej německá ovřanda pod sluncem
conie
napsal(a):
Zdravím všechny, se kterými se tu známe třeba už několik let.
Potom, co jsem nečekaně přišla i o druhou šarplaninku, jsem uvažovala, zda pořídit velkého venkovního psa nebo ne. Jenže nám tu po nocích začali courat podezřelé existence, někdy i po zahradách. Pravda, moje německé pinčové narušitele hnaly tak, že celkem lehce přeskočil téměř 2 metrový plot. Jenže holky spí doma a běhat z ložnice v patře dolů pouštět je ven se mi moc nechce.
Nakonec jsem se rozhodla a z mnoha důvodů jsem se (s těžkým srdcem) vzdala pastevce a pořídila jsem si mimino NO. Holčička je bezva, s PP, ale ne do chovu, což mi vyhovuje. Tak se s ní chci pochlubit lidem, kteří to pochopí.
Super, nádherná, ať Ti přináší radost na duši a hojí i ty mnohdy bolavé chvíle života!
Díky všem. Vezmu to postupně. Ano, německé holky mám 2, 10 letou Ishtar a 2 letou Efrosinu. Tu jsem chtěla jako kámošku, na výstavy a na chov. Kámoška je super, taky pořádná ničitelka (8x brýle, záclony včetně tyčí ze 3 oken, 2x nabíječka k mobilu, 1x nabíječka k noťasu, čtečka knih, atd. atd. - nejdražší pinč v Evropě ), výstavy se nekonají, nakrýt si ji zatím netroufám. Při svém temperamentu by to hned vyskákala.
Malá ovčanda je Barnie Senja Gold Moravia, někdy Barbie, někdy Barbucha. Jsou jí 3,5 měsíce a zatím je naprosto úžasná.
napsal(a):
Vaše šarplaninky byly moje tak trochu srdeční záležitost a je moc smutný, že už nejsou.....dost mě to vzalo.
Holčičku máte krásnou, ať vám dělá radost a hlavně přeju hodně zdravíčka....určitě to bude ta nej německá ovřanda pod sluncem
Šarplaninky byly moje jedinečná srdeční záležitost, hlavně Bora, roky s ní je nezapomenutelných, neopakovatelných 12 let. Druhá taková prostě není a nemůže být.
conie
napsal(a):
Šarplaninky byly moje jedinečná srdeční záležitost, hlavně Bora, roky s ní je nezapomenutelných, neopakovatelných 12 let. Druhá taková prostě není a nemůže být.
Naprosto vám rozumím .... mám to stejně s mojí Sárou...druhá taková není a nikdy nebude.
Markéta80
napsal(a):
Je krásná, tak hlavně at je zdravá a má dlouhý a spokojený život.
Dík, zatím je to malé trdlo, ale je milá, mazlivá, čistotná, slyší na jméno, báječně se zařadila do smečky, sžila se s kočičkami, které dosud neznala, je naprosto nebojácná.
conie
napsal(a):
Dík, zatím je to malé trdlo, ale je milá, mazlivá, čistotná, slyší na jméno, báječně se zařadila do smečky, sžila se s kočičkami, které dosud neznala, je naprosto nebojácná.
..to bude prima feňulka...
Ať se vám společně daří!
Pravdou je, že mně trošku zatrnulo při pohledu na Barbuchy/Barbieny přední nožky ve srovnání s tenkým, neprošláplým párátkem pinčové. Ale jste zkušená, vše poladíte.
Ovčanda je sympaťanda!
conie
napsal(a):
je zatím ještě malá. Já dle profilovky si myslela že máte stále šarplanince.Z popisu to zní skoro dokonale . Mne vždy přijde jak se přinese štěně kde už jsou jiní psy tak tam tak nějak zapadne. Navíc když bylo zvyklé na víc psů tak neni tak samo. U nás se holky spolu zabaví a na mne je jen to mazlení
Je krásná, přeji hodně radosti . Vždycky když si někdo takhle pořídí štěně tak si vzpomenu na svoje psy když byly štěnda a mám nutkání mít zase štěně , ale přítel mě v tom naštěstí úspěšně brzdí .
Pokud to není moc drzé, můžu se zeptat proč od pastevců k NO? Přeci jen zrovna tahle dvě plemena jsou dost odlišná, tak by mě to zajímalo.
conie
napsal(a):
Moje srdcovka od mládí je zase N.O.Fenečka je moc hezká, hlavně jí přeju hodně zdravíčka a spokojený dlouhý život.
Je moc krásná a má takový moudrý a skoro dospělý pohled a výraz. Přeji nekonečně spokojených společných let!
marcelaamax
napsal(a):
Je krásná, přeji hodně radosti . Vždycky když si někdo takhle pořídí štěně tak si vzpomenu na svoje psy když byly štěnda a mám nutkání mít zase štěně , ale přítel mě v tom naštěstí úspěšně brzdí .
Pokud to není moc drzé, můžu se zeptat proč od pastevců k NO? Přeci jen zrovna tahle dvě plemena jsou dost odlišná, tak by mě to zajímalo.
Klidně odpovím, i když to není milé ani příjemné. Můj manžel je vážně nemocný a fyzicky to není. Chová se nevypočitatelně, pro psy nečitelně. NO to dá, má to v povaze, s pastevcem by mohl být problém. Když manžel vezme někoho za plot k NO, při dobré socializaci a výcviku se nic neděje, když náhodou - omylem vypustí vychovanou fenu NO do vesnice, je to snad v klidu. Kdyby se jednalo o pastevce..... radši nepřemýšlet o následcích. Takže čistě z rozumu, pastevec je nenahraditelný, ale nedá se nic dělat.
conie
napsal(a):
Klidně odpovím, i když to není milé ani příjemné. Můj manžel je vážně nemocný a fyzicky to není. Chová se nevypočitatelně, pro psy nečitelně. NO to dá, má to v povaze, s pastevcem by mohl být problém. Když manžel vezme někoho za plot k NO, při dobré socializaci a výcviku se nic neděje, když náhodou - omylem vypustí vychovanou fenu NO do vesnice, je to snad v klidu. Kdyby se jednalo o pastevce..... radši nepřemýšlet o následcích. Takže čistě z rozumu, pastevec je nenahraditelný, ale nedá se nic dělat.
No já si říkala, co se muselo stát, že už pastevce nee. To je mi líto. Náš děda-tchán, když byl nemocný, měl alzeimera, tak se mi třeba stalo, že jsem přijela domů branka dokořán, barák dokořán a děda na návštěvě u sousedů. Naštěstí v té době náš afgán byl starý a zůstal na zahradě a i kdyby šel kolem pes, tak on psy miloval, takže by to možná bylo pro dotyčného nepříjemné, ale nehrozilo riziko, že někomu ublíží, největší riziko bylo, že by vylítnul na silnici a skončil pod autem....to samé s pastevcem už zavánělo pěkným průšvihem.
Necím, co má konkrétně váš manžel za nemoc, ale vím, že s takovým člověkem to už pak není jednoduché, naopak hodně náročné hlavně na psychiku....tak ať máte hodně sil, držte se.
conie
napsal(a):
Díky, je to demence v poměrně mladém věku a z neznámé příčiny.
..hodně sil.....
conie
napsal(a):
Milá I., jsem si jistá, že Ti pesanda bude přinášet radost ze života a léčit trápení, které teď máš. Psi, a vůbec zvířata, prostě mají léčitelské schopnosti, jsem o tom hluboce přesvědčena! Však víš, že kdyby to šlo, měla bych také svého úplně vlastního psa! Ale po zvážení všech PRO a PROTI převážily ta negativa, bohužel...
Také víš, že můžeš kdykoli písnout SZ - budu ráda.
A feňulce posílám pohlazení a "příkaz", ať paničku nezlobí...no, anebo jen trochu!
A určitě tu všichni uvítáme zase po čase nějaké aktuální fotky Tvojí smečky!