Německý ovčák s PP

Prodám Německého ovčáka - Chovatelská stanice německých ovčáků nabízí celoč...
Dohodou
Dobrý den,
měla bych na Vás dotaz, teď v létě k nám přibude štěně německého ovčáka, který bude převážně ségry. No a ségra má teď v červnu narozeniny tak bych ji k tomu ráda koupila už pro štěňátko hračku. Akorát nevím jakou, aby něco vydržela a byla i trochu hezká pro oko. Líbili by se mi nějaký psí plyšák. Ale to asi nebude úplně pro NO dlouhodobá hračka. Máte prosím nějaký jiný nápad?
Děkuji za případné rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak já nevím, na začátek se klíďo může nějaký plyšák zkusit...a nějakou dobu by to mohlo i vydržet, než bude mít štěně ten spráný drive.
Většina mých štěňat plyšáky milovala a některým mým psů zbyl i nějaký do dospělosti a pořád o něj měli zájem, ale spíš takový pečovatelský.
Jinak třeba různými uzlíky se nedá nic pokazit a kong je taky dobře využitelná hračka na zabavení štěňátka.
Uživatel s deaktivovaným účtem
tady urcite neco vyberete:
https://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/35-1-TAHADLA-A-PESCI/289-2-Kozesinova-tahadla
ty prvni hracky nejsou neznicitelne. ale zase jsou hezke :-D
Pozdeji pak se uz nakupuje v kynologickych potrebach - tam uz preci jen sezenete trosku odolnejsi veci :-)
Já bych řekla, že pro začátek je tak nějak jedno, co koupíte. Uvidí se časem, co pes bude mít rád .
Moje fena má třeba dodnes plyšáka, kterého nám dala chovatelka při odběru. Ale všechny ostatní plyšáky, co dostala později, zničila během pár minut, tenhle stále drží.
Většina štěňat má ráda přetahování, takže bych možná vzala něco k tomu vhodného.
Jinak vyloženě odolná hračka je černý kong, ale zase to nebaví každého psa a hezké pro oko to asi taky zrovna není , což ale nebude asi většina odolných hraček. Pokud chcete něco střapatého, "roztomilého", tak to zrovna odolné asi nebude.
K přetahování můžu s klidem doporučit tuhle hračku https://www.zvireci-potreby.cz/kong-tug-pretahovadlo-pro-psy-velikost-33x11x3-cm-p4246 , tahají se mi o ní dva bullové, opravdu hodně často, krom toho jim ji zavěšuji na strom na odporovou gumu, řekla bych, že ta hračka dostává zabrat, ale stále je jako nová. A to i přesto, že občas si k tomu jeden ze psů lehne a žužlá... Akorát tohle bych doporučila spíš až po přezubení, pro dospělého psa. Pro štěně bude lepší a myslím, že i zajímavější, právě něco "střapatého", měkčího.