Štěňata východoevropského ovčáka (FB-Alona Aleant)

Prodám Německého ovčáka - Máme krásný vrh tří silných pejsků po spojení:...
Dohodou
Dobrý den, obracím se na vás. Máte někdo zkušenosti s tím, jak správně pečovat o březí fenku německého ovčáka? Kdy se nejlépe pozná, že je fenka opravdu březí?
Mám malé hospodářství. Před týdnem mi nečekaně vnikl do uzavřeného dvorka pes. Moje Betynka se zrovna hárala asi 10. den. Snažím se ji v době hárání vždy hlídat, ale tentokrát to byla hloupá náhoda, že ten pes byl nejspíš tulák a ucítil její pachy.
Žádné zvláštní chování na Bety nepozoruji, jen mi připadá, že má větší chuť k jídlu.
Prozatím děkuji za Vaše názory či zkušenosti.
Jarus28
napsal(a):
Dobrý den, obracím se na vás. Máte někdo zkušenosti s tím, jak správně pečovat o březí fenku německého ovčáka? Kdy se nejlépe pozná, že je fenka opravdu březí?
Mám malé hospodářství. Před týdnem mi nečekaně vnikl do uzavřeného dvorka pes. Moje Betynka se zrovna hárala asi 10. den. Snažím se ji v době hárání vždy hlídat, ale tentokrát to byla hloupá náhoda, že ten pes byl nejspíš tulák a ucítil její pachy.
Žádné zvláštní chování na Bety nepozoruji, jen mi připadá, že má větší chuť k jídlu.
Prozatím děkuji za Vaše názory či zkušenosti.
v podstatě pro vás ideální jit k veterináři a objednat fenku na kastraci ,jednoduché řešení,lepší než očekávat vrh vořechu nejasne povahy ,zdraví í vzhledu .. ruzných skoro ovčáku jsou plné utulky i inzerce ...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jaruš, podle vašich diskuzí je Betynce pět let. Pokud nikdy neměla štěňata, není to zrovna ideální. Zvažte to, opravdu.
Jarus28
napsal(a):
Děkuji za příspěvek. Přesto s tím nesouhlasím. A nejednalo se o nějakého vořecha, ale o loveckého psa. Příště budu více opatrná a připravím u vrat elektriku! Vykastrovat Betynku nechci, protože nehodlám riskovat to, že o ni přijdu. Existují i takové případy.
Tak pokud nechcete o vaší Betynku přijít tak bych s tou kastrací neváhala ..první porod v 5 letech a ještě někde v boudě na dvorku ...
a těch fakt škaredých křížencu lověčák versus ovčák je docela hodně a jsou to dost špatně udatelná štěnata ..
Jarus28
napsal(a):
Děkuji za příspěvek. Přesto s tím nesouhlasím. A nejednalo se o nějakého vořecha, ale o loveckého psa. Příště budu více opatrná a připravím u vrat elektriku! Vykastrovat Betynku nechci, protože nehodlám riskovat to, že o ni přijdu. Existují i takové případy.
Stejne jako exisatuji pripady, kdy fena u porodu zemrela. A nemusela to byt zrovna pomerne stara prvorodicka, kde je to riziko ze se neco pos... jeste o krapet vyssi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Jarus28
napsal(a):
Jediná opatrnost je, zavřít při hárání fenu do domu, případně do kotce, který má plné stěny. Přes mříže ( pletivo ) vám ji pes nakryje taky. Aspoň na dobu, kdy je ke krytí svolná. Žádná elektrika u vrat vám nepomůže.