Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nina99

24.5.2021 20:43
Nina99

XXX.XXX.20.42

Dobrý den,
Cca 4 dny zpět jsme byli s naším psem (jezevčík) na očkování, řešili jsme drobné Bouličky v oblasti krku jako kdyby ho něco štíplo veterinářka řekla že to může být a nebo to může být obojkem na klíšťata tak jsme pro jistotu sundali.. Ale to není to co nás trápí večera jsem hned na pohled viděla že je něco jinak když jsem ho pohladila po levém boku tak jakoby na posledních žeber má "bulku" nevím jak to popsat asi 7x7cm je měkká chytnu ji mezi prsty (není to úplně boule ale prostě jakoby nějaký otok nevím jak to popsat).. Když ale jen hladim nepohne se. Pejsek o ní ani neví, nic ho nebolí nesetkal se někdy někdo? Co by to mohlo být? Předem děkuji za odpovědi.
PS:každopádně za 2 týdny jdeme na PŘEOCKOVANI takže Kdyby nenizela nebo rostla budeme řešit i dřív.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.5.2021 20:53

Nina99 napsal(a):
Dobrý den,
Cca 4 dny zpět jsme byli s naším psem (jezevčík) na očkování, řešili jsme drobné Bouličky v oblasti krku jako kdyby ho něco štíplo veterinářka řekla že to může být a nebo to může být obojkem na klíšťata tak jsme pro jistotu sundali.. Ale to není to co nás trápí večera jsem hned na pohled viděla že je něco jinak když jsem ho pohladila po levém boku tak jakoby na posledních žeber má "bulku" nevím jak to popsat asi 7x7cm je měkká chytnu ji mezi prsty (není to úplně boule ale prostě jakoby nějaký otok nevím jak to popsat).. Když ale jen hladim nepohne se. Pejsek o ní ani neví, nic ho nebolí nesetkal se někdy někdo? Co by to mohlo být? Předem děkuji za odpovědi.
PS:každopádně za 2 týdny jdeme na PŘEOCKOVANI takže Kdyby nenizela nebo rostla budeme řešit i dřív.

Nemůže to být otok v místě očkování?

24.5.2021 20:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Na posledních žebrech není typické místo na očkování + mi přijde dost velká.

24.5.2021 20:59

Nina99 napsal(a):
Dobrý den,

Asi tak - sledovat a kdyby vypadala podezřele, veterinář. Podle popisu cysta?

25.5.2021 07:25
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Na posledních žebrech není typické místo na očkování + mi přijde dost velká.

Ale jo očkuje a tyhle problémy si myslím, že to tam dělá víc, než kde jinde. Náš starý Alfík tam byl taky očkovaný a bouli měl, Worka taky. Možná, jak která veterina, jak který veterinář?
Počkejte do toho přeočkování, jestli to tam ještě bude ukážete, jestli ne, tak na to veta upozorněte, ať to píchne jinam.

Nina99

25.5.2021 09:32
Nina99

XXX.XXX.20.42

Noo nepřijde mi že by ho veterinarka očkovala tak nízko. Právě jsem se na to nedívala kde přesně mu to pichla.

Nina99

26.5.2021 20:36
Nina99

XXX.XXX.241.49

No cysta mě taky napadla ale myslím si že by si na to nenechal ani sáhnout nebo nejsou bolestivé? A přišlo mi zvláštní že se dne na den. :O každopádně moc děkuji za reakci.

26.5.2021 21:02

Nina99 napsal(a):
No cysta mě taky napadla ale myslím si že by si na to nenechal ani sáhnout nebo nejsou bolestivé? A přišlo mi zvláštní že se dne na den. :O každopádně moc děkuji za reakci.

Ne, cysta nemusí být bolestivá.

26.5.2021 21:19
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Ne, cysta nemusí být bolestivá.

Ano, spíš bych řekla, že ani nikdy není. Zadavatelko, cysta není něco, co by se udělalo ze dne na den.

Přidejte reakci

Přidat smajlík