Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2021 17:49
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.150.105

Dobrý den, mám pejska jsou mu 2 roky, chci se zeptat zda znamená něco že začal hodně jíst, dostává ráno i večer stejnou dávku jako vždy.
Pokaždé když jsem mu dala jíst tak to někdy ani nesnědl celé, ale teď poslední dobou začal hodně jíst, vždy zbaští svou misku a už běží k druhému psovi a žere z jeho misky. Jen se chci zeptat zda to něco znamená. Jinak trus v pořádku a chová se normálně, děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.5.2021 18:37

Tělesně dospívá a nejspíš má prostě hlad.

27.5.2021 18:45
lupus4

XXX.XXX.205.61

chybí popis jeho aktivit a co a kolik krmíte...

27.5.2021 19:05
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.150.105

Bývá celý den a lítá jak střelený, tento týden jsem ho ven moc nepouštěla, protože měl nemocný polštářek, tak jsem nechtěla aby tolik lítal ale jinak procházka i 3x denně každý den a krmím granule Platinum Beef and Potatoes mají prý 80% masa

27.5.2021 19:22
lupus4

XXX.XXX.205.61

jinak procházka i 3x denně každý den a krmím granule Platinum Beef and Potatoes mají prý 80% masa

procházka, to je co ? na vodítku 20min nebo 2hod /10km na volno ?

krmení :
Čerstvé hovězí maso (70 %), sušené brambory (12 %), sušený hrášek, sušená čočka, sušená jablečná dužina, sušené ryby, sušené pivovarské kvasnice, lososový olej, za studena lisovaný olivový olej, extrakt z juky, extrakt ze slávky zelenoústé, sušená mrkev, sušená rajčata, sušený aksamitník vzpřímený, sušená pampeliška lékařská, sušená brokolice, sušený zelený čaj, sušený....atd...atd
a pak Hrubý protein 24,0 %, hrubé oleje a tuky 16,0 %, hrubý popel 7,0 %, hrubá vláknina 3,5 %, vápník 1,5 %, fosfor 0,8 %, vlhkost (přirozený obsah) 19,0 %. pak
3 620 kcal/kg

po normál přepočtu opět honí bílkovinu (min víc jak 10%) hrachem a čočkou - což je psovi k prdu
čili jen marketinkový kecy, jak je u amarounů obvyklé
vynechala jste kolik pes váží a kolik toho "zázraku" dostává ?

27.5.2021 19:35

lupus4 napsal(a):
jinak procházka i 3x denně každý den a krmím granule Platinum Beef and Potatoes mají prý 80% masa

procházka, to je co ? na vodítku 20min nebo 2hod /10km na volno ?

krmení :
Čerstvé hovězí maso (70 %), sušené brambory (12 %), sušený hrášek, sušená čočka, sušená jablečná dužina, sušené ryby, sušené pivovarské kvasnice, lososový olej, za studena lisovaný olivový olej, extrakt z juky, extrakt ze slávky zelenoústé, sušená mrkev, sušená rajčata, sušený aksamitník vzpřímený, sušená pampeliška lékařská, sušená brokolice, sušený zelený čaj, sušený....atd...atd
a pak Hrubý protein 24,0 %, hrubé oleje a tuky 16,0 %, hrubý popel 7,0 %, hrubá vláknina 3,5 %, vápník 1,5 %, fosfor 0,8 %, vlhkost (přirozený obsah) 19,0 %. pak
3 620 kcal/kg

po normál přepočtu opět honí bílkovinu (min víc jak 10%) hrachem a čočkou - což je psovi k prdu
čili jen marketinkový kecy, jak je u amarounů obvyklé
vynechala jste kolik pes váží a kolik toho "zázraku" dostává ?

To jsou polomokré granule, poloviční konzerva, nic jim není :-) Přepočítejte na sušinu. Nějak nevím, jak hledá ty proteiny :-) Tuku to má dost, z obou má přece pes energie stejně, z tuku rychleji?

Psík takhle třeba zahání nudu, nebo přepnul na "jsem dospělý" :-) jestli je odpad, nálada, aktivita, .. v pořádku, tak se nic neděje, prostě přidejte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík