Bílý švýcarský ovčák

Prodám Bílého švýcarské ovčáka - Chovatelská stanice „from Czech Wood“ přij...
28000 KčMimino3582
XXX.XXX.146.12
Dobrý den,
mám otázku, dá se sehnat štěně bílý švýcarský ovčák s PP kolem 12 až 13 tisíc, já našla jen mnohem dražší děkuji.
Mimino3582
napsal(a):
Dobrý den,
mám otázku, dá se sehnat štěně bílý švýcarský ovčák s PP kolem 12 až 13 tisíc, já našla jen mnohem dražší děkuji.
Ani náhodou. Bohužel se nám z něj stalo módní plemeno - takže jsou drazí a štěňata zamluvená dlouho dopředu.
Po sobotním svodu se budu každého zájemce ptát: “jste si jisti, že opravdu chcete BŠO??” 😕
terrrr
XXX.XXX.78.44
lenocka
napsal(a):
Ani náhodou. Bohužel se nám z něj stalo módní plemeno - takže jsou drazí a štěňata zamluvená dlouho dopředu.
Po sobotním svodu se budu každého zájemce ptát: “jste si jisti, že opravdu chcete BŠO??” 😕
k čemu došlo na svodu? o plemeno se zajímám dlouho, ale tohle mi nějak uniklo
terrrr
napsal(a):
k čemu došlo na svodu? o plemeno se zajímám dlouho, ale tohle mi nějak uniklo
Nedošlo k ničemu, jen jsem viděla kolik a jakých psů tam bylo. Exteriér, povahy… :/
K zamyšlení je, že posledních 10let se rodilo 150-200 PP štěňat ročně. Ve 2020 to bylo víc jak 300. Jeden svod byl tento víkend (odhaduju min 40 psů) další za 12dní a nahlášeno 70 psů!!!
Prostě už teď je vidět, že BŠO jsou a budou v kurzu a všichni víme, co se stane módním plemenům. Ach jo
terrrr
XXX.XXX.78.44
Na tom se bohužel velkou měrou podílí i covid. Na fb skupině bšo se několikrát do týdne objevují další poptávky o štěně. A pak když náhodou je nějaký inzerát, tak to štěně je za X tisíc a vypadá podobně jak v odkazu, s proslapy a bůhví čím ještě. A stejně bude do pár hodin/dní pryč.
https://m.facebook.com/groups/88796436988/permalink/10158208535661989/?sfnsn=mo