labradorský retrívr - štěňata s PP

Prodám Labradorského retrívra - Přijímáme předběžné rezervace na štěňátka l...
30000 KčEdiiiii
XXX.XXX.173.111
Dobry den ,
Mám zoufalý dotaz , nás 13ti lety labrador pře 14ti dny začal zvracet přestal běhat jen se plouzil, lékařů mu našel nález na ❤️ Plus nějaký útvar , mel bříško plné vody , dostaly jsme injekce plus na vše léky ale moc se to nezlepsovalo a teď od pondělí od večera nejedl a Nepil jen leží sotva se děti na nohách ... lékař potvrdil ze stav je nevratny . Moc by jsme si praly aby usnul a nevzbudil se , ale to prý muže trvat několik dni . A teď co dělat držet ho v zoufalém stavu nebo mu pomoci odejít . Prý nemá bolesti jen se celkove necítí dobře jako při velké chřipce ... pořad se to ve mě placa - on na mě kouká když přijdu mrska ocaskem , ale pak leží a mám pocit ze to musíme udělat ze to nikam nevede tenhle jeho stav ... a pak zvedne hlavu a podívá se jako dřív a tak pořad dokola mám pocit ze se zblázním
Jaké mate rady a zkušenosti
Moc děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
za týrání se považuje
d) vydat slabé, nevyléčitelně nemocné, vyčerpané nebo staré zvíře, pro které je další přežívání spojeno s trvalou bolestí nebo utrpením, k jinému účelu než neodkladnému a bezbolestnému usmrcení,
Nacházíte se v bodu, ze kterého není návratu. Má rada je okamžitá eutanazie, Váš pes trpí.
Ediiiii
napsal(a):
Dobry den ,
Mám zoufalý dotaz , nás 13ti lety labrador pře 14ti dny začal zvracet přestal běhat jen se plouzil, lékařů mu našel nález na ❤️ Plus nějaký útvar , mel bříško plné vody , dostaly jsme injekce plus na vše léky ale moc se to nezlepsovalo a teď od pondělí od večera nejedl a Nepil jen leží sotva se děti na nohách ... lékař potvrdil ze stav je nevratny . Moc by jsme si praly aby usnul a nevzbudil se , ale to prý muže trvat několik dni . A teď co dělat držet ho v zoufalém stavu nebo mu pomoci odejít . Prý nemá bolesti jen se celkove necítí dobře jako při velké chřipce ... pořad se to ve mě placa - on na mě kouká když přijdu mrska ocaskem , ale pak leží a mám pocit ze to musíme udělat ze to nikam nevede tenhle jeho stav ... a pak zvedne hlavu a podívá se jako dřív a tak pořad dokola mám pocit ze se zblázním
Jaké mate rady a zkušenosti
Moc děkuji
Neprodlužujte mu trápení.
Bohužel je to na člověku,aby se odhodlal a kamaráda dál trpět nenechal.A zvířata pro nás žijí příliš krátce
Seberte síly,zavolejte doktora domů,ať pejsek umře doma,v klidu ,vám v náručí.Uvidíte jak se uleví ,jemu i vám
Ediiiii
XXX.XXX.173.111
Moc děkuji za reakce hlava to ví ale ❤️ Je na kusy . Moc moc ho miluji je to můj chlapeček moje štěstí .
Ediiiii
napsal(a):
Moc děkuji za reakce hlava to ví ale ❤️ Je na kusy . Moc moc ho miluji je to můj chlapeček moje štěstí .
A proto byste neměla váhat. Dál je to pro něj už jen utrpení a čekání na smrt. Jak už zaznělo v předchozích příspěvcích, zavolejte veta domů a nechte pejska odejít ve vaší náručí. Neodkládejte to. Víc pro něj udělat nemůžete.