Jezevčík trpasličí/král.dlouhosrstý s PP,FCI

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - Naše Chovatelská stanice ,má volná štěňátk...
30000 KčEnynečka
XXX.XXX.98.196
Dobrý den,
mám březí fenu 57 dní a špatně se jí dýchá, vždycky tak chrápe a má červené oči, bojím se o ni.
Nevíte co se děje?
Enynečka
napsal(a):
Dobrý den,
mám březí fenu 57 dní a špatně se jí dýchá, vždycky tak chrápe a má červené oči, bojím se o ni.
Nevíte co se děje?
A předtím dýchala normálně? Změřte jí teplotu - to vám řekne, jestli se neděje nějaký průšvih.
Běžně se fenam před porodem hůř dýchá - je to pro fenu namahavé, plody zabírají misto v dutině břišní a utlačují ostatní orgány včetně plic (jestli má v tomto jezevčík výhodu délkou těla nevím).
Enynečka
XXX.XXX.98.196
Ona to má právě delší dobu co takhle dýchá.
Tarzan23
XXX.XXX.247.78
Hele nevím přesné informace o vaší fence takže nedokážu poradit. Raději bych být váma zavolala na vaši veterinu a poradila se s odborníkem.
Enynečka
XXX.XXX.98.196
Ano pije aji žere, taky jsem zapomněla jsem zmínit, že má takový nazelenalý výtok. Je to normální?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Enynečka
napsal(a):
Ano pije aji žere, taky jsem zapomněla jsem zmínit, že má takový nazelenalý výtok. Je to normální?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne.
Máte problém a potřebujete veterináře. Naživo, ne zavolat.
Enynečka
napsal(a):
...seberte fenu a jděte k veterináři.....
Proč já si vždycky myslím, že je to trol.
já si taky vždycky myslím, že je to trol
a pak si vzpomenu na všechny ty idioty v ordinaci, kdy člověk pořád hledá skrytou kameru a místo toho má před sebou jen to zvíře v průšvihu
a pak vám dojde, že jako fakt