Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2021 12:11
Veronika 2021

XXX.XXX.38.124

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost? Doporučíte opravdu kvalitní firmu? Potřebuji jako doplněk při odstraňování separační úzkosti. Díky všem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.6.2021 01:35

CBD je jen nove marketingove navonena kraska, co se chce (a musi) prodavat...
Nerikam, ze to nemuze fungovat.
Ale, pokud chcete kvalitni a overenou firmu, proc nesahnete po Bachovkach? Tam je vse jasne i overene...

16.6.2021 10:52
Veronika 2021

XXX.XXX.38.124

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
CBD je jen nove marketingove navonena kraska, co se chce (a musi) prodavat...
Nerikam, ze to nemuze fungovat.
Ale, pokud chcete kvalitni a overenou firmu, proc nesahnete po Bachovkach? Tam je vse jasne i overene...

Partner CBD užíval a výsledky pociťoval. Bachovkám já osobně nevěřím, užívala jsem je a změnu žádnou neviděla.. 😏

16.6.2021 11:56
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Veronika 2021 napsal(a):
Partner CBD užíval a výsledky pociťoval. Bachovkám já osobně nevěřím, užívala jsem je a změnu žádnou neviděla.. 😏

Pes žral donedávna CBD kapsle na klouby...protože prý protizánětlivé. Ať jsem mu na ty klouby dávala cokoliv, vždycky mi přišlo, že všechno mělo účinek jen pár týdnů. U CBD píšou, že dokonce se po čase mlže dávkování snižovat, stačí míň účinné látky. No žádný zázrak se opět nekonal. Ale nevím, jak by to mělo pomoct na váš problém...na to by měl pes mít spíš tu mariánu jako takovou, ne? Tady ta účinná látka na hlavu není přece...?

16.6.2021 12:06
PumaCZ

XXX.XXX.218.9

lesnížínka napsal(a):
Pes žral donedávna CBD kapsle na klouby...protože prý protizánětlivé. Ať jsem mu na ty klouby dávala cokoliv, vždycky mi přišlo, že všechno mělo účinek jen pár týdnů. U CBD píšou, že dokonce se po čase mlže dávkování snižovat, stačí míň účinné látky. No žádný zázrak se opět nekonal. Ale nevím, jak by to mělo pomoct na váš problém...na to by měl pes mít spíš tu mariánu jako takovou, ne? Tady ta účinná látka na hlavu není přece...?

Fakt? Hachi dostal Alavis canabiflex od Muslila na poslední kontrole a už po dni užívání skoro přestal kulhat. Jako kulhá pořád trochu, ale výrazně méně než před užíváním tohoto Alavisu. A taky musím říci, že je od té doby také výrazně klidnější :)

Dnes jsou to přesně dva týdny, kdy měl jeden a půl pilule ráno a večer a ode dneška to bude jen jeden a půl pilule ráno, tak jsem zvědavá, zda se zase rozkulhá a přestane být tak hodný a klidný pes :D

16.6.2021 12:11
Veronika 2021

XXX.XXX.38.124

lesnížínka napsal(a):

Asi by bylo fajn si nastudovat účinky CBD, když nevíte jak by to mohlo pomoct se separační úzkostí ...🙂👍🏻 Zde jsem požádala pouze o tip na kvalitního výrobce, nechci vést diskuzi o účincích. Očekávám že se do diskuze zapojí ti kteří mají zkušenosti a ne ti, kteří ani účinky CBD kapek neznají. Nic ve zlém 👍🏻

16.6.2021 12:36
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Psala jsem, že je pes užíval, poslední před 14dny. Účinky na hlavu jsem nepozorovala u něj žádné, možná proto, že žádné psychické problémy nikdy neměl. Zklidnění...to by potřeboval jen od háravek...a tam se teda určitě nekonalo. Ptáte se na zkušenosti, já mám se psem tyhle.

17.6.2021 23:13

Veronika 2021 napsal(a):

Muze byt...
CBD - vybirejte tedy ty schvalene veterinarni spravou... To by mela byt jistota.

Jonny558

24.6.2021 20:33
Jonny558

XXX.XXX.163.43

Ahoj. Asi záleží jaké přesně CBD kapky vyhledáváte (k jakému účelu), podle toho bych mohl poradit. Já mám rád různé CBD extrakty hlavně za účelem vaporizování. Pro ty co neví tak koukněte zde https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ Sám mám vaporizér pax 3 a na užívání CBD je to asi to nejlepší co jsem zatím okusil :)

5.7.2021 18:34
fikovnice

XXX.XXX.133.139

Jonny558 napsal(a):
Ahoj. Asi záleží jaké přesně CBD kapky vyhledáváte (k jakému účelu), podle toho bych mohl poradit. Já mám rád různé CBD extrakty hlavně za účelem vaporizování. Pro ty co neví tak koukněte zde https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ Sám mám vaporizér pax 3 a na užívání CBD je to asi to nejlepší co jsem zatím okusil :)

Reklama???

Pokud ne, tak se omlouvám. Někdy lze těžko odlišit, kdo chce opravdu poradit a kdo tu dělá PR svým produktům či obchodu.

5.7.2021 22:06

...pes asi vapovat nebude.... nebo?

6.7.2021 13:02

fikovnice napsal(a):
Reklama???

Pokud ne, tak se omlouvám. Někdy lze těžko odlišit, kdo chce opravdu poradit a kdo tu dělá PR svým produktům či obchodu.

Za ty peníze? Reklama jak vyšitá. I když jsem jaksi nepochopila na co.

6.7.2021 13:03

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...pes asi vapovat nebude.... nebo?

Nebude.

7.7.2021 09:55

Já jsem třeba stresař od přírody a strašně rychle se dostávám do úzkostí, stačí aby se v práci něco nevyvedlo, nebo toho bylo na moji psychiku moc (stačí i jeden velmi nepříjemný zákazník, co si myslí, že je mistr světa amoleta a zkazí mi to celý den) a jsem ve stavu, kdy zrychleně dýchám, klepu se, atd...tam to teda provází i jiné zdr. problémy, ale musím říct, že CBD kapky mi pomohly...rozhodně mi to přijde lepší, než do sebe cpát prášky na uklidnění, jelikož je to přírodní věc. Nemyslím si, že je to samospásné...že jako člověk nasadí zvířeti kapky a separační úzkost bude bez práce pryč, ale pomoct by to asi mohlo. Jen ty kvalitní oleje jsou docela drahá pálka, no :D ...už nevím, kolikatiprocentní jsem měla...5 - 10%? Ale rozhodně mi to s mojí psychickou pohodou pomohlo. Brala jsem to asi dva měsíce, kdy se mi toho sypalo na hlavu docela dost.

7.7.2021 10:32
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tak já na své psu, kterého nevyvede z míry nic, jsem ani nic nepoznala, respective nepoznala jsem, že by ho to uklidnilo směrem k háravkám, tam to mělo tedy efekt nulový. Jinak to úplně neposoudím, protože on má na háku všechno.

Přidejte reakci

Přidat smajlík