Maltézský psík - štěňátka

Prodám Maltézského psíka - Hledáme skvělé páníčky pro krásná štěňátka,pejsk...
30000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
CBD je jen nove marketingove navonena kraska, co se chce (a musi) prodavat...
Nerikam, ze to nemuze fungovat.
Ale, pokud chcete kvalitni a overenou firmu, proc nesahnete po Bachovkach? Tam je vse jasne i overene...
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
CBD je jen nove marketingove navonena kraska, co se chce (a musi) prodavat...
Nerikam, ze to nemuze fungovat.
Ale, pokud chcete kvalitni a overenou firmu, proc nesahnete po Bachovkach? Tam je vse jasne i overene...
Partner CBD užíval a výsledky pociťoval. Bachovkám já osobně nevěřím, užívala jsem je a změnu žádnou neviděla.. 😏
Veronika 2021
napsal(a):
Partner CBD užíval a výsledky pociťoval. Bachovkám já osobně nevěřím, užívala jsem je a změnu žádnou neviděla.. 😏
Pes žral donedávna CBD kapsle na klouby...protože prý protizánětlivé. Ať jsem mu na ty klouby dávala cokoliv, vždycky mi přišlo, že všechno mělo účinek jen pár týdnů. U CBD píšou, že dokonce se po čase mlže dávkování snižovat, stačí míň účinné látky. No žádný zázrak se opět nekonal. Ale nevím, jak by to mělo pomoct na váš problém...na to by měl pes mít spíš tu mariánu jako takovou, ne? Tady ta účinná látka na hlavu není přece...?
lesnížínka
napsal(a):
Pes žral donedávna CBD kapsle na klouby...protože prý protizánětlivé. Ať jsem mu na ty klouby dávala cokoliv, vždycky mi přišlo, že všechno mělo účinek jen pár týdnů. U CBD píšou, že dokonce se po čase mlže dávkování snižovat, stačí míň účinné látky. No žádný zázrak se opět nekonal. Ale nevím, jak by to mělo pomoct na váš problém...na to by měl pes mít spíš tu mariánu jako takovou, ne? Tady ta účinná látka na hlavu není přece...?
Fakt? Hachi dostal Alavis canabiflex od Muslila na poslední kontrole a už po dni užívání skoro přestal kulhat. Jako kulhá pořád trochu, ale výrazně méně než před užíváním tohoto Alavisu. A taky musím říci, že je od té doby také výrazně klidnější :)
Dnes jsou to přesně dva týdny, kdy měl jeden a půl pilule ráno a večer a ode dneška to bude jen jeden a půl pilule ráno, tak jsem zvědavá, zda se zase rozkulhá a přestane být tak hodný a klidný pes :D
lesnížínka
napsal(a):
Asi by bylo fajn si nastudovat účinky CBD, když nevíte jak by to mohlo pomoct se separační úzkostí ...🙂👍🏻 Zde jsem požádala pouze o tip na kvalitního výrobce, nechci vést diskuzi o účincích. Očekávám že se do diskuze zapojí ti kteří mají zkušenosti a ne ti, kteří ani účinky CBD kapek neznají. Nic ve zlém 👍🏻
Veronika 2021
napsal(a):
Muze byt...
CBD - vybirejte tedy ty schvalene veterinarni spravou... To by mela byt jistota.
Jonny558
XXX.XXX.163.43
Ahoj. Asi záleží jaké přesně CBD kapky vyhledáváte (k jakému účelu), podle toho bych mohl poradit. Já mám rád různé CBD extrakty hlavně za účelem vaporizování. Pro ty co neví tak koukněte zde https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ Sám mám vaporizér pax 3 a na užívání CBD je to asi to nejlepší co jsem zatím okusil :)
Jonny558
napsal(a):
Ahoj. Asi záleží jaké přesně CBD kapky vyhledáváte (k jakému účelu), podle toho bych mohl poradit. Já mám rád různé CBD extrakty hlavně za účelem vaporizování. Pro ty co neví tak koukněte zde https://www.va-pax.cz/paxvaporizery/pax3/ Sám mám vaporizér pax 3 a na užívání CBD je to asi to nejlepší co jsem zatím okusil :)
Reklama???
Pokud ne, tak se omlouvám. Někdy lze těžko odlišit, kdo chce opravdu poradit a kdo tu dělá PR svým produktům či obchodu.
...pes asi vapovat nebude.... nebo?
fikovnice
napsal(a):
Reklama???
Pokud ne, tak se omlouvám. Někdy lze těžko odlišit, kdo chce opravdu poradit a kdo tu dělá PR svým produktům či obchodu.
Za ty peníze? Reklama jak vyšitá. I když jsem jaksi nepochopila na co.
napsal(a):
...pes asi vapovat nebude.... nebo?
Nebude.
Já jsem třeba stresař od přírody a strašně rychle se dostávám do úzkostí, stačí aby se v práci něco nevyvedlo, nebo toho bylo na moji psychiku moc (stačí i jeden velmi nepříjemný zákazník, co si myslí, že je mistr světa amoleta a zkazí mi to celý den) a jsem ve stavu, kdy zrychleně dýchám, klepu se, atd...tam to teda provází i jiné zdr. problémy, ale musím říct, že CBD kapky mi pomohly...rozhodně mi to přijde lepší, než do sebe cpát prášky na uklidnění, jelikož je to přírodní věc. Nemyslím si, že je to samospásné...že jako člověk nasadí zvířeti kapky a separační úzkost bude bez práce pryč, ale pomoct by to asi mohlo. Jen ty kvalitní oleje jsou docela drahá pálka, no :D ...už nevím, kolikatiprocentní jsem měla...5 - 10%? Ale rozhodně mi to s mojí psychickou pohodou pomohlo. Brala jsem to asi dva měsíce, kdy se mi toho sypalo na hlavu docela dost.