Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dennnnny

18.6.2021 18:22
Dennnnny

XXX.XXX.215.52

Dobry den,
máme doma čtvrtým dnem pejska. Je to kříženec zlatého retrivra s nějakým malým oriskem (bohužel plemeno není jiste, váží 1,7kg.) Je ji 8 tydnu a moc nechce papat granule. Sní toho za den opravdu málo. Když jsem jedla k obedu kureci maso, byla jak utržena ze řetězu, začala ho hledat a hrozne knourat. Uvařila jsem ji tedy kureci prsa a smíchala jsem to s granulemi, jinak mi ty granulky samotný moc nesni.
Nevíte, jak ji donutit ty granule sníst? Nechci ji dávat hladovku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.6.2021 18:25

Tak ji nedávejte granule,ale to maso.Na křížence se zlatým retrívrem je tedy opravdu hódně malinká.

18.6.2021 18:35

To je jako kdyby mě krmili 5x denně čínskou polévkou.

18.6.2021 18:40

Dennnnny napsal(a):
Dobry den,
máme doma čtvrtým dnem pejska. Je to kříženec zlatého retrivra s nějakým malým oriskem (bohužel plemeno není jiste, váží 1,7kg.) Je ji 8 tydnu a moc nechce papat granule. Sní toho za den opravdu málo. Když jsem jedla k obedu kureci maso, byla jak utržena ze řetězu, začala ho hledat a hrozne knourat. Uvařila jsem ji tedy kureci prsa a smíchala jsem to s granulemi, jinak mi ty granulky samotný moc nesni.
Nevíte, jak ji donutit ty granule sníst? Nechci ji dávat hladovku.

Proč chcete nutit granule, když má radši maso?

Dennnnny

18.6.2021 20:22
Dennnnny

XXX.XXX.215.52

dobra, dekuji za radu

18.6.2021 21:16
Terven

XXX.XXX.110.191

OT- zaujala mě ta hmotnost štěněte...nějak kolem dvou kil vážila moje fena v osmi týdnech po příchodu domů - a to je kříženec jezevčíka a shih tzu.
Nedovedu si představit, že mix GR a čehosi v tom samém věku váží 1,7 kg...to snad kdyby druhý z rodičů byl čivava...ale stejně mi to nejde do hlavy
Dobře dělá, že nechce granule.

18.6.2021 21:25

Kupte mu v barf shopu nějakou syrovou mletinu s kostmi a zamíchejte s granulemi, ty můžete zatím použít jako přílohu. Časem se možná dostanete ke kompletní přirozené stravě a budete mít šťastného psa. A vy budete taky v pohodě, protože to vyjde dost levně. ;)

18.6.2021 23:41
Markéta80

XXX.XXX.227.151

Jen 1,7kg a hladovku? Já krmím štěně z ruky , z misky by sežral jen pár kousků, granule namáčím a většinou sežere vše,ale kdybych jí nechala tak toho moc nesní a u dospělých když nechtějí tak to neřeším,ale štěně hladovět nesmí. Na co bylo zvyklé to by mělo fungovat i u Vás.

Přidejte reakci

Přidat smajlík