Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouDennnnny
XXX.XXX.215.52
Dobry den,
máme doma čtvrtým dnem pejska. Je to kříženec zlatého retrivra s nějakým malým oriskem (bohužel plemeno není jiste, váží 1,7kg.) Je ji 8 tydnu a moc nechce papat granule. Sní toho za den opravdu málo. Když jsem jedla k obedu kureci maso, byla jak utržena ze řetězu, začala ho hledat a hrozne knourat. Uvařila jsem ji tedy kureci prsa a smíchala jsem to s granulemi, jinak mi ty granulky samotný moc nesni.
Nevíte, jak ji donutit ty granule sníst? Nechci ji dávat hladovku.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak ji nedávejte granule,ale to maso.Na křížence se zlatým retrívrem je tedy opravdu hódně malinká.
To je jako kdyby mě krmili 5x denně čínskou polévkou.
Dennnnny
napsal(a):
Dobry den,
máme doma čtvrtým dnem pejska. Je to kříženec zlatého retrivra s nějakým malým oriskem (bohužel plemeno není jiste, váží 1,7kg.) Je ji 8 tydnu a moc nechce papat granule. Sní toho za den opravdu málo. Když jsem jedla k obedu kureci maso, byla jak utržena ze řetězu, začala ho hledat a hrozne knourat. Uvařila jsem ji tedy kureci prsa a smíchala jsem to s granulemi, jinak mi ty granulky samotný moc nesni.
Nevíte, jak ji donutit ty granule sníst? Nechci ji dávat hladovku.
Proč chcete nutit granule, když má radši maso?
Dennnnny
XXX.XXX.215.52
dobra, dekuji za radu
OT- zaujala mě ta hmotnost štěněte...nějak kolem dvou kil vážila moje fena v osmi týdnech po příchodu domů - a to je kříženec jezevčíka a shih tzu.
Nedovedu si představit, že mix GR a čehosi v tom samém věku váží 1,7 kg...to snad kdyby druhý z rodičů byl čivava...ale stejně mi to nejde do hlavy
Dobře dělá, že nechce granule.
Kupte mu v barf shopu nějakou syrovou mletinu s kostmi a zamíchejte s granulemi, ty můžete zatím použít jako přílohu. Časem se možná dostanete ke kompletní přirozené stravě a budete mít šťastného psa. A vy budete taky v pohodě, protože to vyjde dost levně. ;)