Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kalabroneta

23.6.2021 23:16
Kalabroneta

XXX.XXX.176.210

Ahoj, pes nám začal chytat ropuchy, vůbec mu nevadí, ze jsou slizke, prevaluje je v puse, vyplivne, zase vezme. Co s tím? Jasne, v naši přítomnosti poslechne, ze nesmí, ale jakmile není pod dozorem, vyloženě je hledá.
Zkoušeli jsme je odnaset, objevovaly se vždy spis večer ale teď už i přes den. Psa máme většinou volné na zahradě, teď už tedy ne, ale zavírat ho není řešení 🧐
Má někdo nějakou zkušenost? Případně něco na odpuzeni ropuch, či jiné rady? Díky

23.6.2021 23:31
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Vážně ropuchy? Vždyť ropucha je jedovatá, psu je po olizování blbě, jestli tomu teda nepřišel na chuť a nesjíždí se záměrně Ale už jsme četla o popálené hubě...koukněte mu do huby, jestli tam nemá změny. Jinak už je asi imunní

23.6.2021 23:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):
Vážně ropuchy? Vždyť ropucha je jedovatá, psu je po olizování blbě, jestli tomu teda nepřišel na chuť a nesjíždí se záměrně Ale už jsme četla o popálené hubě...koukněte mu do huby, jestli tam nemá změny. Jinak už je asi imunní

No nevím, jestli na ten jed může být pes imunní - mně se takto 2 psi přotrávili. Jen ji vzali do huby a za chvilku pěna u huby, rozstřelený zorničky, motali se...

Miriam33

24.6.2021 00:10
Miriam33

XXX.XXX.210.31

Můj pes jednou jen narazil čenichem na ropuchu a ječel, jako kdyby se spálil a dlouho. Nikdy už k žabe nečichal.
Nejsou to jiné žáby, vyfoťte.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.6.2021 10:11
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hlavně nejde jen o psa! Žáby ( v důsledku úbytku hmyzu ) v přírodě ubývají. Rozhodně zabraňte psovi je ničit - ať už jde o ropuchy, nebo jiné žáby!

24.6.2021 11:19
Zrzavci

XXX.XXX.226.6

Inspektor Pišišvor napsal(a):
No nevím, jestli na ten jed může být pes imunní - mně se takto 2 psi přotrávili. Jen ji vzali do huby a za chvilku pěna u huby, rozstřelený zorničky, motali se...

Jo znám taky psa, co si z toho udělal sport a sjížděl se záměrně. A naše madam tupohlavá, s odolností proti všemu k tomu měla ty tendence taky. Tak to jsem po ní šla teda. Narkomana nechci, stačí, že se chodila záměrně opíjet kvašenejma jabklama.

29.6.2021 17:47
Mousinka

XXX.XXX.39.139

ropuchy to nebudou, naštěstí :-)
potkali jsme jednu, utekla pod kámen a jak se ji pes snažil dostat, prskla na něj.... no to byl řev, pěna u huby, pes šílel.. naštěstí jsme byli u pramene s vodou takže tam okamžitě letěl.... naštěstí dobrý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík