Štěňata východoevropského ovčáka (FB-Alona Aleant)

Prodám Německého ovčáka - Máme krásný vrh tří silných pejsků po spojení:...
Dohodou
Dobrý den, mám takový dotaz.
Mám stěně německého ovčáka, které má zbarvení černého se znaky.
Jako malý byl černý a měl málo tlapky hnědé to mu byl tak měsíc.
Teď mu jsou tři a to co měl světle hnědé je tmavší a začalo mu světlat břicho a uši obličej a ocas do té samé barvy jako byly kdysi ty tlapky než šli do tmavší hnědé.
A začíná se mu pod černou srsti dělat bílá srst a vypadá to zase na to že se bude zbarvovat.
Pejsek má mamku celočernou a táta je rex
A zajímá mě jestli stěně bude taky rex, nebo alespoň toho zbarvení?
Protože na místech kde byla ještě před měsícem černá je teď hnědá a začínají se mu dělat i sedlo ( pokud beru tu bílou srst která se dělá pod černou jako že se zbarvuje)
Fotky které jsou přiloženy jsou kdy pejskovi byli cca dva měsíce a pak fotky co jsou ze včerejška kde mu jsou tři měsíce.
Poté přikládám fotografii té bílé srsti pod černou , zjistila jsem je to má i ze zadu a ze předu na krku malinko na zádech, a rozšiřuje se to od nohou až k tělu.
Předem moc děkuji za pomoc a přeji hezký den.
Couddy
napsal(a):
Dobrý den, mám takový dotaz.
Mám stěně německého ovčáka, které má zbarvení černého se znaky.
Jako malý byl černý a měl málo tlapky hnědé to mu byl tak měsíc.
Teď mu jsou tři a to co měl světle hnědé je tmavší a začalo mu světlat břicho a uši obličej a ocas do té samé barvy jako byly kdysi ty tlapky než šli do tmavší hnědé.
A začíná se mu pod černou srsti dělat bílá srst a vypadá to zase na to že se bude zbarvovat.
Pejsek má mamku celočernou a táta je rex
A zajímá mě jestli stěně bude taky rex, nebo alespoň toho zbarvení?
Protože na místech kde byla ještě před měsícem černá je teď hnědá a začínají se mu dělat i sedlo ( pokud beru tu bílou srst která se dělá pod černou jako že se zbarvuje)
Fotky které jsou přiloženy jsou kdy pejskovi byli cca dva měsíce a pak fotky co jsou ze včerejška kde mu jsou tři měsíce.
Poté přikládám fotografii té bílé srsti pod černou , zjistila jsem je to má i ze zadu a ze předu na krku malinko na zádech, a rozšiřuje se to od nohou až k tělu.
Předem moc děkuji za pomoc a přeji hezký den.
Je to úplně normální černoznakaté štěně.
Uživatel s deaktivovaným účtem
To zbarvení je nádherné. Hlavně zdraví.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Máte hezké štěndo, jak poroste, tak ty hnědé znaky se vytáhnou nahoru i okolo dokola. Pro orientaci dám fotky mojí fenky(ale je dlouhosrstek)