Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2021 12:45
magda_v

XXX.XXX.243.226

Dobrý den,
moc prosím, neznáte někoho kdo by byl ochoten na výcvik obran?
Naše cvičáky bohužel jedou vrcholově, takže není možné se tam dostat :( .

Jsem od Břeclavi, mám 2 měsíce staré NO štěně a hledám někoho kdo by byl ochoten, se nám věnovat, klidně i soukromník.

Předem moc děkuji.
Pokud by se někdo našel,tak prosím napište dám číslo.
Děkuji.

10.7.2021 16:05
rapotacka11

XXX.XXX.224.202

Než se najde výcvikář.
https://www.vycvikpsa.cz/consult.html

10.7.2021 16:50
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Možná spíš hledáte figuranta?

http://www.kynologie.cz/figuranti-a-kladeci/

Tam bych byla opatrná, a šla bych jen k někomu zkušenému, doporucovanemu. Ono na cvicacich občas dělá figuranta kde kdo, a dost toho může zkazit (psa). Ve vaší oblasti o nikom nevím. Poptejte se lidí v okolí, kteří se věnují sportovce. A nebo chovatel by neporadil?

10.7.2021 17:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.49.31

marcelaamax napsal(a):

Tam bych byla opatrná, a šla bych jen k někomu zkušenému, doporucovanemu. Ono na cvicacich občas dělá figuranta kde kdo, a dost toho může zkazit (psa). Ve vaší oblasti o nikom nevím. Poptejte se lidí v okolí, kteří se věnují sportovce. A nebo chovatel by neporadil?

Vzhledem k tomu, že jde o moravu, tak bych spíš doporučila tohle:

http://www.msks.cz/

10.7.2021 22:08
magda_v

XXX.XXX.243.226

marcelaamax napsal(a):

Děkuji, chovatel je z druhého konce Republiky,jeli jsme si pro něj daleko, pochybuji že o někom bude vědět,ale fakt je že otec štěněte byl obranář a jezdí po soutěžích, možná by chovatelka mohla vědět...

Bohužel cvičák ve vedlejší vesnici obsadili ti, co jedou naplno, jezdí po soutěžích...Apod....
Vyhnali tak i původního cvičitele, bohužel...
A cvičák za vedlejší vesnicí je poněkud zvláštní, paní mě poslala na cvičák kterým se prohnalo tornádo... nechápu? A když mi nabídla že cvičí stopy, řekla jsem že i to bych vzala, jenomže řeka,že by mi to musel někdo vysvětlit? Jako haló? Nevím teda,ale na nechápu... proto jdu na cvičák ne? Aby mi to někdo vysvětlil... buď jsem blbá já,a nebo paní se špatně vyspala

10.7.2021 22:16
rapotacka11

XXX.XXX.224.202

Psovi jsou 2 měsíce !

V Mor. Nové Vsi
to myslím fungovalo, ale teď? ...

10.7.2021 22:19
magda_v

XXX.XXX.243.226

rapotacka11 napsal(a):
Psovi jsou 2 měsíce !

V Mor. Nové Vsi
to myslím fungovalo, ale teď? ...

Ano psovi jsou 2 měsíce, nebojte samozřejmě se s ním na cvičák nechystam teď,...nerada bych měla problém s kloubama...

Noo viděla jsem , skvělý cvičák, ovšem bohužel je po něm jen jakýsi areál... máte pravdu cvičák tam byl kdysi,tam byl...
Je úplně na šrot

10.7.2021 22:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.49.31

magda_v napsal(a):
Děkuji, chovatel je z druhého konce Republiky,jeli jsme si pro něj daleko, pochybuji že o někom bude vědět,ale fakt je že otec štěněte byl obranář a jezdí po soutěžích, možná by chovatelka mohla vědět...

Bohužel cvičák ve vedlejší vesnici obsadili ti, co jedou naplno, jezdí po soutěžích...Apod....
Vyhnali tak i původního cvičitele, bohužel...
A cvičák za vedlejší vesnicí je poněkud zvláštní, paní mě poslala na cvičák kterým se prohnalo tornádo... nechápu? A když mi nabídla že cvičí stopy, řekla jsem že i to bych vzala, jenomže řeka,že by mi to musel někdo vysvětlit? Jako haló? Nevím teda,ale na nechápu... proto jdu na cvičák ne? Aby mi to někdo vysvětlil... buď jsem blbá já,a nebo paní se špatně vyspala

Najděte si cvičák, kde pořádají kurzy zakladního výcviku a od toho se pak odpíchnete dál.
Na žádném cvičáku dnes už nikdo zadarmo nebude piplat začátečníka s malým štěnětem tak, aby se dostal do sportovky. To je bohužel na individuální treninky a vzhledem k tomu, že jde o 3 disciplíny, tak je to poněkud drahá sranda, 👎

10.7.2021 22:37
magda_v

XXX.XXX.243.226

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Najděte si cvičák, kde pořádají kurzy zakladního výcviku a od toho se pak odpíchnete dál.
Na žádném cvičáku dnes už nikdo zadarmo nebude piplat začátečníka s malým štěnětem tak, aby se dostal do sportovky. To je bohužel na individuální treninky a vzhledem k tomu, že jde o 3 disciplíny, tak je to poněkud drahá sranda, 👎

Dobře děkuji, takže základní výcvik a pak směr dál...moc Vám děkuji...

Budu mít ještě dvě hloupé otázky 😄
Za 1)
Do jaké míry mám nechat štěně si hrát s pejskem a naopak...? Pejsek občas na stěně naskočí,a štěňátko když se rozdovadí má pak potřebu se po něm rozběhnout a chňapnout sympatické bíglí ucho , nebo interaktivní ocásek

A za 2)
Nerada bych to přehnala s pohybem... Ale kolik pohybu je ideální pro 2mesicni NO? ráno s ním jdu před dům na ulici kde vykoná co potřebuje, proběhne se , navykam ho na různé věci, jdeme tak deset metrů od domu ( možná ani to ne) a zase zpět ... přes den mám pejsky puštěné,tak skotačí po zahradě a večer před dům zase ( pokud moc nelital přes den...) Pejsky mám puštěné max. 1 a půl...pak je mladší na terase kde má spinkat což dodržuje,a starší na svém pozemku... ...

Předem děkuji

10.7.2021 22:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.49.31

Ad 1.) ať so klidně hrají, ale jak začne starší pes po štěněti lézt, tak to ukončit.

Ad 2.) se štěnětem můžete i dál než ped barák - cestu půl km tam a totéž zpět zvládne.

10.7.2021 23:02
magda_v

XXX.XXX.243.226

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Ad 1.) ať so klidně hrají, ale jak začne starší pes po štěněti lézt, tak to ukončit.

Ad 2.) se štěnětem můžete i dál než ped barák - cestu půl km tam a totéž zpět zvládne.

Dobře děkuji,a štěně mám nechat aby si občas zakouslo ucho,nebo ocas?

11.7.2021 02:08
keissa

XXX.XXX.155.174

magda_v napsal(a):
Dobrý den,
moc prosím, neznáte někoho kdo by byl ochoten na výcvik obran?
Naše cvičáky bohužel jedou vrcholově, takže není možné se tam dostat :( .

Jsem od Břeclavi, mám 2 měsíce staré NO štěně a hledám někoho kdo by byl ochoten, se nám věnovat, klidně i soukromník.

Předem moc děkuji.
Pokud by se někdo našel,tak prosím napište dám číslo.
Děkuji.

Pokud mátw zájem opravdu něco dělat ,tak holt budete muset jezdit i trochu dál a platit ,v okolí je několik fungujících cvičáku kde holt musíte ukázat snahu a zájem a oni vám pomužou .Jinak so mužete obrátit na B.Šibalovou je v Kyjov - Boršov a jezdí k ná na víkendy a treninnky i spoustu začátečníku ,jinak tm máte v okolí Kyjov ,Hodonín,Bzenec , a spoustu dalších .

11.7.2021 08:56
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

magda_v napsal(a):
Dobře děkuji,a štěně mám nechat aby si občas zakouslo ucho,nebo ocas?

Chce to používat selský rozum. Nenechala bych štěně dělat nic, co druhému psovi není příjemné. A i v případě, že to druhému psovi nevadí, tak nenechám štěně psa dorvat.

Když byla moje fena malá piraňa, tak kolikrát na psovi vyloženě visela, a pes byl naprosto klidný, měl snad i radost, prostě normální hra pro něj, přesto jsem to trochu korigovala a takhle moc jsem ji hryzat nenechala, ono to pak je až do krve, těma jehličkama.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.7.2021 09:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

jen před dům je špatně a nejde o množství kilometrů
musí poznávat nejrůznější prostředí
ruch města i les, vodu, davy lidí i jednoho co se vynoří z houští, dopravu, psy atd.atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík