Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jeny95

15.7.2021 13:39
Jeny95

XXX.XXX.35.170

Dobrý den.
Vím, že toto téma se tu už kdysi řešilo, ale po přečtení všech komentářů z toho stále nejsem úplně moudrá.
Za pár týdnů si jedu pro štěně BŠO, a je to poprvé co budu mít zkušenost s bílým plemenem.
Po veškerém nastudování o BŠO, jsem se dočetla, že mívají často sklony k reznutí, nejčastěji od složek obsaženým v krmivech (vit. A + Betakaroten)....
Proto se chci poradit s majiteli bílých plemen, co s tím mají větší zkušenosti...
Předchozí psy jsem krmila N&D a Nutramem.... Oboje si nemůžu vynachválit, ale netuším zda jsou i pro BŠO vhodné. Rada by jsem pro pejska našla kvalitní granulky po kterých bude prospívat ale zároveň si udrží svou krásnou bílou barvu.
Děkuji předem všem za rady.
PS: budu moc vděčná pokud budou k věci (všimla jsem si, že to na této stránce bývá často problém).😅

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2021 22:59

Znám pár BŠO, ale reznutí až tak neřešili. U granulářů primárně citlivé trávení, protože se jim ze všeho po...

16.7.2021 08:59
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

A čím krmí chovatel? Zeptala bych se v první řadě jeho .

Nemám sice BŠO, ale mám taky bílou fenu, když ještě byla na granulích, tak na Petkult, později na Markus Muhle, a problémy s reznutím neměla nikdy. Jinak bych asi ve složení hledala kolik je tam vit. A a tím se řídila. Nedávno se tohle řešilo v nějaké skupině na FB, a že prý nad určitou hodnotu to A způsobuje reznutí, ale tu hodnotu si už nepamtuju.

veraje

22.6.2022 13:33
veraje

XXX.XXX.168.213

Doporučuji kvalitní granule s nižším obsahem vitamínu A jako jsou https://www.aaagranule.cz/granule-podle-velikosti-psa/bohemia-hovezi-b-10kg/

23.6.2022 07:30

Já krmím barf a pes mně nikdy nereznul, mám smetanového GR.

Přidejte reakci

Přidat smajlík