Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lucyy123

17.7.2021 12:55
Lucyy123

XXX.XXX.16.252

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, co používáte u svého miláčka na čištění zoubku? Zda postačí jen žvýkaci tyčinky nebo koupit pastu pro psi?
Děkuji za odpověď.

17.7.2021 12:57
Terven

XXX.XXX.110.191

Nic...osobně si myslím, že psům není nutné čistit zuby.

17.7.2021 13:36
Dája6

XXX.XXX.6.14

Dobré odpoledne 😜,
já mám akurát po čištění zubů u veta pod narkózou. Když jsem si pro ně přišla vet mi vysvětlil, že nemá cenu čistit pokud nedáváme na okus kosti, ale prý stačí vzít večer hadru- froté a přejet zuby.
Prozatím dělám už dva měsíce a snad dobrý, plak se odstraní a možná se oddálí dělání
zubního kamene. Hadr je levnější a nic nedáte za vyzkoušení.
Dája

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2021 16:16

Já si myslím, že dost záleží na plemenné příslušnosti....třeba yorkové jsou profláklí tím, že chodí pravidelně k vetovi na odstranění zubního kamene...tak tam je asi snaha o nějakou zubní péči na místě.

Já mám velký psy, kteří neustále chroupou nějaké klacky a hlavně neustále okusují velké hovězí kosti, respektive klouby.
Oba moji psi mi odešli kolem jedenáctého roku, ale zuby měli parádní do smrti.

17.7.2021 18:47

Normální zubní kartáček pro lidi a Orozyme. Rok jsem se na čištění vykašlala a na horních špičácích se mu loni objevil zubní kámen, který už zasahoval pod dásně. Všude jinde v pořádku, je na mase. Bylo mu 6 a půl, na podzim v plánu čištění. Z narkózy jsem nadšená nebyla, kousla jsem se a zase začala čistit. Kamene mini zbyteček mimo dásně, zákrok zrušen. Za mě čištění cenu rozhodně má.

19.7.2021 12:55
eli22

XXX.XXX.58.55

Zkoušeli jste Kelparen?

19.7.2021 15:12

Obyčejný kartáček pro děti, pasta Orozyme a k tomu dostává 1x denně večer žvýkací plátek Orozyme. Mám malé plemeno, zubní kámen se mu tvoří dost, to čištění pomáhá aspoň částečně. Za mne určitě čištění zubů cenu má.

Přidejte reakci

Přidat smajlík