Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Arčibald

20.7.2021 15:49
Arčibald

XXX.XXX.35.84

Ahoj,
můj pes ma 1 rok pořád něco "ojíždí" je mu . Ze začátku to bylo v pohodě. Ale později začal ojíždět skoro vše na co narazí...
Večer mně vzbudí a "ojíždí" mi nohy-ruce, občas i hranu postele. A nechce se vzdát, celý večer mně pořád tím budí a když ho nakonec nechám tak po chvili odejde, ale za necelých pět minut přijde a vše začne znova.
Už nevím, co mám dělat.
Kdysi jsme mu koupili plyšáky, ale ty během vteřiny rozkousal.
Děkuji předem za odpověd.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2021 16:57

no a jaký má režim to zvíře?

neverend

20.7.2021 19:29
neverend

XXX.XXX.213.247

Tohle nám dělal kdysi jeden z RTW co jsme měli s otcem doma. Gauč, postel a bohužel i paní na úklid nebyla v bezpečí.😀 Nakonec toho nějak nechal sám časem, akorát uklízet jsme si museli nějaký čas sami.😀 Na procházce se člověk ani nebál aby někoho nekousnul, jako spíš neznásilnil.😀 Ale jak říkám časem ho to přešlo a už se dalo i normálně vyluxovat bez sexuálního obtěžování.😀

20.7.2021 21:10

Arčibald napsal(a):
Ahoj,
můj pes ma 1 rok pořád něco "ojíždí" je mu . Ze začátku to bylo v pohodě. Ale později začal ojíždět skoro vše na co narazí...
Večer mně vzbudí a "ojíždí" mi nohy-ruce, občas i hranu postele. A nechce se vzdát, celý večer mně pořád tím budí a když ho nakonec nechám tak po chvili odejde, ale za necelých pět minut přijde a vše začne znova.
Už nevím, co mám dělat.
Kdysi jsme mu koupili plyšáky, ale ty během vteřiny rozkousal.
Děkuji předem za odpověd.

Viz bodlinka. Jaké má pes vyžití?

Stáhnout zdarma
21.7.2021 18:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.38.79

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Viz bodlinka. Jaké má pes vyžití?

No, vzhledem k tomu, co popisuje zadavatelka, už mu na žádné další vyžití nezbývá čas 🙄

21.7.2021 19:47
impact

XXX.XXX.195.92

Tipuju jo-kšíra!

22.7.2021 12:09

No a co teď, zadavatelka už se neozvala, informací na to, aby se vůbec člověk pokusil poradit, málo.
Všechno, co sem píšeme, tak už si defakto píšeme mezi sebou.

neverend

22.7.2021 14:30
neverend

XXX.XXX.213.247

Třeba už se s tím majitelka naučila žít.😀

Přidejte reakci

Přidat smajlík