Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Arčibald

20.7.2021 15:49
Arčibald

XXX.XXX.35.84

Ahoj,
můj pes ma 1 rok pořád něco "ojíždí" je mu . Ze začátku to bylo v pohodě. Ale později začal ojíždět skoro vše na co narazí...
Večer mně vzbudí a "ojíždí" mi nohy-ruce, občas i hranu postele. A nechce se vzdát, celý večer mně pořád tím budí a když ho nakonec nechám tak po chvili odejde, ale za necelých pět minut přijde a vše začne znova.
Už nevím, co mám dělat.
Kdysi jsme mu koupili plyšáky, ale ty během vteřiny rozkousal.
Děkuji předem za odpověd.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2021 16:57

no a jaký má režim to zvíře?

neverend

20.7.2021 19:29
neverend

XXX.XXX.213.247

Tohle nám dělal kdysi jeden z RTW co jsme měli s otcem doma. Gauč, postel a bohužel i paní na úklid nebyla v bezpečí.😀 Nakonec toho nějak nechal sám časem, akorát uklízet jsme si museli nějaký čas sami.😀 Na procházce se člověk ani nebál aby někoho nekousnul, jako spíš neznásilnil.😀 Ale jak říkám časem ho to přešlo a už se dalo i normálně vyluxovat bez sexuálního obtěžování.😀

20.7.2021 21:10

Arčibald napsal(a):
Ahoj,
můj pes ma 1 rok pořád něco "ojíždí" je mu . Ze začátku to bylo v pohodě. Ale později začal ojíždět skoro vše na co narazí...
Večer mně vzbudí a "ojíždí" mi nohy-ruce, občas i hranu postele. A nechce se vzdát, celý večer mně pořád tím budí a když ho nakonec nechám tak po chvili odejde, ale za necelých pět minut přijde a vše začne znova.
Už nevím, co mám dělat.
Kdysi jsme mu koupili plyšáky, ale ty během vteřiny rozkousal.
Děkuji předem za odpověd.

Viz bodlinka. Jaké má pes vyžití?

21.7.2021 18:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.38.79

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Viz bodlinka. Jaké má pes vyžití?

No, vzhledem k tomu, co popisuje zadavatelka, už mu na žádné další vyžití nezbývá čas 🙄

21.7.2021 19:47
impact

XXX.XXX.195.92

Tipuju jo-kšíra!

22.7.2021 12:09

No a co teď, zadavatelka už se neozvala, informací na to, aby se vůbec člověk pokusil poradit, málo.
Všechno, co sem píšeme, tak už si defakto píšeme mezi sebou.

neverend

22.7.2021 14:30
neverend

XXX.XXX.213.247

Třeba už se s tím majitelka naučila žít.😀

Přidejte reakci

Přidat smajlík