ISARA BOHEMIA štěně kavalíra

Prodám Kavalír king charles španěla - Ch. st. ISARA BOHEMIA nabízí k zadání...
30000 KčArčibald
XXX.XXX.35.84
Ahoj,
můj pes ma 1 rok pořád něco "ojíždí" je mu . Ze začátku to bylo v pohodě. Ale později začal ojíždět skoro vše na co narazí...
Večer mně vzbudí a "ojíždí" mi nohy-ruce, občas i hranu postele. A nechce se vzdát, celý večer mně pořád tím budí a když ho nakonec nechám tak po chvili odejde, ale za necelých pět minut přijde a vše začne znova.
Už nevím, co mám dělat.
Kdysi jsme mu koupili plyšáky, ale ty během vteřiny rozkousal.
Děkuji předem za odpověd.
Uživatel s deaktivovaným účtem
no a jaký má režim to zvíře?
neverend
XXX.XXX.213.247
Tohle nám dělal kdysi jeden z RTW co jsme měli s otcem doma. Gauč, postel a bohužel i paní na úklid nebyla v bezpečí.😀 Nakonec toho nějak nechal sám časem, akorát uklízet jsme si museli nějaký čas sami.😀 Na procházce se člověk ani nebál aby někoho nekousnul, jako spíš neznásilnil.😀 Ale jak říkám časem ho to přešlo a už se dalo i normálně vyluxovat bez sexuálního obtěžování.😀
Arčibald
napsal(a):
Ahoj,
můj pes ma 1 rok pořád něco "ojíždí" je mu . Ze začátku to bylo v pohodě. Ale později začal ojíždět skoro vše na co narazí...
Večer mně vzbudí a "ojíždí" mi nohy-ruce, občas i hranu postele. A nechce se vzdát, celý večer mně pořád tím budí a když ho nakonec nechám tak po chvili odejde, ale za necelých pět minut přijde a vše začne znova.
Už nevím, co mám dělat.
Kdysi jsme mu koupili plyšáky, ale ty během vteřiny rozkousal.
Děkuji předem za odpověd.
Viz bodlinka. Jaké má pes vyžití?
No a co teď, zadavatelka už se neozvala, informací na to, aby se vůbec člověk pokusil poradit, málo.
Všechno, co sem píšeme, tak už si defakto píšeme mezi sebou.
neverend
XXX.XXX.213.247
Třeba už se s tím majitelka naučila žít.😀