Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2021 16:57
magda_v

XXX.XXX.243.226

Dobrý den, mám poněkud hloupou otázku, ráda bych štěněti ovčáka kupovala Fitmin , ale mám takový trochu zádrhel...u granulí Fitmin for life large Puppy je psáno že je vhodné pro ovčáka... což je psáno i u Fitmin maxi Puppy🤷🏼‍♀️...co si o tom myslíte? Které spíš doporučujete?

26.7.2021 17:35
marushka

XXX.XXX.11.116

magda_v napsal(a):
Dobrý den, mám poněkud hloupou otázku, ráda bych štěněti ovčáka kupovala Fitmin , ale mám takový trochu zádrhel...u granulí Fitmin for life large Puppy je psáno že je vhodné pro ovčáka... což je psáno i u Fitmin maxi Puppy🤷🏼‍♀️...co si o tom myslíte? Které spíš doporučujete?

Fitmin for life je taková úplně základní řada. Fitmin maxi puppy je střední řada.. Tím štěňata krmím já. Pak je ještě Fitmin purity.. Párkrát jsem objednala, ale už je to docela drahý špás pro moji docela velkou smečku. Krmím tou střední řadou 4 roky - psy ve vysoké zátěži, březí feny, štěňata, důchodce.. A jsem spokojená.

26.7.2021 19:35
magda_v

XXX.XXX.243.226

marushka napsal(a):
Fitmin for life je taková úplně základní řada. Fitmin maxi puppy je střední řada.. Tím štěňata krmím já. Pak je ještě Fitmin purity.. Párkrát jsem objednala, ale už je to docela drahý špás pro moji docela velkou smečku. Krmím tou střední řadou 4 roky - psy ve vysoké zátěži, březí feny, štěňata, důchodce.. A jsem spokojená.

Dobře děkuji Vám ;)

30.7.2021 21:38
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Jestli máte jedno štěně, mohla byste mu dopřát kvalitní žrádlo a ne šrot tohoto typu, myslím si.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.7.2021 22:30

Nebo ještě lépe. Ke šrotu nakupte něco s vyšším podílem kostí - křídla, krky.... Než vyroste, nastudujte normální stravu. Vyjde to s financemi stejně jako shit granule.

30.7.2021 23:31
magda_v

XXX.XXX.243.226

Dasvo napsal(a):
Jestli máte jedno štěně, mohla byste mu dopřát kvalitní žrádlo a ne šrot tohoto typu, myslím si.

Fitmin považuji jako kvalitní krmivo... když jste tak chytrá mohla by jste zrovna napsat co podle Vás není šrot...v dnešní době považuji za šrot i buvolí kosti... chemie jako chemie...

30.7.2021 23:38

magda_v napsal(a):
Fitmin považuji jako kvalitní krmivo... když jste tak chytrá mohla by jste zrovna napsat co podle Vás není šrot...v dnešní době považuji za šrot i buvolí kosti... chemie jako chemie...

Když budete s lidmi mluvit takto, tak Vám nikdo nic neporadí.
Buvolí kosti jsou hlavně nebezpečné, protože jsou louhované a v psovi bobtnají, nabobtnalý pes není pěkný, někteří je vyblinkají.
Lepší granule si najděte sama, když jste tak chytrá ;-)
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=granule+pro+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B

30.7.2021 23:41
magda_v

XXX.XXX.243.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když budete s lidmi mluvit takto, tak Vám nikdo nic neporadí.
Buvolí kosti jsou hlavně nebezpečné, protože jsou louhované a v psovi bobtnají, nabobtnalý pes není pěkný, někteří je vyblinkají.
Lepší granule si najděte sama, když jste tak chytrá ;-)
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=granule+pro+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B

tak se Vám srdečně omlouvám... 🙃

31.7.2021 07:09
marushka

XXX.XXX.11.116

Dasvo napsal(a):

Hele lepší granule.. Jako já v žádném případě nechci tvrdit, že nejsou granule s lepším složením, ale moje zkušenost s tou střední řadou (for life jsem nikdy nezkousela) je opravdu velmi dobrá.. A rozhodně ne krátkodobá a na různých typech psů (od štěňat po důchodce, psi ve velmi vysoké zátěži), takže myslím, že i trošku vypovídající.. Kromě toho prostě důvěřuji i té značce jako takové, že složení je opravdu takové, jaké je uváděno.. Byla jsem i na dní otevřených dveří v Helvíkovicích a prostě to na mě působilo dobře..

Jako já nejsem úplně člověk v tomto směru nezaujatý a nestranný, nicméně fakt nemám za potřebí někomu vnucovat nějaký shit, ale rozhodně si stojím za tím, že ta střední řada Fitminu není o nic horší než jiné granule (myšleno v tom smyslu, že kvalitní krmení přirozenou stravou prostě žádné granule nenahradí). Jasně můžete mi tu udělat podrobný rozbor granulí a že chemická konzervace a tak.. Ale moje čtyřletá zkušenost s fitminem je prostě opravdu velmi dobrá.. Toť k Fitminu a reklamní vsuvka tímto pro mě na ifaune končí 🤣

Přidejte reakci

Přidat smajlík