Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zoufalec

28.7.2021 23:56
Zoufalec

XXX.XXX.104.139

Dobrý den,
chci se zeptat,mám vlčáka 5 měsícu máme problém s prujimem. Paní, od které jsme ho kupovali dávala brit granule, piškoty mléko,/bobky v poho. My jsme přešli na fitmin magy puppy - průjem tak jsme přešli na ND jehně - průjem. Sli jsme na ve, tam udělala test ze stolice na nějakeho parazita nebo něco takového - nic, tak dostal střevní antibiotika. Pořad prujem, tak jsme přestali dávat granule začala jsem vařit rejži kuře mrkev, krásné bobky jenže z toho nic nemá trochu zhubnul.
Koupili jsme ontário, dostával cca 20/30 granul do směsi - opět prujem, přestali jsme dávat granule, zas vše ok.
Dnes jsem koupila mražené maso youggies, dala jsem mu tam vajíčko, mrkev, jablko na doporučení - opět průjem.
Ja juž nevím co sním mám dělat, když mu budu dávat ryzíi, kuře,, mrkev zhubne. Navíc v tom nemá nic co potřebuje, už si nevím rady.
Jinak je zdravej, chuť k jídlu má, je hravej, běhá hraje si atd.
Prosím o radu co s tím?

29.7.2021 07:18
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Z rýže, kuře, mrkev určitě něco má, pokud hubnul, uberte mrkve a rýže a přidejte masa. Vyměňte druh masa za pořádné - hovězí, vepřové.Měla jsem stejný problém, psi mi průjmovali na všech granulích světa a věřte, že jsem kupovala jen ty nejdražší. Až na krmení masem se jim trávení upravilo tak, že pak mohli i ty granule, jen ne napořád.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2021 08:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokračovala bych v krmení domácí stravou, když to psovi vyhovuje a na čemkoliv jiným průjmuje. Zkuste trochu nastudovat problematiku krmení barfem (maso se psům nemusí vařit) a uvidíte, že váš pes může žrát pestrou a výživnou stravu a mít dobrou kondici bez průjmů.
Mimochodem můj pes byl několik let na ledvinové dietě, která spočívá ve velkém podílu příloh (rýže, mrkev, apod.) a třeba jen čtvrtinu krmný dávky tvořilo maso. A přesto nezhubnul, i když to byl hubeňour a nežravec od přírody.

Stáhnout zdarma

Miriam33

29.7.2021 08:47
Miriam33

XXX.XXX.210.1

Proč mu nenecháte ty Brit, když mu to na trávení nevadilo? A k tomu prilepsujte masem a mrkví a rýží....

29.7.2021 08:51
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

Vařte mu
a nemusí to být jen kuře.
Další porci zkuste granule, nekupujte bezobilné.
Až se srovná, zkuste i syrové, granule
denně = doplněk.

29.7.2021 11:30
GAELLE

XXX.XXX.66.235

granule Yoggies? Nebo i ten Brit když mu vyhovovaly. Lepší než průjem snad......

Přidejte reakci

Přidat smajlík