Tonge

XXX.XXX.4.181
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/139790252/sibirsky-husky-hasky-steniatka.php
Dobry den jsou to Husky jen za 6000 je to veruhodne??? mam koupit???
Premyslim ale je to 450 km ode me kde bydlim a nechci naletet mnozirne krizencu.
jsou bez PP
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tonge
napsal(a):
Premyslim ale je to 450 km ode me kde bydlim a nechci naletet mnozirne krizencu.
jsou bez PP
Bez PP? Už to by mě varovalo.
Tonge
napsal(a):
jsou bez PP
Jestli je to čistokrevný husky poznáte úplně jednoduše - má průkaz původu.
Pokud ho nemá, je to kříženec.
Tonge
napsal(a):
jsou bez PP
Podvod - štěňata nejsou ani čipovaná, tzn. že nemůžou přes hranice.
Tonge

XXX.XXX.145.229
A vyroste z toho ten Husky???
Má to s ním něco společného??? Proč je cena nízká to je divné prostě nevim zda do toho jít chci Huskyho prostě je pěkný a má krásné oči myslím si že skvělý pes a ta cena je si myslim odpovídající
Děkuji

Tonge
napsal(a):
Má to s ním něco společného??? Proč je cena nízká to je divné prostě nevim zda do toho jít chci Huskyho prostě je pěkný a má krásné oči myslím si že skvělý pes a ta cena je si myslim odpovídající
Děkuji
Jistěže z toho vyroste husky, fialovej s oranžovejma puntíkama.
Není to husky, je to vořech a nikdo netuší, co z toho vyroste. Proto je to levný.
Jestli chcete husky, najděte si štěně s PP a něco si o kupování psů nastudujte.

Tonge
napsal(a):
Děkuji
Vy neumíte číst? A vybrat si psa, protože je hezký a má krásné oči.. Co s ním hodláte dělat? .Kolik je vám let? Nebo si z nás děláte srandu a chcete jenom rozproudit diskuzi?
napsal(a):
Vy neumíte číst? A vybrat si psa, protože je hezký a má krásné oči.. Co s ním hodláte dělat? .Kolik je vám let? Nebo si z nás děláte srandu a chcete jenom rozproudit diskuzi?
No hlavně ta fotka z inzerátu je nejspíš kradená (jako u většiny psů z množíren) a do Těšína dorazí úplně jiné zvířátko, anebo nedorazí nic.

Tonge
napsal(a):
Děkuji
Na Bazoši bych nikdy psa nekoupila, zvlášť v této době ne, ty fotky můžou být ukradený nějaké CHS.

napsal(a):
Jistěže z toho vyroste husky, fialovej s oranžovejma puntíkama.
Není to husky, je to vořech a nikdo netuší, co z toho vyroste. Proto je to levný.
Jestli chcete husky, najděte si štěně s PP a něco si o kupování psů nastudujte.
A hlavně o povaze huskyho.
Tonge

XXX.XXX.145.229
Je mi 22 a jsem z Janova a chtěla bych pejska na ven prostě s jim být venku a hlavně chci aby vypadal hezky což Husky je a kousek od nás ho mají ale nechtějí aby si ho někdo hladil spíš my Romové jinak jsem viděla že starší paní to dovolila a mě ne což nechápu ale tak pořídím si ho já tak už tohoto nebudu řešit
Tonge
napsal(a):
Je mi 22 a jsem z Janova a chtěla bych pejska na ven prostě s jim být venku a hlavně chci aby vypadal hezky což Husky je a kousek od nás ho mají ale nechtějí aby si ho někdo hladil spíš my Romové jinak jsem viděla že starší paní to dovolila a mě ne což nechápu ale tak pořídím si ho já tak už tohoto nebudu řešit
Jo, anebo pak misto psa na ven bude mít psa na veterinu a pak pod zem.
Kdo chce kam...
Miriam33

XXX.XXX.210.1
Tak jim zavolejte, nechte si poslat fotky rodičů nebo čerstvé video se štěňaty, domluvte si návštěvu na Slovensku, abyste to mohl vidět na vlastní oči, zeptejte se na to čipování a které štěně můžete mít, už to může být pro případného podvodnika odrazující. Pokud se vám po telefonu budou zdát seriózní a vyjdou vám vstříc, sežeňte si tam třeba ubytování aa berte to jako výlet. Bez návštěvy štěněte u chovatele doma a bez ukázání alespoň matky, případně jejího PP ...tak můžete mít téměř jistotu, že je to aspoň poloviční husky a pokud jsou pěkné podmínky, čistá pěkná zvířata, tak i naději na zdravé štěně... můžete si zkontrolovat i zablešenost a tak. Pokud se vám to nechce absolvovat, připlaťte si za zvíře z oficiální chovky blíž domovu.

Tonge
napsal(a):
Úplně vašemu příspěvku nerozumím, i když jsem ho četla třikrát - český jazyk není vaše silná stránka. Ale co jsem pochopila, chcete psa na ven. A budete s ním běhat v zápřahu? Víte, že tohle plemeno nejspíš nebudete moci NIKDY pustit z vodítka? Že má silný lovecký pud? Ale vám očividně není rady. Tak si kupte toho "huskyho" a uvidíte.

napsal(a):
Úplně vašemu příspěvku nerozumím, i když jsem ho četla třikrát - český jazyk není vaše silná stránka. Ale co jsem pochopila, chcete psa na ven. A budete s ním běhat v zápřahu? Víte, že tohle plemeno nejspíš nebudete moci NIKDY pustit z vodítka? Že má silný lovecký pud? Ale vám očividně není rady. Tak si kupte toho "huskyho" a uvidíte.
..maji teď vedle ve vchodě našeho domu....stěně bylo prenadherne.. ty oči....ale čím je stěně starší, tím je ono I jeho majitel viditelně chmurnějsí, navíc na volno jsem ho ještě neviděla....
Tonge
napsal(a):
Doporučila bych vám psa nekupovat. A vybrat jiné plemeno. Zvlášť pokud bydlíte v bytě. Husky není dobrá volba. A toto nejspíš vůbec husky nebude protože nemá průkaz původu. Je to prostě VOŘÍŠEK. V útulku by se nenašel nějaký vhodný pejsek?
Tonge

XXX.XXX.145.229
Asi si ho nekoupím když teda nemůže přes hranice no to je divný už tohle samo o sobě ale psům rozumím máme u nás hodně v paneláku psů a někdy si s nimi hraju a tak takže jim docela rozumím no tak uvidím co dál a podívám se co je pro mne vhodné plemeno na ven jen tak ke mě
Hlavne tady každé urazeni je už mi to nebaví tohle každý příspěvek se zeptá někdo a hned jste chytrý všichni ty

Troll, cca 13letý

Jé husky a jaké má modré oči, takovýho čumáčka chci, protože je moc hezkej....
Jakože po vzhledu proč ne, štěňata na fotce vypadají nebo minimálně připomínají...alespoň mě...malá "haskouňata", těžko pak říct, jací by byli psi povahově, ale........
Tohle mi spíš zavání nějakou těžkou levárnou.......
Miriam33

XXX.XXX.210.1
Pokud je to takhle, doporučuju malého nebo středního voříška vlídných plemen a počkat s jeho pořízením, až přejde corona a budou zase za hubičku. Rozhodně ne psa vhodného k saním, co bez pohybu a každodenní práce strádá a k tomu rád vyje. A promyslete si, jestli ho zvládnete za pár let spolu s dětmi.
Tonge
napsal(a):
Asi si ho nekoupím když teda nemůže přes hranice no to je divný už tohle samo o sobě ale psům rozumím máme u nás hodně v paneláku psů a někdy si s nimi hraju a tak takže jim docela rozumím no tak uvidím co dál a podívám se co je pro mne vhodné plemeno na ven jen tak ke mě
Hlavne tady každé urazeni je už mi to nebaví tohle každý příspěvek se zeptá někdo a hned jste chytrý všichni ty
Odpovím tedy na úvodní otázku. Ano, koupí tohoto psa na 95 % podporite mnozirnu kříženců, A tak na 70 % žádná štěňata neexistují, vy jen přijdete o peníze.

juhaj
napsal(a):
Tady bych podotkla, kolikrát mi přijde někdo, komu se píše troll, že se jen neumí vyjadřovat. Ale tady mi to nedá a tvrdím, že to je troll!
Ale v tom případě velmi šikovný troll. Protože vyplodit takovou slátaninu je svým způsobem taky umění.

a k tomu rád vyje
Mi připomnělo
https://www.youtube.com/watch?v=NIRAIAFSNUE
Tonge

XXX.XXX.4.181
uz mam vybraneho Huskyouna od pani jedne za dobrou cenu a dnes ho privezou je mu sest tydnu a je opravdu hezky a stal me jen 4 000 coz nechapu nektere inzeraty za 15 000 to proste je kravina takovi pes za tolik no ne proste a videla jsem i rodice takze se tesim az vyroste taky

Tak sem pak dejte fotku, protože na todle já jsem vážně moc zvědavá.
A ještě k tomu všemu 6 týdnů.
Tonge
napsal(a):
uz mam vybraneho Huskyouna od pani jedne za dobrou cenu a dnes ho privezou je mu sest tydnu a je opravdu hezky a stal me jen 4 000 coz nechapu nektere inzeraty za 15 000 to proste je kravina takovi pes za tolik no ne proste a videla jsem i rodice takze se tesim az vyroste taky
Trolololo 😇

Tonge
napsal(a):
Já zase nechápu, jak někdo může takhle trolit.....je to smutný, když se někdo nudí tak, že ho napadne vymýšlet podobný kraviny, super život

napsal(a):
Já zase nechápu, jak někdo může takhle trolit.....je to smutný, když se někdo nudí tak, že ho napadne vymýšlet podobný kraviny, super život
Mno jo, naše nová pracující generace. Těším se na důchod. Budu se na něj dívat na archivních záběrech ve sdělovacích prostředcích.
Tonge

XXX.XXX.4.181
Tonge
napsal(a):
mam fotky takze vidite matku poslala pres mail s stenatko husky
tady máte fotky štěňat husky s PP, tak schválně porovnejte

Tonge
napsal(a):
mam fotky takze vidite matku poslala pres mail s stenatko husky
Jo, srandu si běžte dělat z někoho jinýho.

napsal(a):
Tak sem pak dejte fotku, protože na todle já jsem vážně moc zvědavá.
A ještě k tomu všemu 6 týdnů.
Je to troll.
Tonge

XXX.XXX.4.181
more mrdky to se daloí cekat vyjebnci zajebany uz drzte kundu do pice kazdej jen urazi vy gadze pojebany zkurvny jen rasisti muzu si snad jakeho psa chci koupot ne a vidim ze je to husky!!!!! koncim tady

Jéžiš, tohle je slabý...

GAELLE
napsal(a):
zajímavé že to pustilo ty sprosté výrazy
Ono to pravděpodobně bylo identifikováno jako cizí jazyk

A ejhle, už jsme rasisti, přitom řeč o barvě vůbec nebyla.

.......tak teď jsme dostali nandáno....
Doufám, že ten trolík nebyla holčička. To by bylo smutný...taková dlaždička, to ženský vůbec nesluší a pokud je to dívenka, holčička, tak o to hůř.

napsal(a):
Zakladatelka čte mezi řádky, jasňačka?
A můžu dosvědčit, že barva se tady několikrát zmínila!!! Co na tom, že šlo o barvu očí štěněte, prostě barva, tak přiznejte barvu, rasistko!

aluska
napsal(a):
tady máte fotky štěňat husky s PP, tak schválně porovnejte
Vypadají jak Angry Birds. 😂

napsal(a):
O barvě ne, ale o rase.....takže jsme rasisti, když říkáme, že na fotce není zátupce plemene...rasy

aluska
napsal(a):
to máte pravdu já pořád koho mi připomínaj
Nejlepší je to světlé, to je extra přinasrané. 👌🤣
Tonge

XXX.XXX.4.181
jakou barvu mam priznat ty pici vy gadze jen nadavate do nas a zavidite ze budu mit husky fakt hej serete me tady . hlavne sarah ty s team krizenyma hnusakama na profilce co mate sracky hnusny oproti huskymu nemaji sanci vsichni mate jorskiri a retrivri a delate znalce vsichni a nikdo nemate na huskyho

Tonge
napsal(a):
jakou barvu mam priznat ty pici vy gadze jen nadavate do nas a zavidite ze budu mit husky fakt hej serete me tady . hlavne sarah ty s team krizenyma hnusakama na profilce co mate sracky hnusny oproti huskymu nemaji sanci vsichni mate jorskiri a retrivri a delate znalce vsichni a nikdo nemate na huskyho
.......tak copak nám to naše trolítko ještě napíše........

Vždycky žasnu, jak se ti oni nechají snadno vyprovokovat.
Mě urazit nemůžeš.

To říkám furt, že i trolit se musí umět.
Jenže tyhle primitivní pokusy vždycky ztroskotají na tom, že dotyčný moc přitlačí na pilu, je prokouknut a pak přijdou nadávky. To je taková poslední fáze, kdy se snaží vyprovokovat kohokoliv k čemukoliv, protože je v koncích, no. Tak se na ni/něj nezlobme. Ať nejsme jako Angry Birds. A pokud budeme, pak si zabírám Matildu

Varaxi
napsal(a):
Jak to udělali, že pět štěňat sedí v klidu v řadě? Já nebyla schopná udržet v klidu dvě štěňata ani na pár vteřin, než cvakne foťák.
Já jsem někde četla popisování jednoho fotografa, co fotil štěňata na pohlednice.
Sedělo tam v řadě...už nevím kolik...7 nebo 9 štěňat berňáčků.
A prý každé štěně mělo lidského asistenta, který donesl na místo, posadil a pak akce...asistenti zmizeli ze záběru...štěňata se ovšem rozešla také, takže znovu, posadit, znovu asistenti opustili záběr a štěňata si znova dala rozchod......nevím až po kolikátém opakování a po jaké době ...asi už unavená štěňata zůstala sedět a bylo možno vyfotit.
Já pořádně nevyfotím ani dvě psice....co dvě...neudělám hezkou fotku ani jedný..
Tonge

XXX.XXX.4.181
Dyk nepis more gadze bila

Tonge
napsal(a):
more mrdky to se daloí cekat vyjebnci zajebany uz drzte kundu do pice kazdej jen urazi vy gadze pojebany zkurvny jen rasisti muzu si snad jakeho psa chci koupot ne a vidim ze je to husky!!!!! koncim tady
A jejda! To se nám to hezky vybarvilo! Takže jsem správně dešifrovala, že jste Rom(ka)? (mimochodem, mám takovou sousedku sousedku, ani jedna s tím nemáme problém). A nebo opravdu ten šikovný troll?

Tonge
napsal(a):
V 6 týdnech, 4 000 a dokonce ho vám přivezou - to pojedou těch 450 km? Nebo už nevíte, co jste v tom původním příspěvku napsal(a)?
M.Nb.

XXX.XXX.249.69
Tonge
napsal(a):
Tak jsem koukala, že Vám ho povezou až z Ruska a už mu budou 3 roky
https://youla.ru/all/zhivotnye/sobaki/shchienok-mietis-laika-i-khaska-5b34a4af66fb0703e1526d24
napsal(a):
A jejda! To se nám to hezky vybarvilo! Takže jsem správně dešifrovala, že jste Rom(ka)? (mimochodem, mám takovou sousedku sousedku, ani jedna s tím nemáme problém). A nebo opravdu ten šikovný troll?
Ne, není to Rom. Dle mě chtěl právě proti Romům zde poštvat zdejší osazenstvo.

fikovnice
napsal(a):
Tak to se zrovna nepovedlo. Blbost není vázaná na národnost, rasu, ani pohlaví.

Není lepší vzít své jorskiri a jít ven?

fikovnice
napsal(a):
...jorskiri...
Dobře, tak Sarah vezme retrivri, no...

Ale máte. Máte jorskiri. Všichni tady mají jorskiri nebo retrivri, kromě Sarah, ovšem.
A nikdo nemá huskové, vy nýmandi.

Já nevezmu nic nikam....my jsme po obídku a moje holki psí musí odpočívat., aby je nebolela břišánka..

fikovnice
napsal(a):
Není, ještě chybí "aby tě rakovina sežrala "

napsal(a):
Není, ještě chybí "aby tě rakovina sežrala "
Ale prdlačku..."aby tě rakovina honila po poli a mor dohnal"....

fikovnice
napsal(a):
Žádný psí holki, máš jorskiri, a basta!
No holka na tohle budu intenzivně myslet, až budu svoje 24 kilový štěňátko zvedat a nakládat do auta.....budu si říkat "je to jókšír, je to jókšír.."...takhle totiž u nás v rodině říkáme jorskirům jókšíři....
A mezi námi děvčaty Gina je určo čivavinda, já vačičanda a Jessi žížalka....akorát to ani jedna nemáme v PP
Tonge
napsal(a):
Pane bože, do kohos to duši dal?🙀
Tonge
napsal(a):
No, myslím, že ty určitě ne, Husky za 4tis a ještě ho dovezou, nemusím ani vidět.
A nemyslím si, že by zde kdokoliv záviděl, to je dost utopie.

Atheira
napsal(a):
Tak jasně
Se tady snaží a vy do toho takhle hodíte vidle

Dája6
napsal(a):
No fuj TY hovado😡.
Dája

Tonge
napsal(a):
..Vy tvrdíte že psům rozumíte, ale berete si stěně na šestém týdnu....

Tonge
napsal(a):
..tak to pozor já mám motýle....ale takhle to s vámi brzy sekne, když se budete takhle čílit..
napsal(a):
No holka na tohle budu intenzivně myslet, až budu svoje 24 kilový štěňátko zvedat a nakládat do auta.....budu si říkat "je to jókšír, je to jókšír.."...takhle totiž u nás v rodině říkáme jorskirům jókšíři....
A mezi námi děvčaty Gina je určo čivavinda, já vačičanda a Jessi žížalka....akorát to ani jedna nemáme v PP
To já ode dneška říkám jorkům "joskiri" - úžasný novotvar (teda i slovo "novotvar" je vlastně takový mnohoznačný patvar ).