Kavalír king charles španěl postroj nebo obojek?

Kavalír king charles španěl
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2021 21:12

Kavalír king charles španěl postroj nebo obojek?

11.8.2021 21:17

Jestli to má být první verš básně a my máme doplnit další (tak mi to totiž zní), tak přidávám:

Záleží, zda chcete, aby měl z češtiny místo jedničky spoustu dvojek.

11.8.2021 21:32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jestli to má být první verš básně a my máme doplnit další (tak mi to totiž zní), tak přidávám:

Záleží, zda chcete, aby měl z češtiny místo jedničky spoustu dvojek.

Není to žádný verš básně.

11.8.2021 21:36

když se vám podaří koupit psa, který náhodou netrpí syringomyelií, tak může i obojek

11.8.2021 21:37
Varaxi

XXX.XXX.129.250

To je prostě individuální. My máme postroj, ale primárně kvůli tomu, že je reflexní a tím pádem je pes líp vidět.

11.8.2021 21:43

Ale je přinejmenším zvláštní, že založíte 2 vlákna současně.

12.8.2021 11:21
Fatia

XXX.XXX.40.158

Ale je přinejmenším zvláštní, že založíte 2 vlákna současně.

A to většinou tady a stejne téma ještě na emiminu.

12.8.2021 13:01

Fatia napsal(a):
A to většinou tady a stejne téma ještě na emiminu.

Chci se jen o všem informovat a otázky dávám i na jiný server, protože na každým serveru jsou jiní lidi.

12.8.2021 13:28
Atheira

XXX.XXX.209.8

Hele, popravdě... to fakt někdo dovede? Mít jen postroj NEBO obojek... A navíc ještě jenom JEDEN postroj nebo obojek?
Já mám všechno. Několikrát.

12.8.2021 13:29
Atheira

XXX.XXX.209.8

To chce klid a smysl pro humor. Proč hned tak vážně?

12.8.2021 13:45

rapotacka11 napsal(a):
Chodíš na ZŠ ?
https://www.ifauna.cz/psi/clanky/r?hledat=kaval%C3%ADr

Nerozumím, co tím myslíte?

12.8.2021 13:50
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Nerozumím, co tím myslíte?

Spoustu informací si můžete sama zjistit. Zabere to pár vteřin. Máte tu vyhledávání, můžete je použít.
Nám chovatelka tvrdila, že na postroji si psi křiví záda. Náš ho má a křivý není. Nicméně chodí na flexině jen minimum času.
Prostě je to kus od kusu. Co člověk a pes, to názor.

12.8.2021 13:58

Varaxi napsal(a):
Spoustu informací si můžete sama zjistit. Zabere to pár vteřin. Máte tu vyhledávání, můžete je použít.
Nám chovatelka tvrdila, že na postroji si psi křiví záda. Náš ho má a křivý není. Nicméně chodí na flexině jen minimum času.
Prostě je to kus od kusu. Co člověk a pes, to názor.

Chtěla jsem názor přímo od chovalů, proto jsem se přímo zeptala tady, místo toho abych něco hledala na internetu, když někdy, ani články nejsou pravdivé.

12.8.2021 14:04

Chci se jen o všem informovat a otázky dávám i na jiný server, protože na každým serveru jsou jiní lidi.

Tak mě by teda nenapadlo ptát se na psa na emiminu. Ale budiž.

12.8.2021 14:09

A proč by tedy, byla na emiminu kategorie zvířata i jiné diskuze jsou tam o psech.

12.8.2021 14:12
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Chtěla jsem názor přímo od chovalů, proto jsem se přímo zeptala tady, místo toho abych něco hledala na internetu, když někdy, ani články nejsou pravdivé.

Chovatelé kavalírů jsou vesměs sdílní a přátelští; jela jsem kolem chovatelské stanice, tak jsem se tam zastavila a hned na rovinu řekla, že uvažujeme o pořízení kavalíra, ale ne hned a ani ne z té konkrétní chovky (bylo to daleko). Stejně mě chovatelka pozvala na kafe a prokecaly jsme půl odpoledne. Proto radím, pokud máte důvod a není to jen dotaz na statistiku, zeptejte se přímo těch chovatelů.
Běžte na výstavu a dejte se s nimi do řeči. Ptejte se, jestli doma venčí na obojku nebo postroji, ptejte se, jak to mají jejich odchovy a přátelé. Fórum, u kterého nemůžete posoudit kvalitu zdroje, je fajn na obecnou orientaci, ale ne na zjišťování přesných údajů.

12.8.2021 14:13
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Mě by nenapadlo ptát se na mimina na emiminu. Ale budiž. :)

12.8.2021 15:37

A proč by tedy, byla na emiminu kategorie zvířata i jiné diskuze jsou tam o psech.

Jsem si ze zvědavosti emimino rozklikla, zadala pes a hned první diskuze mě dostala - jak je skvělé naučit čivavu na podložku a jak stačí ji jenom občas vypustit na zahradu. Děkuji, již nikdy více.

12.8.2021 20:36
Terven

XXX.XXX.110.191

Já bych to emimino nezatracovala ...už kolikrát jsem si něčím lámala hlavu, začala jsem kvůli tomu gůglit a vyskočilo na mě, že maminky na emiminu už to rozebírají- přesně, jak psala sardullah.
A dočetla jsem se pokaždý, že můj problém je naprosto normální a x žen z emimina mělo přesně ten samej
Třeba rány z ledničky, který zní jako výstřel a návštěvy se jich lekají...

12.8.2021 20:42
Atheira

XXX.XXX.209.8

Terven napsal(a):
Já bych to emimino nezatracovala ...už kolikrát jsem si něčím lámala hlavu, začala jsem kvůli tomu gůglit a vyskočilo na mě, že maminky na emiminu už to rozebírají- přesně, jak psala sardullah.
A dočetla jsem se pokaždý, že můj problém je naprosto normální a x žen z emimina mělo přesně ten samej
Třeba rány z ledničky, který zní jako výstřel a návštěvy se jich lekají...

Mně tohle dělala trouba.
Jako správnej lempl nemám zásuvku na klasický sporák, takže mám takovou tu mobilní náhradu. Naprosto dostačující. Velký hajtry jsou můj nenáviděnej nepřítel. Ale k věci - před lety jsem si pořídila svou první. Ještě jsem nevěděla, jak mi to bude vyhovovat, tak jsem moc nekoumala další důležitý věci a pořídila prostě nějakou dost levnou.
Když jsem pekla buchtu nebo cukroví, neobešlo se to bez zvukových efektů jak z béčkový americký přestřelky.

Hledala jsem, jestli je to normální nebo je to nějaký rozbitý. A co myslíte?
Maminky na emiminu už i toto rozebíraly!

12.8.2021 20:55
rapotacka11

XXX.XXX.225.13

A dočetla jsem se pokaždý, že můj problém je naprosto normální
Třeba rány z ledničky, který zní jako výstřel a návštěvy se jich lekají..
""""""""""""

Moje lednice gorenje kňučí, sténá, skučí jak přejetej pes-kočka.
.
Někdy se letím schovat do síně,
mám pocit, že je v kuchyni sršeň, spíš dvě.

Jsem ráda, že vím, že je to normální.
Ty blbý starý Calexky sice nebyly Ačka ani Céčka ,
ale byly tiché. Škytly jen, když naskočily a já nikdy
nejančila, co se v bytě děje. Nebyl důvod.

12.8.2021 22:14
elisak

XXX.XXX.194.232

My před lety kupovali ze dne na den ledničku. Stávající prostě najednou nefungovala. Jako náznaky, že se odporoučí byly, v mrazáku nám zmrzla i kvalitní vodka, asi se rozbil termostat a mrazák jel furt naplno...
A když už má odejít lednička, tak odejde samozřejmě v létě, když je celkem slušná vlna veder a v bytě kolem 30°C...
No koupili jsme ledničku značky "Hotpoint", funguje do dnes dobře, jen z ní občas vycházejí hrozný rány. Poslední teorie je, že jak má nějaký proti-námrazový systém, tak prostě odmražuje a občas odmrazí nějaký větší kus ledu, který následně odpadne...

12.8.2021 22:18
Terven

XXX.XXX.110.191

elisak napsal(a):
My před lety kupovali ze dne na den ledničku. Stávající prostě najednou nefungovala. Jako náznaky, že se odporoučí byly, v mrazáku nám zmrzla i kvalitní vodka, asi se rozbil termostat a mrazák jel furt naplno...
A když už má odejít lednička, tak odejde samozřejmě v létě, když je celkem slušná vlna veder a v bytě kolem 30°C...
No koupili jsme ledničku značky "Hotpoint", funguje do dnes dobře, jen z ní občas vycházejí hrozný rány. Poslední teorie je, že jak má nějaký proti-námrazový systém, tak prostě odmražuje a občas odmrazí nějaký větší kus ledu, který následně odpadne...

No, to je přesně ono, zní to jako výstřel. Na emiminu,ale i na jiných serióznějších webech psali- už si to nepamatuju přesně - že ty rány snad vydávají plastové části díky změnám teplot.

hmn

13.8.2021 08:24
hmn

XXX.XXX.99.214

vhodný je obojek A postroj
(a vhodný neznamená nutný....)

obojek je vhodný na výcvik, manipulaci
postroj je vhodný na tah (krom všeho ostatního), neboli pokud flexinu, tak na postroji

13.8.2021 08:40

"Třeba rány z ledničky, který zní jako výstřel a návštěvy se jich lekají..."

To jsem teda vyplašila spící kolegyni v kanclu!!! Jak jsem se rozesmála

13.8.2021 11:02

Mimo (ono už to tam stejně je ) :
Doporučuji všem maminám z emimina knihu Radkina Honzáka Všichni žijem v blázinci. Hlavně kapitolu o dětech, nočnících, tabletech a chytrých telefonech.

13.8.2021 12:24

Můj problém už taky několikrát rozebíraly maminky na emimino.cz, ale bohužel nikdy tam nebyla užitečná rada, kterou bych mohla použít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík