Maltézský psík sPP

Prodám Maltézského psíka - Chovatelská stanice Magic Maltese s 25 letou pra...
30000 KčPřed 3mesici jsme po dohodě s veterinářem nechali operovat 6letou fenku na tříselnou kýlu,kterou jsem nahmatala na levé i pravé straně.. veterinář odoperoval pouze pravou stranu,stim,že tam na levé nic nebylo.Zároveň proběhla i kastrace feny..Operace proběhla v pořádku,fenka se dobře zotavovala.Nyni jak jsem fénu koupala jsem ucítila opět boulicku velikosti třešně na levé straně dokonce na omak větší než před operací.Prosim setkal se někdo s takovou situací a co nás tedy čeká? Opět operace😥?
impact
napsal(a):
Kýla se musí zašít, s tím nic jiného neuděláte. A jste ai jistá, že je to kýla?
Dnes jdeme na veterinu tak budu snad chytřejší..no popravdě tohle mne napadlo jako první..díky tomu, že už po operaci jsem tu boulicku cítila,na kontrole mi vet řekl,že to teď taky cítí,ale že si myslí , že operace nebude nutná,ale že jak ji měl otevřenou tak na té levé straně nic nebylo...tak já nevím..spíš jsem naštvaná, že se neodstranilo vše při první operaci..a představa, že fenka zase bude trpět mě děsí...ona jak leží na zádech nejde cítit nic...ale jak je opřená např.o vanu tak je i viditelná..a je větší..