štěňátka německého ovčáka s PP

Prodám Německého ovčáka - nabízíme k zamluvení štěňátka německého ovčáka s...
16000 KčMarsi192
XXX.XXX.60.134
Dobrý večer.
Mám dotaz ohledně našeho NO.Posledni půl rok, pořád naskakuje bráchovi na nohu,nikomu jinému z rodiny to nedělá.Vzdy má období pár dní ,že mu několikrát denně naskočí na nohu a jak,kdyby mu ji ,,nakrývá,,a ani moc nechce jíst ,prijde mi takový smutnější a pak po těchto pár dnech je zase vše v normálu a pak zase pár dní má takových.
Nevite někdo proč to dělá? Nebo nějakou radu?
V okolí mají 2 fenky, tak jsem si říkala, jestli necítí, že hárají...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Rozhodně bych to psa nenechala dělat. Ať už to dělá z jakéhokoliv důvodu. Prostě shodit a říct důrazně NE.
napsal(a):
Rozhodně bych to psa nenechala dělat. Ať už to dělá z jakéhokoliv důvodu. Prostě shodit a říct důrazně NE.
A zaměstnat.
neverend
XXX.XXX.213.247
Teď jsme dokončili práci na jedné zakázce u zákazníka na chalupě. Jeho střední knírač se zamiloval do mého kolegy.🙂 Respektive do jeho nohy.😄 A jak byl pesan vynalézavý, tak si počkal až něco co nejde jen tak nejde odložit bude mít kolega v ruce.😄 Strašná sranda jak už se vždycky ohlížel kde je pes než se mnou vzal trám do ruky.😄 Se nemohl bránit a na to pesan čekal. 😄 Na pozemku byl bazén a u něho takový nafukovací Plameňák či co to bylo. My jsme pesanovi utekli pracovat do patra a koukám z okna, jak tam pesák hobluje toho plameňáka.😄 Říkám kolegovi: Ty jsi ale viď..Podívej jak mu chybíš a hádej na koho při tom myslí.😄 Užili jsme srandy kopec, ale jak ho tohle odnaučit fak nevím. Můj RTW to tehdy taky dělal a třeba s ním luxovat pod skříní se fakt nedalo.😄 Časem toho nechal sám.🙂