Dobrý den, jdu si k vám pro radu zda už jste se s tím setkali. Mám bígla jsou mu 3 roky je to asi týden co jsem si všimla malé bulky na boku u pejska.
Bulka je jen vidět ale na pohmat cítit není.
Ještě dodám že když pejsek stojí rovně bulka vidět není ale jakmile se nějak nahne tak bulka vidět je posílám fotografii. Nevíte co to může být? Děkuji vám za odpověď.
Když je vidět, jak to, že není cítit? To je divné, ne? Jinak mi to přijde, že je to konec žeber, ale to by jste v nějaké poloze nahmatala. Nezhubnul teď třeba víc? Worka má na žebrech něco podobného, asi od mala, no u chlupáče to vidět není, jen to právě v nějaké poloze nahmátnu. Po klíštěti ne, to je moc velké, tuková i osina - to by jste nahmatala vždycky, protože je to jako by pod kůží, napevno.
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka
napsal(a):
Když je vidět, jak to, že není cítit? To je divné, ne? Jinak mi to přijde, že je to konec žeber, ale to by jste v nějaké poloze nahmatala. Nezhubnul teď třeba víc? Worka má na žebrech něco podobného, asi od mala, no u chlupáče to vidět není, jen to právě v nějaké poloze nahmátnu. Po klíštěti ne, to je moc velké, tuková i osina - to by jste nahmatala vždycky, protože je to jako by pod kůží, napevno.
Taky jsem si říkala, že když něco vidím, tak to musím i cítit. Mně na první dobrou napadl kyčelní hrbol, ale musela bych to vidět (a hmatat) naživo.