Ukradený pes sheltie, kde hledat?

Šeltie
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Berrix

28.8.2021 08:36
Berrix

XXX.XXX.60.3

Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s krádeží psa?
Policie, letáčky, Fb, psí detektiv, útulky...
Pravidelně projíždíme inzerce jestli se někde neobjeví, napadlo mě ještě jestli někdo neznáte třeba německé fb stránky nebo inzerce psů, třeba by se tam mohl objevit?

28.8.2021 09:16
Terven

XXX.XXX.110.191

Já o tom případu vím z fb...nemůžu si vybavit - zaběhl se venku anebo zmizel ze zahrady?
Má čip?
Určitě bych zkusila vypsat vysokou odměnu za nalezení, aby se případnému zloději navrácení vyplatilo.

Otázka

28.8.2021 09:22
Otázka

XXX.XXX.62.226

Pokud má čip, zkusila bych požádat o pomoc veterináře. Poslat jim prosbu o pomoc s nalezením psa, fotku a číslo čipu. Přeci jen tolik sheltií tu neběhá a pokud psa přivedou na veterinu, může to doktora upozornit, že něco nehraje.

28.8.2021 14:38
cibulka78

XXX.XXX.107.82

Berrix napsal(a):
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s krádeží psa?
Policie, letáčky, Fb, psí detektiv, útulky...
Pravidelně projíždíme inzerce jestli se někde neobjeví, napadlo mě ještě jestli někdo neznáte třeba německé fb stránky nebo inzerce psů, třeba by se tam mohl objevit?

treba tady: https://www.deine-tierwelt.de/kleinanzeigen/hunde-c4087/

zkuste si dat do prekladace do nemciny nebo polstiny ( tam se pry take ukradeni psi vozi) : inzerat pes... vyjede vam vic webovych stranek, kde jsou inzeraty na prodej psu... urcite je dobry napad ten cip, pokud je zaregistrovany a pokud pejsek neni v zahranici

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2021 18:34

V zahraničí se docela používá olx .. a svému registru jste to hlásili? Např.:
https://www.narodniregistr.cz/ztraceni.php
On asi zloděj nebude se psem moc k veterináři lézt a v nejznámějších inzercích nabízet také ne, a proč by mi vet kontroloval čip psa, to jsme řešili u pasu a pak už nikdy, takže možná až si půjde pro vzteklinu.. za rok.. tři..
https://www.haustier-anzeiger.de/index.php

Otázka

28.8.2021 19:52
Otázka

XXX.XXX.230.118

Stejně jsou lidi neuvěřitelný, sousedka jednou našla mladou fenu jezevčíka, pochlubila se s ní, tak jí prohlížím a koukám, tetování. Během chvilky jsem našla majitele. Ta káča mi pak vyčetla, že si psa chtěla nechat, protože se jí líbil. No co na to říct, že jo. Přeju vám, ať se pejsek najde. Kde se vlastně ztratil?

Otázka

28.8.2021 20:45
Otázka

XXX.XXX.230.118

Pardon, už to vidím.

29.8.2021 09:05
cibulka78

XXX.XXX.107.82

Otázka napsal(a):
Stejně jsou lidi neuvěřitelný, sousedka jednou našla mladou fenu jezevčíka, pochlubila se s ní, tak jí prohlížím a koukám, tetování. Během chvilky jsem našla majitele. Ta káča mi pak vyčetla, že si psa chtěla nechat, protože se jí líbil. No co na to říct, že jo. Přeju vám, ať se pejsek najde. Kde se vlastně ztratil?

a tetuji se i dnes papirova stenata nebo tetovani nahrazuji cipy?

29.8.2021 10:04

cibulka78 napsal(a):
a tetuji se i dnes papirova stenata nebo tetovani nahrazuji cipy?

Moje nejmladší má čip i tetování na uchu. Ale většina chovatelů už tetování nedělá.

Otázka

29.8.2021 10:07
Otázka

XXX.XXX.62.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moje nejmladší má čip i tetování na uchu. Ale většina chovatelů už tetování nedělá.

Za mě má tetování mnoho výhod, přeci jen, čip jen tak nepřečtená i když časem není tak zřetelné, leckoho ťukne, že něco nehraje.

Berrix

29.8.2021 13:22
Berrix

XXX.XXX.60.3

Foxik už je doma!
Opravdu byl ukraden tmavším spoluobčanem ale všimli si jak ho venčí a podle letáčku ho poznali 🍀

29.8.2021 14:55
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Berrix napsal(a):
Foxik už je doma!
Opravdu byl ukraden tmavším spoluobčanem ale všimli si jak ho venčí a podle letáčku ho poznali 🍀

To jsem moc ráda za vás i za pejsu. Ani bych si nedovedla představit, kdyby se to stalo mě. Super zpráva

29.8.2021 19:07
RozaTonda-mopsi

XXX.XXX.58.59

Berrix napsal(a):
Foxik už je doma!

To je krásný konec.
Moc vám to přeji, muselo to byt úžasné shledání ❤️❤️ ❤️

S moji dcerou kdysi přišel takhle k nám domů bígl. Nechtel se od nás hnout, tak jsme dali pátrání po okolních obcích a
Nakonec byl pejsek z vesnice asi 20km (cestou po silnicí) od nás, ale zjistilo se ,že on přejel čudla přes Labe přívozem! Přes vodu to jsou jen 3km.
To vítání s majitelem bylo úžasné.a to byl u nás jen 2dny.

1.9.2021 04:02
cibulka78

XXX.XXX.107.82

teeeda, jsem rada, ze se vase usili s hledanim pejska podarilo a moc vam i foxikovi preji hodne spolecneho stesti

1.9.2021 04:07
cibulka78

XXX.XXX.107.82

RozaTonda-mopsi napsal(a):
To je krásný konec.
Moc vám to přeji, muselo to byt úžasné shledání ❤️❤️ ❤️

S moji dcerou kdysi přišel takhle k nám domů bígl. Nechtel se od nás hnout, tak jsme dali pátrání po okolních obcích a
Nakonec byl pejsek z vesnice asi 20km (cestou po silnicí) od nás, ale zjistilo se ,že on přejel čudla přes Labe přívozem! Přes vodu to jsou jen 3km.
To vítání s majitelem bylo úžasné.a to byl u nás jen 2dny.

😃😃😃 nemecky ohar nasich znamych, utikal panikum pri venceni, rad jezdil tramvaji nebo navstevoval restaurace v blizkosti bydliste... kdyz jsem jim ho pomahala hledat, pripadala jsem si, jako zena, ktera nahani po hospodach manzela, aby uz sel domu

Přidejte reakci

Přidat smajlík