Berrix

XXX.XXX.60.3
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s krádeží psa?
Policie, letáčky, Fb, psí detektiv, útulky...
Pravidelně projíždíme inzerce jestli se někde neobjeví, napadlo mě ještě jestli někdo neznáte třeba německé fb stránky nebo inzerce psů, třeba by se tam mohl objevit?
Otázka

XXX.XXX.62.226
Pokud má čip, zkusila bych požádat o pomoc veterináře. Poslat jim prosbu o pomoc s nalezením psa, fotku a číslo čipu. Přeci jen tolik sheltií tu neběhá a pokud psa přivedou na veterinu, může to doktora upozornit, že něco nehraje.
Berrix
napsal(a):
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s krádeží psa?
Policie, letáčky, Fb, psí detektiv, útulky...
Pravidelně projíždíme inzerce jestli se někde neobjeví, napadlo mě ještě jestli někdo neznáte třeba německé fb stránky nebo inzerce psů, třeba by se tam mohl objevit?
treba tady: https://www.deine-tierwelt.de/kleinanzeigen/hunde-c4087/
zkuste si dat do prekladace do nemciny nebo polstiny ( tam se pry take ukradeni psi vozi) : inzerat pes... vyjede vam vic webovych stranek, kde jsou inzeraty na prodej psu... urcite je dobry napad ten cip, pokud je zaregistrovany a pokud pejsek neni v zahranici
Uživatel s deaktivovaným účtem

V zahraničí se docela používá olx .. a svému registru jste to hlásili? Např.:
https://www.narodniregistr.cz/ztraceni.php
On asi zloděj nebude se psem moc k veterináři lézt a v nejznámějších inzercích nabízet také ne, a proč by mi vet kontroloval čip psa, to jsme řešili u pasu a pak už nikdy, takže možná až si půjde pro vzteklinu.. za rok.. tři..
https://www.haustier-anzeiger.de/index.php
Otázka

XXX.XXX.230.118
Stejně jsou lidi neuvěřitelný, sousedka jednou našla mladou fenu jezevčíka, pochlubila se s ní, tak jí prohlížím a koukám, tetování. Během chvilky jsem našla majitele. Ta káča mi pak vyčetla, že si psa chtěla nechat, protože se jí líbil. No co na to říct, že jo. Přeju vám, ať se pejsek najde. Kde se vlastně ztratil?
Otázka

XXX.XXX.230.118
Pardon, už to vidím.
Otázka
napsal(a):
Stejně jsou lidi neuvěřitelný, sousedka jednou našla mladou fenu jezevčíka, pochlubila se s ní, tak jí prohlížím a koukám, tetování. Během chvilky jsem našla majitele. Ta káča mi pak vyčetla, že si psa chtěla nechat, protože se jí líbil. No co na to říct, že jo. Přeju vám, ať se pejsek najde. Kde se vlastně ztratil?
a tetuji se i dnes papirova stenata nebo tetovani nahrazuji cipy?

cibulka78
napsal(a):
a tetuji se i dnes papirova stenata nebo tetovani nahrazuji cipy?
Moje nejmladší má čip i tetování na uchu. Ale většina chovatelů už tetování nedělá.
Otázka

XXX.XXX.62.226
napsal(a):
Moje nejmladší má čip i tetování na uchu. Ale většina chovatelů už tetování nedělá.
Za mě má tetování mnoho výhod, přeci jen, čip jen tak nepřečtená i když časem není tak zřetelné, leckoho ťukne, že něco nehraje.
Berrix

XXX.XXX.60.3
Foxik už je doma!
Opravdu byl ukraden tmavším spoluobčanem ale všimli si jak ho venčí a podle letáčku ho poznali 🍀
Berrix
napsal(a):
Foxik už je doma!
Opravdu byl ukraden tmavším spoluobčanem ale všimli si jak ho venčí a podle letáčku ho poznali 🍀
To je krásný konec.
Moc vám to přeji, muselo to byt úžasné shledání ❤️❤️ ❤️
S moji dcerou kdysi přišel takhle k nám domů bígl. Nechtel se od nás hnout, tak jsme dali pátrání po okolních obcích a
Nakonec byl pejsek z vesnice asi 20km (cestou po silnicí) od nás, ale zjistilo se ,že on přejel čudla přes Labe přívozem! Přes vodu to jsou jen 3km.
To vítání s majitelem bylo úžasné.a to byl u nás jen 2dny.
RozaTonda-mopsi
napsal(a):
To je krásný konec.
Moc vám to přeji, muselo to byt úžasné shledání ❤️❤️ ❤️
S moji dcerou kdysi přišel takhle k nám domů bígl. Nechtel se od nás hnout, tak jsme dali pátrání po okolních obcích a
Nakonec byl pejsek z vesnice asi 20km (cestou po silnicí) od nás, ale zjistilo se ,že on přejel čudla přes Labe přívozem! Přes vodu to jsou jen 3km.
To vítání s majitelem bylo úžasné.a to byl u nás jen 2dny.
😃😃😃 nemecky ohar nasich znamych, utikal panikum pri venceni, rad jezdil tramvaji nebo navstevoval restaurace v blizkosti bydliste... kdyz jsem jim ho pomahala hledat, pripadala jsem si, jako zena, ktera nahani po hospodach manzela, aby uz sel domu