Americký stafordšírský teriér

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chovatelská stanice Bet Taylor...
30000 Kč
Vážení milovníci psů,
obracím se na Vás s prosbou – chtěl bych být adoptován.
Jmenuji se Aron a jsem 2letÝ Ameriský stafordshirský teriér, jsem hodný, veselý, poslušný a vděčný.
Pániček mě šoupl do ohrádky 20 km od svého bydliště. Z Moravských Budějovic do Střelic.
Jezdí za mnou jen občas a to na 15 minut. Nakrmí mě, trochu se proběhnu a hned mě zase zavře do malé klece. Je mi tady moc smutno, jsem jako ve vězení a nevím za co, a také nevím jestli mě páníček už nemá rád nebo na mně nemá čas.
Sousedé se o mně starali a nahrazovali tak péči pánička, ale z důvodů nepochopení došlo k rozporům mezi lidmi a páníček pozamykal bránu a sousedi za mnou už nemohou chodit.
Moc teskním.Mám v kleci výkaly a je mi těžko. Já nejsem žádná věc ale živá bytost, která umí mít ráda. Nevím jak dlouho tady ještě budu.
Spoléhám na hodné a odpovědné lidi, kteří budou sledovat co se se mnou děje a pomohou mi.
Vděčný Aron.
Milý Arone,
takhle na dálku, Ti nikdo z nás nemůže bohužel pomoci. Zvlášť, když neznáme ani detaily, ani umístění, nic. Ale i kdybychom znali, tak jsme daleko. Ta pomoc musí vzejít od těch hodných a laskavých sousedů, kterým není Tvůj osud lhostejný, za což jim patří dík. Musí oslovit patřičné orgány
https://www.svscr.cz/zdravi-zvirat/zpusob-oznameni-o-tyrani-zvirat/
Pak, až se učiní určité kroky, budeš moci být svému ne-páníčkovi, ne-majiteli, odebrán a nabídnut k adopci, aby si Tě mohl vzít domů někdo, kdo má srdce na pravým místě.
Moc a moc Ti držím palce, aby se podařilo to, že budeš moci jít za lepším bydlením.
Zrzavci.