Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Shainyy

7.9.2021 06:08
Shainyy

XXX.XXX.2.135

Zdravím,
chci se zeptát: mám doma 2leteho labradora, chodíme ven 2x denne i před spaním. Občas se stane, ze najdu bobek doma. Nevíte co s tím?

7.9.2021 06:52
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Shainyy napsal(a):
Zdravím,
chci se zeptát: mám doma 2leteho labradora, chodíme ven 2x denne i před spaním. Občas se stane, ze najdu bobek doma. Nevíte co s tím?

Víme, venčit psa častěji.

7.9.2021 09:34
BenaBak

XXX.XXX.171.179

To už snad neee toto😔
Já myslela, že u štěněte na zahradě jsme skončili.

7.9.2021 10:24
zdenula

XXX.XXX.61.223

Chodit venčit labradora 2 krát denně je zoufale málo. Mám malé plemeno a chodíme 6 krát denně, ale jsem doma. Chápu, že pokud člověk chodí do práce, tak tolikrát venčit nemůže. Ale přesto - 2 krát denně je hrozně málo. Zkuste si jít sám/a/ dvakrát denně na záchod! Vůbec se nedivím, že si doma uleví, co má chudák dělat!

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.9.2021 13:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

Shainyy napsal(a):
Zdravím,

Víme, 2x denně je málo.

Miriam33

7.9.2021 13:41
Miriam33

XXX.XXX.209.171

To musí být překlep nebo provokace. Jinak by to bylo týrání zvířete. Pokud teda psa nemáte jinak na zahradě. Pokud vím, tak se bytoví psi venčí aspoň 4x. Nejlepší je si kvůli prevenci plných střev o půlhodinku přivstanete, psa nejlépe rychlou chůzí a následným během rozhybete a máte psovo ranní bobkování po 200 až 500 metrech jisté. Vyvenčit hned po návratu z práce a jedna velká odpolední nebo večerní procházka ( nejlépe i s behem, aby zase se streva rozhýbala). Venčení aspoň čurací těsně před spaním. Pokud to v dotazu nebyl překlep, zakládáte psovi na hnusné zdravotní potíže.

Přidejte reakci

Přidat smajlík