Německý ovčák s PP - zbarvení černá se znaky (REX)

Prodám Německého ovčáka - 🎉 MÁME ŠTĚŇÁTKA! 🐶❤️ S velkou radostí oznamuje...
Dohodoumarvel...
XXX.XXX.54.79
Dobrý den,
tento rok dokončím základní vzdělání. vzhledem k tomu že studuji na víceletém gymnáziu, tak se pro mně nabízí dvě možnosti: zůstat na gymplu, nebo si vybrat nějakou jinou střední školu.
Chtěla bych se stát vojenským psovodem, ale nikde se mi nedaří najít jaké vzdělání, které bych pro toto povolání měla mít a jestli se tímto povoláním vůbec zabývají ženy.
Nevíte o tom prosím něco víc?
Myslím, že tady by Vám mohli odpovědět - https://kariera.army.cz/kontakt
marvel...
napsal(a):
Dobrý den,
tento rok dokončím základní vzdělání. vzhledem k tomu že studuji na víceletém gymnáziu, tak se pro mně nabízí dvě možnosti: zůstat na gymplu, nebo si vybrat nějakou jinou střední školu.
Chtěla bych se stát vojenským psovodem, ale nikde se mi nedaří najít jaké vzdělání, které bych pro toto povolání měla mít a jestli se tímto povoláním vůbec zabývají ženy.
Nevíte o tom prosím něco víc?
Nejdříve je potřeba stát se vojákem.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dokončit gymnázium a potom tady : https://ftvs.cuni.cz/FTVS-1247.html
Při studiu dál pracovat se psy ve sportovní kynologii na patřičné úrovni.
Byl by z něj instruktor-pedagog a ne psovod.
Na psovoda není potřeba vysoká a pokud mu gympl jde, není hloupý, tak ať si udělá pořádnou vejšku (bez urážky !), ta se bude hodit, až půjde ve 40 do důchodu.. :-) protože víte, jak to bylo loni a letos, sportoviště zavřená, komu bude dělat trenéra.. Vyškov a Grabštejn jich tolik opravdu nepobere :-)
Sledovala jsem kamaráda, jak k psovodství přišel.. no jak slepý k .. ani neměl psa nikdy (jen na dvorku, když jsme byli malí), kynolog ani omylem :-) .. maturoval z psychologie a podobných užitečností.. byl ale vždy sportovec, myslím, že ho vzali k army proto, že na promo fotografiích vypadá dobře :-) ne, co jsem chtěla říct.. tady v odkaze se píše o fyz. testech něco, co bych teda nechtěla, aby mě chránilo :-)
..ale on ten kluk, ač sportovec, na testy před 15 lety trénoval denně - nejdřív běžel od nás ze vsi do města po silnici (5 km), tam skočil do řeky plaval kousek.. a pak doběhl domů. A to dělal denně. A kliky atp. jen tak okolo.. každopádně ale mi teda šlo o to, že pokud je člověk mladý, nemá IQ tykve a trochu se hýbe, pak udělá psychotest, fyzotest a čekají ho 3 měsíce ve Vyškově.. a to je celé.. když bude místo, tak si zvolí psovody.. no, ale může to být místo u Hradní stráže :-) a dostat se tam nemusí vůbec, to není úplně jako že co si řeknu..
Ale těší mě, že má někdo ještě dnes zájem chránit nás ..
A když jsme u těch psů.. kamarád na víkend vozil s sebou služebního psa.. Bojar.. maminka mu dala párek a Bojárek se po..povšecko. Oni jak tam konzumují jenom Royal (před těmi lety, teď nevím), tak byl chudák celý rozházen.. no jo, říkejte něco mamince :-)
tak ať si udělá pořádnou vejšku
Tedy já vždycky Karlovu za pořádnou považovala.........
napsal(a):
tak ať si udělá pořádnou vejšku
Tedy já vždycky Karlovu za pořádnou považovala.........
Pardon, jinou fakultu :-) ale tak jestli je do toho někdo zažraný..
neverend
XXX.XXX.213.247
Tak u vojáků bude potřebovat z počátku jiné přednosti než fakultu.🙂 Fyzička, odolnost a nesmí bulet v přijímači po večerech do polštáře.😀 I u psů to bude pořád voják,od kterého se tyto vlastnosti budou vyžadovat dál a také prověřovat. Čili brejlatá knihomolka co se stěží přitáhne jednou na hrazdě a pak umře, moc šancí na úspěch nemá.😀 A pár měsíců před nástupem rozhodně makat základní cviky jako kliky,lehsedy a shyby na hrazdě. Teď z hlavy nevím limity pro ženy protože se jednak pořád snižují a druhák jsem chlap.🙂 Tak pokud nejste brejlatá knihomolka a máte fyzické předpoklady k úspěchu v testu, bude Vás služba nějak naplňovat a bavit, směle do toho.🙂
Štefan1
napsal(a):
Myslím, že tady by Vám mohli odpovědět - https://kariera.army.cz/kontakt
Tohle je nejrelevantnější rada, kterou jste mohla dostat.
Coudas
XXX.XXX.87.254
Vojenský psovod nevím, ale holky, co si pamatuju, tak byly. Já jsem byla psovod a instruktor výcviku u celní správy, a mám jen gympl a ani na cvičák jsem nikdy nechodila. Vím jen, že pred asi těmi 16 lety byl na nějaké výšce otevřený obor přímo ke psům, nekterý chlapi to šli studovat. Jak a jestli dnes ještě něco je už nevím, jsem 14 let out.