Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2021 02:24
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Tímík byl náš druhý pes, první zemřel týden před vánoci. Ten první, Stypík se dožil 14 let a měl taky selhání ledvin a nakonec jater. Zemřel mi v náručí a tam jsme zas věřili, že se z toho ještě dostane, protože to s ním kolikrát vypadalo bledě a on se z toho zas dostal. Přežil otravu jedem na krysy, sražení autem a několikrát se ho pokusil jiný pes zakousnout. Kdyby byl krátkosrťák, asi by se to i povedlo, ale nosil vždy kovový obojek a měl hustou srst na krku a to mu asi zachránilo nejmíň 2x život. Takže když onemocněl ve 14-ti naivně jsme si mysleli, že to ještě není konečná a zas se z toho nějak dostane a asi jsme ho nechali trápit déle, než se trápit měl. V tom roce zemřeli psi mým kamarádkám, Stypík z nich byl nejstarší, co teprve 15 let. To je krásný. Dělala jste, co jste mohla a víc už asi fakt udělat nešlo. Přeji vám, ať čas tu bolest, co nejdříve otupí. My máme doma štěně, nespěchala bych na to, ale docela jsem měla strach o mého tátu. My jsme tu bolest řešili novým štěnětem, klín klínem. Až s novým pejsekem, zas můžu v noci spát. Po Timíkově smrti jsem spala třeba dvě hodiny, víc mi to nešlo. Prostě to bylo moc rychlé, vy jste aspoň viděla, že jmu není dobře, že se děje něco špatného, my to zjistili, až když zemřel.

9.1.2022 20:01
Tinkulinek

XXX.XXX.4.111

Všechny moc zdravím a posílám pozdrav 😇

Můj nový utulkovy kamarád - kez bych si ji mohla nechat ..

9.1.2022 20:09
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tinkulinek napsal(a):

A nemůžete? Ale je to rozdíl, ve velikosti

9.1.2022 20:17
Tinkulinek

XXX.XXX.4.111

lesnížínka napsal(a):

No právě. Už by semnou nemohla do práce , celý den by byla zavřena doma sama cca 11 hod. Vezmu si ji do dočasný péče a zkusíme ji najít domov, kde ji budou moci dát více než já. ❤️

9.1.2022 20:19
Terven

XXX.XXX.110.191

lesnížínka napsal(a):

Zvíře je to krásný, ale bohužel zřejmě mixlý nějakým bullem - takových psů jsou plný útulky. Často jsou fakt nádherní a člověk na nich může oči nechat.
Ale pořídit si něco, co prošlo kolem bulla a navíc to má za sebou i životní trauma, to je sousto jenom pro zkušeného pejskaře, který má fůru zkušeností a fůru času se psu maximálně věnovat.

9.1.2022 20:23
Tinkulinek

XXX.XXX.4.111

Terven napsal(a):
Zvíře je to krásný, ale bohužel zřejmě mixlý nějakým bullem - takových psů jsou plný útulky. Často jsou fakt nádherní a člověk na nich může oči nechat.
Ale pořídit si něco, co prošlo kolem bulla a navíc to má za sebou i životní trauma, to je sousto jenom pro zkušeného pejskaře, který má fůru zkušeností a fůru času se psu maximálně věnovat.

Je to prý mix boxera. Je v útulku dva měsíce a je moc hodná, má základy poslušnosti. Jsou jí dva roky. Ale jak říkáte , já bych ji nemohla dát tolik času, kolik by potřebovala. Tinki dokázal a mohl semnou dělat všechny mé aktivity, tady by to už nešlo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2022 20:31

To je nádherný pes!
Malorská doga, ale hezčí :-) ale tu asi do útulku nikdo nedal... i když v Děčíně mají zrovna tmavě žíhaného.
Krásavice!

9.1.2022 20:37
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Terven napsal(a):

Tak to mi nemusíte říkat(v dobrém) pro mě to vůbec pes není, jak píšete nic ostřejší povahy a já navíc musím mít kouli chlupů, abych byla spokojená. Ale cítila jsem tu lásku k holce

9.1.2022 23:30

Tinkulinek napsal(a):
No právě. Už by semnou nemohla do práce , celý den by byla zavřena doma sama cca 11 hod. Vezmu si ji do dočasný péče a zkusíme ji najít domov, kde ji budou moci dát více než já. ❤️

Ale stejně je to super, že zase máte chuť do života se psem 👍🐾

10.1.2022 00:12
fikovnice

XXX.XXX.133.118

Tinkulinek napsal(a):

Teda mně se líbí strašně moc. Úplně Vám závidím tu dočasku. Ale bude se u Vás mít skvěle!

24.1.2022 12:00
Tinkulinek

XXX.XXX.184.114

Hezký den,

dočasná péče holčičky nakonec neproběhla, neboť našla nový domov na trvalo

Nicméně, já mám na cestě hnědobílou PP holčičku JRT

24.1.2022 12:10

Tinkulinek napsal(a):
Hezký den,

dočasná péče holčičky nakonec neproběhla, neboť našla nový domov na trvalo

Nicméně, já mám na cestě hnědobílou PP holčičku JRT

Tak to moc gratuluju. A pak se pochlubte fotkama.

24.1.2022 12:14
Tinkulinek

XXX.XXX.13.33

Snad nebude Tinki tam nahoře uražený 🖤
Já jsme se jen “koukala” na pejsky 😃

24.1.2022 13:46

Tinkulinek napsal(a):

To nakrabacený čelo! 😍 🐾 úžasné a Tinki se určo nezlobí 🙂

24.1.2022 13:49
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tinkulinek napsal(a):

Moc hezká ťapulka a moc vám to přeju. A prcek bude lepší, myslím velikostně hotový pes Třeba vám ji Tinki poslala...

9.2.2022 19:46
Tinkulinek

XXX.XXX.21.149

Dobrý večer,

jmenuji se Buddy 😃

9.2.2022 21:56
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Tinkulinek napsal(a):
Dobrý večer,

jmenuji se Buddy 😃

Zdá se, že má taky starosti, jestli se nebude Tinkulinek zlobit a jestli ho dokáže aspoň trošku nahradit, takové nakrabacené ustarané čelíčko. Moc roztomilý.

9.2.2022 22:10
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tinkulinek napsal(a):
Dobrý večer,

jmenuji se Buddy 😃

Víc bych ho hlídala, v pelíšku si schovává flašku

9.2.2022 22:22

Tinkulinek napsal(a):
Dobrý večer,

jmenuji se Buddy 😃

To nakrabacený čelíčko mu zůstalo koukám a pěkně roste, Buddy. Krásné jméno 🐶
Přeji jemu i Vám šťastný a dlouhý společný život 💞 plný dobrodružství 🌷🍀
Mám radost s Vámi, je moc skvělé, že jste spolu a je teď a bude i nadále zase dobře 🐾

9.2.2022 23:58

Tinkulinek napsal(a):
Dobrý večer,

jmenuji se Buddy 😃

To bude bezva kámoš na další spostu let. Ať se vám společně daří a hodně veselých zážitků přeji!

Přidejte reakci

Přidat smajlík