Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tessa55

8.10.2021 12:30
Tessa55

XXX.XXX.121.158

Ahoj, mam svycarskeho ovcaka, ktery v lete po koupani dostal hotspot.
Ten jsme pomoci betadine a antibiotik vylecili. Ted uz je to ale 3 mesice a pes ma stale zabarvenou srst. Na tom miste, kde mel hotspot, jsme srst kompletne oholili (o velikosti dlane), srst uz nova narostla, ale misto je stale zabarvene do ruzovo-cervena.
Jedna se o oblast hlavy a tvare, takze je to na pohled dost videt. Radi bychom jeli na vystavu, ale takhle nas vyhodi.
Nevite prosim jak se zbarveni zbavit?
Pomuze nejaky belici sampon? Nebo uz bude srst porad takhle zbarvena? 🥺 Co jsem cetla, tak srst u bilych psu ma tendenci ruzovet/hnednout, kdyz se jim napriklad po napiti neutira tlama...
Jak to pak resit, kdyz uz se to stane?
Poradite prosim jak se toho zbavit? 🤷‍♀️

8.10.2021 12:32
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Nějaký bělící šampon či vodička na to jistě existuje, já bych šudlila hadříkem v naředěném octu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.10.2021 09:11

Tessa55 napsal(a):
Ahoj, mam svycarskeho ovcaka, ktery v lete po koupani dostal hotspot.
Ten jsme pomoci betadine a antibiotik vylecili. Ted uz je to ale 3 mesice a pes ma stale zabarvenou srst. Na tom miste, kde mel hotspot, jsme srst kompletne oholili (o velikosti dlane), srst uz nova narostla, ale misto je stale zabarvene do ruzovo-cervena.
Jedna se o oblast hlavy a tvare, takze je to na pohled dost videt. Radi bychom jeli na vystavu, ale takhle nas vyhodi.
Nevite prosim jak se zbarveni zbavit?
Pomuze nejaky belici sampon? Nebo uz bude srst porad takhle zbarvena? 🥺 Co jsem cetla, tak srst u bilych psu ma tendenci ruzovet/hnednout, kdyz se jim napriklad po napiti neutira tlama...
Jak to pak resit, kdyz uz se to stane?
Poradite prosim jak se toho zbavit? 🤷‍♀️

Mám smetanového GR a taky jsme s těmi fleky po hotspotech bojovali, nejvíc pomohlo chlupy bělit peroxidem vodíku, případně ještě bělící zubní pastou.

12.10.2021 09:37

zajímavé...mám PHP, hotspoty od mala a srst má po hotspotech bělejší než má normálně

Přidejte reakci

Přidat smajlík