Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BartosAlan

13.10.2021 23:30
BartosAlan

XXX.XXX.96.90

Dobrý den.
Můj pes (stafford) mi před asi hodinou, možná dvěma snědl jednu čokoládovou kuličku, které si dávám obvykle s mlékem ke snídani. Nicméně přišlo mi, že začala nějak často močit a i pít. Dokonce kadila a pak si otírala zadek. Hovna byla některá pevná normální a některá taková, že měla tvar, ale řidší. Vyhledal jsem si příznaky otravy čokolády a strašně mě vyděsilo, že jsem otrávil psa.
Můžete mi pomoct? Je to vážné?
Predem děkuji za odpověď.
Alan Bartoš

14.10.2021 00:18
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Jestli je to vážné, to nevím. Ale pokud vynecháme alergii, tak nějaký Čokapik toto nemůže způsobit. Toho kakaa musí být docela dost, čokoládová kulička otravu nezpůsobí. Podle mě je příčina jinde.

14.10.2021 12:46
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

BartosAlan napsal(a):
Dobrý den.
Můj pes (stafford) mi před asi hodinou, možná dvěma snědl jednu čokoládovou kuličku, které si dávám obvykle s mlékem ke snídani. Nicméně přišlo mi, že začala nějak často močit a i pít. Dokonce kadila a pak si otírala zadek. Hovna byla některá pevná normální a některá taková, že měla tvar, ale řidší. Vyhledal jsem si příznaky otravy čokolády a strašně mě vyděsilo, že jsem otrávil psa.
Můžete mi pomoct? Je to vážné?
Predem děkuji za odpověď.
Alan Bartoš

Přestaňte číst kraviny na NETu, protože pokud jim věříte, je to cesta do pekel pro vás i vašeho psa. Ne, musel by sežrat sáček čistého kakaa, kolem nějakého čokapiku kakao možná prošlo

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.10.2021 14:28
Uživatel s deaktivovaným účtem

Megý má kuličky s mlíkem moc ráda, kdyžtak pošlete. Koukám, že v noci mi nešel net, protože ho poslali do blázinců.

Přidejte reakci

Přidat smajlík