Americky stafordširsky terier

Prodám Amerického stafordšírského teriéra - Chov. stanice přijímá rezervace...
15000 KčBartosAlan
XXX.XXX.96.90
Dobrý den.
Můj pes (stafford) mi před asi hodinou, možná dvěma snědl jednu čokoládovou kuličku, které si dávám obvykle s mlékem ke snídani. Nicméně přišlo mi, že začala nějak často močit a i pít. Dokonce kadila a pak si otírala zadek. Hovna byla některá pevná normální a některá taková, že měla tvar, ale řidší. Vyhledal jsem si příznaky otravy čokolády a strašně mě vyděsilo, že jsem otrávil psa.
Můžete mi pomoct? Je to vážné?
Predem děkuji za odpověď.
Alan Bartoš
BartosAlan
napsal(a):
Dobrý den.
Můj pes (stafford) mi před asi hodinou, možná dvěma snědl jednu čokoládovou kuličku, které si dávám obvykle s mlékem ke snídani. Nicméně přišlo mi, že začala nějak často močit a i pít. Dokonce kadila a pak si otírala zadek. Hovna byla některá pevná normální a některá taková, že měla tvar, ale řidší. Vyhledal jsem si příznaky otravy čokolády a strašně mě vyděsilo, že jsem otrávil psa.
Můžete mi pomoct? Je to vážné?
Predem děkuji za odpověď.
Alan Bartoš
Přestaňte číst kraviny na NETu, protože pokud jim věříte, je to cesta do pekel pro vás i vašeho psa. Ne, musel by sežrat sáček čistého kakaa, kolem nějakého čokapiku kakao možná prošlo
Uživatel s deaktivovaným účtem
Megý má kuličky s mlíkem moc ráda, kdyžtak pošlete. Koukám, že v noci mi nešel net, protože ho poslali do blázinců.