Stafordšírský bulteriér s PP

Prodám Stafordšírského bulteriéra - Hledáme nový milující domov pro našeho...
11999 KčPonctoni
XXX.XXX.181.39
Dobrý den, potřebuji radu.
Náš 11 letý stafordšírský bulteriér má na břiše bulku asi o velikosti lískového ořechu, také jsem si asi už před měsícem všimla, že má na zadní noze ránu která se mu stále neléčí ale nijak moc jsem tomu pozornost nevěnovala. I když je to 11 letý pes tak se chová pořád jako puberták, běhá za hračkami, rád si hraje na přetahovanou ale poslední dobu když mu dávám granule tak je nesní celé.
Děkuji za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
a veterinář, co říkal?
Toniponcz
XXX.XXX.181.39
Omlouvám se že píšu pod jiným jménem ale na účet Ponctoni se mi nejde přihlásit bulku jsem objevila před pár minutami a u nás ve městě je veterina v neděli zavřená takže se tam dostanu až v pondělí
Toniponcz
napsal(a):
Omlouvám se že píšu pod jiným jménem ale na účet Ponctoni se mi nejde přihlásit bulku jsem objevila před pár minutami a u nás ve městě je veterina v neděli zavřená takže se tam dostanu až v pondělí
to tak počkejte do pondělí
a tu nehojící se ránu mu ukažte taky.
Ponctoni
napsal(a):
Dobrý den, potřebuji radu.
Náš 11 letý stafordšírský bulteriér má na břiše bulku asi o velikosti lískového ořechu, také jsem si asi už před měsícem všimla, že má na zadní noze ránu která se mu stále neléčí ale nijak moc jsem tomu pozornost nevěnovala. I když je to 11 letý pes tak se chová pořád jako puberták, běhá za hračkami, rád si hraje na přetahovanou ale poslední dobu když mu dávám granule tak je nesní celé.
Děkuji za odpovědi.
Váš pes má na noze měsíc se nehojící ránu a vy tomu nevěnujete pozornost? Přestal jíst celé granule. A teď (v sobotu večer) najednou řešíte bulku na břiše. Tomu nerozumím. Já bych byla už dávno u veterináře.
napsal(a):
Váš pes má na noze měsíc se nehojící ránu a vy tomu nevěnujete pozornost? Přestal jíst celé granule. A teď (v sobotu večer) najednou řešíte bulku na břiše. Tomu nerozumím. Já bych byla už dávno u veterináře.
Hlavně tady ty dotazy na bulky a jiné podobné útvary, notabene bez foto!, co asi zadavatel čeká za rady??? Ještě s tou fotkou se NĚKDY dá tipnout, oč by mohlo jít. Ale stejně je to téměř vždy právě jen tip.
Kumba
XXX.XXX.197.48
Dobrý den
Řešil jsem podobný problém s mým pejskem a bohužel měl rozjetý velký nádor v těle,tím vás nechci strašit třeba je to úplně něco jiného,ale jen bych to co nejdřív vyšetřil a řešil,hodně štěstí.