Labradorský retrívr s PP čokoládová štěňátka

Prodám Labradorského retrívra - Chovatelská stanice Chocco dream nabízí k r...
Dohodou
Dobrý den, máme doma dva už postarsi pejsky (boeagl 14 let a už ne úplně zdravý a Springer Španěl 13let), tak začínáme uvažovat, co potom.
Samozřejmě doufám, že to ještě nějaký rok řešit nebudeme, ale jsme realisti, že na 5 let už to nebude a začínáme šetrit.
Dohodli jsme se doma na labradorovi, mohu se zeptat, kolik asi vychází štěně s PP? Děsí mě, pes za 10000 bez PP.
Fidousek2009
napsal(a):
Dobrý den, máme doma dva už postarsi pejsky (boeagl 14 let a už ne úplně zdravý a Springer Španěl 13let), tak začínáme uvažovat, co potom.
Samozřejmě doufám, že to ještě nějaký rok řešit nebudeme, ale jsme realisti, že na 5 let už to nebude a začínáme šetrit.
Dohodli jsme se doma na labradorovi, mohu se zeptat, kolik asi vychází štěně s PP? Děsí mě, pes za 10000 bez PP.
Bezpapírák - tzn. s velkou pravděpodobností kříženec nebo pes po nemocných rodičích by mě děsil i zadarmo, ne tak za desítku😱.
Pes s PP nyní stojí kolem 20 tis.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Fidousek2009
napsal(a):
Tak ono je to zatím předběžné, v podstatě, aby jsme měli představu, kolik nasetrit. Úplně aktuální, to doufám ještě chvilku nebude, ale už jsou doma dědoušci.
Každopádně zdraví a povahu, předtím určitě poňuchat matku, a když to půjde, tak na nějaké klubové akci potkat i otce, když zrovna nebude doma. V době kovidu při zvýšené poptávce to byla dost divočina i mezi normálními chovateli.