čivava krátkosrstá s PP pejsek

Prodám Čivavu - Chovatelská stanice z Třebaňského údolí má k prodeji od 19...
17000 KčRocky1234
XXX.XXX.236.233
Dobrý den,
mám 2 měsíčního pejska čivavu a mám jeden problém – na podložku chodí naprosto v pohodě čůrat, ale kakat chodí na koberec poradíte co s tím?
Děkuji.
Spousta dotazů na toto téma je před Vaším.
V kostce. Ačkoli Vám to tak připadá, pes nerozlišuje podložku od jiného podkladu. Vycházejte z toho, že i čivava je pes a učte štěně venčit se POUZE venku. Jinak bude časem i při velikosti psa Vás byt zdrojem nepříjemného zápachu, protože pejsek se bude vyprazdňovat libovolně.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Rocky1234
napsal(a):
Dobrý den,
mám 2 měsíčního pejska čivavu a mám jeden problém – na podložku chodí naprosto v pohodě čůrat, ale kakat chodí na koberec poradíte co s tím?
Děkuji.
..odstraňte podložku a choďte venčit mimo byt...
Rocky1234
napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.
Neučit na podložku a venčit venku.
A připravit se na to, že to může i trvat, než bude štěndo čistotné, než mu budou pořádně fungovat svěrače, než vydrží delší dobu, než si řekne, že chce ven...třeba měsíc, dva, tři....
Ten pejsek má víc rozumu než páníček. Podložka smrdí, tak jde jinam. A také se pes snaží neznečistit si obydlí. Normální pes se snaží dojít co nejblíž k venku a nenormální páníček si dělá bobky na stůl hned vedle talíře.
Dvouměsíční čivava má být u mámy.