Čivava, kakat chodí na koberec

Čivava
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Rocky1234

3.11.2021 18:42
Rocky1234

XXX.XXX.236.233

Dobrý den,
mám 2 měsíčního pejska čivavu a mám jeden problém – na podložku chodí naprosto v pohodě čůrat, ale kakat chodí na koberec poradíte co s tím?
Děkuji.

3.11.2021 18:53
juhaj

XXX.XXX.164.121

Spousta dotazů na toto téma je před Vaším.
V kostce. Ačkoli Vám to tak připadá, pes nerozlišuje podložku od jiného podkladu. Vycházejte z toho, že i čivava je pes a učte štěně venčit se POUZE venku. Jinak bude časem i při velikosti psa Vás byt zdrojem nepříjemného zápachu, protože pejsek se bude vyprazdňovat libovolně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.11.2021 19:05

Rocky1234 napsal(a):
Dobrý den,
mám 2 měsíčního pejska čivavu a mám jeden problém – na podložku chodí naprosto v pohodě čůrat, ale kakat chodí na koberec poradíte co s tím?
Děkuji.

..odstraňte podložku a choďte venčit mimo byt...

3.11.2021 19:49
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

A jsou mu teprve 2 měs!
Já bych štěně nechala klidně ještě
2 týdny u mámy, bylo by zralejší.

Musíte pěkně pomalu a trpělivě.
Hlídat a běhat, o tom to je.

3.11.2021 20:07

Rocky1234 napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.

Neučit na podložku a venčit venku.

3.11.2021 20:12

A připravit se na to, že to může i trvat, než bude štěndo čistotné, než mu budou pořádně fungovat svěrače, než vydrží delší dobu, než si řekne, že chce ven...třeba měsíc, dva, tři....

3.11.2021 20:18

Ten pejsek má víc rozumu než páníček. Podložka smrdí, tak jde jinam. A také se pes snaží neznečistit si obydlí. Normální pes se snaží dojít co nejblíž k venku a nenormální páníček si dělá bobky na stůl hned vedle talíře.
Dvouměsíční čivava má být u mámy.

4.11.2021 06:34
Mí

XXX.XXX.68.154

Většinou nepoužívají psi stejné místo na bobky i loužičky. Navíc,je ještě malý a s nějakým pokrokem počítejte až kolem půl roku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík