Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

DášenkaD

7.11.2021 15:33
DášenkaD

XXX.XXX.72.241

Zdravím,
mám fenku bigla, 9,5 let po operaci vazů (brzy nás čeká druhá packa) operace byla TPLO a narkózu měla inhalační, dnes je to 14 den.
Jsem na ní až nezdravě závislá, ale s tím se těžko umírnit, jen to zmiňuju, protože možná vidím problém kde není, jen proto, že ji neustále pozoruju.
Packa se hojí dobře, ale stává se, že přijdeme z venčení ( jen na vykonání potřeby, žádný velký chození) a když si doma ustele, začne se jemně třást, někdy má jakoby tiky v nohou. Je zvyklá na teplo, tak ji vždycky přikryju a tak do dvaceti minut je to dobrý, ale takový jemný chvění u lopatek přetrvává.
Když si lehne na záda, tak ta packa která je úplně uvolněná se třese. Veterináře jsem se ptala, řekl že to může mít víc důvodů, ale nic konkrétního. Před operací ji dělaly testy na játra, ledviny a bylo to v pořádku.
Může to být ještě nějaký dozvuk z narkózy, zimou, nebo bolestí když packu venku zatížií?
Má s tím prosím někdo zkušenost?

DášenkaD

7.11.2021 16:22
DášenkaD

XXX.XXX.72.241

Ještě doplním, že ani s jídlem to není co před operací. Jí, ale předtím ji nedělalo problém sníst mrkev, papriku, okurku, teď si to nevezme s nadšením a někdy odmítne
A to se nikdy nestávalo s její velkou chutí jídlu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík