Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

rebyno

17.11.2021 12:44
rebyno

XXX.XXX.243.226

Dobrý den, jdu si sem pro radu...
Jaké by jste doporučili granule pro bígla?
Přemýšlím nad N&D , Eukanuba , Fitmin.
Zajímal by mě prosím Váš názor, které granule jsou kvalitní?

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.11.2021 12:52

Když už granule, tak N&D, ale rozhodně nedávejte pro seniory. Nejlepší by ovšem byla přirozená strava, na té bude mít váš pes ideální váhu. A ostatní přípravky můžete přidat podle toho, jaký problém zrovna chcete řešit.

rebyno

17.11.2021 14:05
rebyno

XXX.XXX.243.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když už granule, tak N&D, ale rozhodně nedávejte pro seniory. Nejlepší by ovšem byla přirozená strava, na té bude mít váš pes ideální váhu. A ostatní přípravky můžete přidat podle toho, jaký problém zrovna chcete řešit.

můžu se zeptat proč ne pro seniory?

17.11.2021 14:30

rebyno napsal(a):
můžu se zeptat proč ne pro seniory?

Protože tuky jsou tam většinou nahrazeny obilovinami, a to hodně, což pro psa není nic moc. Je to moje osobní zkušenost, jako naiva jsem feně seniorce hledala ty nej senior granule, vystřídala několik značek, až jsem přišla na to, že je to marný. Pořád měla nadváhu a k tomu pořádnou zácpu. Po přechodu na barf se to zažívání krásně upravilo, babča je akorát a hovňousy normální.

17.11.2021 15:27
lupus4

XXX.XXX.205.61

Po přechodu na barf se to zažívání krásně upravilo, babča je akorát a hovňousy normální.

rebyno

17.11.2021 18:33
rebyno

XXX.XXX.243.226

Protože tuky jsou tam většinou nahrazeny obilovinami, a to hodně, což pro psa není nic moc. Je to moje osobní zkušenost, jako naiva jsem feně seniorce hledala ty nej senior granule, vystřídala několik značek, až jsem přišla na to, že je to marný. Pořád měla nadváhu a k tomu pořádnou zácpu. Po přechodu na barf se to zažívání krásně upravilo, babča je akorát a hovňousy normální.

aha děkuji moc

7.2.2022 19:59
Mame

XXX.XXX.173.101

Za mě určitě Fitmin. Mé hubené štěně, nechtělo jíst, mělo průjem po Britech (Brit je super značka, ale Meggie moc nesedla). Fitmin jí mooc chutná a už vypadá i méně vychrtle. Nemá po nich průjem.

7.2.2022 20:02
lupus4

XXX.XXX.205.61

Mame napsal(a):
Za mě určitě Fitmin. Mé hubené štěně, nechtělo jíst, mělo průjem po Britech (Brit je super značka, ale Meggie moc nesedla). Fitmin jí mooc chutná a už vypadá i méně vychrtle. Nemá po nich průjem.

tak to vypadá, že snad přežije...
tyhle mudlo výkřiky

7.2.2022 20:13
janaa

XXX.XXX.39.105

Brit je super značka,ale Fitmin je ještě víc adidas

veraje

18.2.2022 11:53
veraje

XXX.XXX.168.213

Podívejte se na holistické bezobilné granule Primordial https://www.aaagranule.cz/senior-od-7-let-2:primordial/ a neuděláte chybu. Maximální spokojenost.

18.2.2022 12:03

veraje napsal(a):
Podívejte se na holistické bezobilné granule Primordial https://www.aaagranule.cz/senior-od-7-let-2:primordial/ a neuděláte chybu. Maximální spokojenost.

Prosimvás, když si sem furt dáváte reklamu na svůj eshop, funguje to? Já že bych to tady taky zkusila.

18.2.2022 12:38
lupus4

XXX.XXX.205.61

veraje napsal(a):

19.2.2022 11:11

Prosimvás, když si sem furt dáváte reklamu na svůj eshop, funguje to? Já že bych to tady taky zkusila.

Ale zas složení nevypadá snad špatně. Co na něm vidíte vy? Kromě kuřecího tuku, ale ten je skoro všude.
( Nebudu zkoušet, pro psici je těch 30% bílkovin moc, ale pro zajímavost - ale koukla jsem na "adult tuňák a jehně" )

19.2.2022 11:37

Ale zas složení nevypadá snad špatně. Co na něm vidíte vy? Kromě kuřecího tuku, ale ten je skoro všude.
( Nebudu zkoušet, pro psici je těch 30% bílkovin moc, ale pro zajímavost - ale koukla jsem na "adult tuňák a jehně" )

Hrách + bob. Nechci. Ale tady nejde o granule, ale o odkazy do eshopu.

19.2.2022 12:35

Hrách + bob. Nechci. Ale tady nejde o granule, ale o odkazy do eshopu.

To jsem pochopila. Jen se mi zdály nabízené granule docela dobré. Hned se jdu podívat, jestli hrách a bob nemají mé oblíbené Petkulty :-))

19.2.2022 13:13
lupus4

XXX.XXX.205.61

právě, k. tuk a že těch 30% dohání luštěninami, který jsou psovi k pr.du

Přidejte reakci

Přidat smajlík