Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

17.11.2021 23:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Dobrý den,
narodilo se nám 6 štěňat 3 holky a 3 kluci. 5 štěňat jsou tlustá ale 6. stene je hrozně vyhuble, bude mu 8 týdnů.
Už si nevím rády, jestli radeji zajít na veterinu?
Děkuji moc za pomoc.

Linda687

18.11.2021 17:03
Linda687

XXX.XXX.41.44

Predpokladam, ze stenata nejsou s PP a ty tedy nejsi chovatelka, vid? Protoze kdyby si byla, tak sem nepolozis takovyhle dotaz. 🤦‍♀️ Stene bylo hubene od narozeni nebo az posledni dobou? Dohlizela jsi, aby se prii krmeni najedla vsechna stenata a zadne z nich nebylo utiskovano sourozenci?? Dokrmujes stene? Cim ho krmis? Co je to za rasu? Kolik vazi on a kolik jeho sourozenci??

Tech otazek je strasne moc a pokud sem nenapises vic info, tak ti tezko nekdo poradi 🤷‍♀️

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 17:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Kdybych nebyla chovatelů a nejspíš i narodila se nám štěňata jsem poprvé chovatelka stene je vyhuble od začátku kupují mu mleko pros štěňata granule konzervy mu dávám ostatní piji od mami ale co jsem koukala tak máma ho vyhání ano jsou S PP

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 17:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Matka je malamut
Otec je malamut

Linda687

18.11.2021 17:26
Linda687

XXX.XXX.41.44

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kdybych nebyla chovatelů a nejspíš i narodila se nám štěňata jsem poprvé chovatelka stene je vyhuble od začátku kupují mu mleko pros štěňata granule konzervy mu dávám ostatní piji od mami ale co jsem koukala tak máma ho vyhání ano jsou S PP

Prosim jeste jednou a srozumitelne. A za vetou delejte tecku, vubec nechapu co jste chtela v prispevku rict

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 17:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Kdybych nebyla chovatelka nepíšu narodili se nám štěňata vše na štěňata jsou s PP štěně je vyhublý od začátku Co se narodilo Dávám mu mléko pro štěňata konzervu a granule A když jdeme k mámě tak ho vyhání ale ty ostatní si nechává u sebe jen toho vyhání

18.11.2021 17:33
janaa

XXX.XXX.0.170

A co na něj říkal v šesti týdnech veterinář?

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 17:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Veterinář že to bude dobrý je tomu dát čas a když jsme mu říkali že se od narození o něj staráme kupovali a kupujeme mléko pro štěňata tak si tomu jenom divil že ostatní těch pět bere jejich matka ale jeho vyhání

18.11.2021 17:50
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Jestli ho matka vyhání, asi ví, co dělá. Zvlášť u malamuta, kde jsou instinkty velmi aktivní.
Takže za mě - to štěně je adept na psa na mazlíka a nepočítala bych, že se dožije vysokého věku. Je prostě nějaké špatné a máma to pozná. Znám z okolí víc štěňat, která byla malá nebo hubená, a matky se k nim chovaly normálně; ze všech vyrostla normální zvířata, z některých dokonce nejhezčí psi z vrhu. Ale jakmile je odháněla matka, tak bez ohledu na velikost a sílu štěněte to štěně špatně dopadlo; buďto je matka zakousla, nebo se o ně nestarala. A i když ho vypiplal chovatel, bylo nezdravé, neduživé, nebo zemřelo předčasně.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 17:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Tak to děkuji jsem poprví chovatelka tak děkuji moc za radu jsem ji ho chtěla nechat a taky nechám a u vidím jak to sním dopadne

18.11.2021 17:54
janaa

XXX.XXX.0.170

V osmi týdnech nepotřebuje mlíko. Potřebuje maso. Vyšetřil ho veterinář? Jak přibíral? Jakou má stolici? Jak sál mlíko,jak žere teď? Je aktivní? Něco bude špatně a fena to ví. V osmi týdnech může být štěně malé, klidně o dost než sourozenci,ale vzhledem k tomu,že už je víc jak měsíc krmeno tuhou stravou a jeho krmení hlídané chovatelem, pokud je zdravé,nebude hubené

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 17:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

20.11.2021 jim bude 8 týdnů Ano koukal na něj pořádně zuby má pohodě stolici má normální je aktivní pořád si chce hrát

18.11.2021 18:03
HalíBelí

XXX.XXX.213.39

20.11.2021 jim bude 8 týdnů Ano koukal na něj pořádně zuby má pohodě stolici má normální je aktivní pořád si chce hrát

To by chtělo lepší vyšetření než se jen podívat na zuby.

18.11.2021 18:32
lupus4

XXX.XXX.205.61

A co mu říkal PCH při kontrole vrhu ?

18.11.2021 19:04
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

lupus4 napsal(a):
A co mu říkal PCH při kontrole vrhu ?

To jsem se chtěla taky zeptat. Jen nějak nevěřím tomu PP vrhu.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Tak si nevěříte to už je vás problém. Nashle

18.11.2021 19:19
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tak si nevěříte to už je vás problém. Nashle

Vysvětlovat, že u PP vrhu, je matka malamut i otec malamut, je poněkud ,,zvláštní"

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 19:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.108.249

Já vám nic dokazovat nemusím ja jsem chovatelka tak vím co mám doma

18.11.2021 19:22
janaa

XXX.XXX.0.170

Já vám nic dokazovat nemusím ja jsem chovatelka tak vím co mám doma

Tak co na štěně tedy říkal ten PCH? Musel se nějak vyjádřit, a to je osoba nejpovolanější

18.11.2021 19:49
lupus4

XXX.XXX.205.61

asi ani nemá ponětí, že nemá ponětí

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2021 19:50

janaa napsal(a):
Tak co na štěně tedy říkal ten PCH? Musel se nějak vyjádřit, a to je osoba nejpovolanější

Myslím, že zakladatelka tématu si plete pojmy čistokrevný a s PP. Možná má doma 2 PP jedince a automaticky předpokládá, že jejich potomci jsou též PP, aniž by věděla cokoli o uchovnění.
Snad ten její "chovný pár" nejsou sourozenci 😒

18.11.2021 20:19

Tak já nevím....pokud bych chovala, tak jako chovatel začátečník nejdřív veterinář, klidně bych i zkusila jiného, když by se mi to nezdálo a pak taky, protože chovatelka mojí feny je zkušená, tak bych se obrátila i na ní a konzultovala s ní. A samozřejmě s poradkyní chovu.

V každém případě bych asi na veterině požadovala nějaká vyšetření minimálně laborku.
Ale jak píšu...nejsem chovatel

18.11.2021 21:01

Jako já nevím, ale paní nebo slečna "chovatelka" na mě působí jako cizinka nebo jako puberťák. Ten písemný projev je katastrofa. Já tomu prostě nerozumím.

18.11.2021 21:16
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jako já nevím, ale paní nebo slečna "chovatelka" na mě působí jako cizinka nebo jako puberťák. Ten písemný projev je katastrofa. Já tomu prostě nerozumím.

Mě jako cizinka..teda doufala jsem. Jen jsem čekala, že na čísi poznámku o písemném projevu to uvede na pravou míru...leč nestalo se.

18.11.2021 21:37

Slečna má podle všeho křížence a prodává je na dnešní dobu pomalu za symbolickou cenu. Kdyby se na rovinu přiznala, tak jí tady většina nezaujatě poradí a ona nebude muset takhle prskat.

18.11.2021 21:54

Slečna má podle všeho křížence a prodává je na dnešní dobu pomalu za symbolickou cenu. Kdyby se na rovinu přiznala, tak jí tady většina nezaujatě poradí a ona nebude muset takhle prskat.

Kde jste vyčetla, za kolik je prodává? Já to nikde nevidím...

18.11.2021 22:03

Kde jste vyčetla, za kolik je prodává? Já to nikde nevidím...

Podle mailu alias profilové jméno, tuším sbazar, datum narození štěňat odpovídá. Plus další indicie.

18.11.2021 22:06

Jinak měla tam v požadavcích intenzivní kontakt s majiteli, tak nechápu tuhle komedii, když jí ti prckové rozhodně nebudou šumák.

18.11.2021 22:16

Podle mailu alias profilové jméno, tuším sbazar, datum narození štěňat odpovídá. Plus další indicie.

Jo tááák, detektivní práce 😉

18.11.2021 22:23
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Od začátku jsem nějak měla podezření, že jde o to, že nanicovaté štěně nebude za plnou cenu

18.11.2021 22:24

Jo tááák, detektivní práce 😉

Dnešní virtuální svět je mrcha...

Jinak asi rozhodně nic "na kšeft". A za přístup vč. čipování (viz inzerát) by jí tady většina naopak zatleskala.

18.11.2021 22:58

Tak snad jsou ta štěňata od jiné feny než ta březnová…

Přidejte reakci

Přidat smajlík