5 měsíční štěně sežralo štěrk

Německý boxer
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2021 07:43
nikdonevi

XXX.XXX.104.222

Dobrý den,

kamarádka má štěně boxera, (5 měsíců) neuvědomila si to a do vjezdu, kde mají takový ten menší štěrk vylila nějaké zbytky polívky, jen tu vodu a její štěně to vylízalo, ale sežralo i dost štěrku, který teda pak vykadilo.
Poradila jsem jí kysané zelí aby se to ze psa dostalo všechno ven, jenže si ten pes asi poranil konečník, protože teď kaká s trochou krve, opravdu s trochou ale nejde si toho nevšimnout.
Může mu doma nějak pomoct nebo je to na veterináře?

3.12.2021 08:10
Varaxi

XXX.XXX.150.244

nikdonevi napsal(a):
Dobrý den,

kamarádka má štěně boxera, (5 měsíců) neuvědomila si to a do vjezdu, kde mají takový ten menší štěrk vylila nějaké zbytky polívky, jen tu vodu a její štěně to vylízalo, ale sežralo i dost štěrku, který teda pak vykadilo.
Poradila jsem jí kysané zelí aby se to ze psa dostalo všechno ven, jenže si ten pes asi poranil konečník, protože teď kaká s trochou krve, opravdu s trochou ale nejde si toho nevšimnout.

Jestli pes kálí krev, vzala bych ho na veterinu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.12.2021 08:15

nikdonevi napsal(a):
Dobrý den,

OT, ale trochu nechápu, proč tu polívku nevylila do WC? Nebo to byla nehoda?

3.12.2021 08:21

Vylívat venku polívku by mně přišlo divný, i kdybych žádnýho psa neměla.
Pokud štěně krvácí z konečníku, mazala bych hned na veterinu, může mít poraněné i střevo.

3.12.2021 09:35
nikdonevi

XXX.XXX.104.222

no ona nesla zbytek slepicim, to hustý jim dala a tu vodu chrstla do vjezdu na štěrk a šla dom, pak z okna viděla že to Barny vylizuje, na druhý den našla ve stolici štěrk, a od včerejška když se vykadí tak na posledním bobku je trochu hlenu a dvě kapky krve, rozhodně nekrvaci z konečníku, to jsem ani nepsala.

3.12.2021 09:42
Arbora

XXX.XXX.229.39

Keby kadíte krv vy, alebo vaše dieťa, tiež sa idete pýtať na internet, či je to na lekára, alebo nie?

3.12.2021 09:58
Varaxi

XXX.XXX.150.244

nikdonevi napsal(a):
no ona nesla zbytek slepicim, to hustý jim dala a tu vodu chrstla do vjezdu na štěrk a šla dom, pak z okna viděla že to Barny vylizuje, na druhý den našla ve stolici štěrk, a od včerejška když se vykadí tak na posledním bobku je trochu hlenu a dvě kapky krve, rozhodně nekrvaci z konečníku, to jsem ani nepsala.

Pokud je ta krev červená, máte veliké štěstí a ten pes krvácí někde na konci střeva nebo z konečníku. Takový pes by měl být vyšetřen veterinářem bez zbytečného odkladu.
Pokud je ta krev černá, pak je strávená a ten pes krvácí někde víc vpředu. Takový pes měl být na veterinu převezen okamžitě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík