Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lora204

21.12.2021 20:36
Lora204

XXX.XXX.128.72

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, potřebuju radu, máme rok a půl starou fenku německého ovčáka a nedávno jsme si pořídili králíčka, fenka neni nejak agresivni, jen chce porad za nim a knuci... potřebuji je na sebe nějak zvyknout. Nemáte prosím někdo nějaké zkušenosti? :) Děkuji

21.12.2021 20:54
rapotacka11

XXX.XXX.225.200

Proč?

21.12.2021 21:01
Nezzie

XXX.XXX.236.106

Náš pes, už chudák pár let nežije, se taky takhle rád mazlil...knucel že si chce hrát, no a jak se dostal králík blíž nebo slepice, tak je umazlil k smrti 😂
Já nevím co ostatní , ale asi bych králíka nechala králíkem a psa psem.
Jestli je chcete spřátelit tak se vám může stát, že to kvalik nerozdecha.

21.12.2021 21:44
Fatia

XXX.XXX.134.127

nedávno tu byla podobná diskuze. Pro psa je králík kořist, pro králíka je pes predátor. Nesnažte se je skamarádit, od psa bych chtěla jediné, aby si králíka nevšímal. Pro králíka je knučící pes vedle klece největší stresor, jaký si umíte představit. Představte si situaci, že vás chce někdo zabít, jen nevíte kdy se to stane, ale stále máte na čele červenou tečku od zaměřovače.

21.12.2021 22:34
Joohana

XXX.XXX.157.168

Lora204 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, potřebuju radu, máme rok a půl starou fenku německého ovčáka a nedávno jsme si pořídili králíčka, fenka neni nejak agresivni, jen chce porad za nim a knuci... potřebuji je na sebe nějak zvyknout. Nemáte prosím někdo nějaké zkušenosti? :) Děkuji

😁 taky máme morčata a psa. Morčata byla dřív, takže štěně se hned po příchodu domů učilo, že nesmí hopsat po kleci a štěkat na ně.

Většinou si jich opravdu nevšímá. Víme ale, že je nikdy nesmíme nechat spolu, ani když jsou zavřené v kleci, její otevření by byla otázka chvilky.

22.12.2021 08:09
PumaCZ

XXX.XXX.62.57

Uz jsem to tu nekolikrat davala, ale..
muj predchozi NO meho kralika naprosto zboznoval a s laskou o nej pecoval. Kralik byl nonstop pusteny na volno a oba k sobe meli neustale pristup, a to i v dobe, kdy byly doma sami. Byli skvela skvela dvojka a nakonec jsem byla rada, ze odesel prvni pesan, protoze by se bez kralika podle me dost trapil.

Aktualne mam dalsiho NO a ten by teda jakekoliv jine zvire nejspis sezral. A i kdyby ne, rozhodne bych ho s zadnym samotneho nenechala.

Proste to bude pes od psa.

22.12.2021 09:12
Joohana

XXX.XXX.157.168

Já si třeba nemyslím, že by Jimmy ty morčata ulovil, ale určitě by si chtěl hrát, packou by po nich plácal a kdyby kvičely, asi by i skousl. A kdyby se rozběhly, tak konec, běžící se prostě honí. Instinkty nejsou voda.

Momentálně tedy učíme ignoraci zvěře v lese a zatím to moc nejde, je to velké vzrůšo, taková srna.

Přidejte reakci

Přidat smajlík