Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2021 13:10
jury

XXX.XXX.53.179

Dobrý den.
Mám krásného westíka psa a nikdy jsem s ním nepočítala do chovu. Nechávala jsem ho trimovat, ale jak bylo zavřeno, prostě už jsem ho ostříhala. Když už jsem se s tím měla prát sama.
Ovšem děcka přišly s tím, že se koupí štěně fenka a že se oba uchovní…
Jde tu srst spravit? Když se začne zase trimovat?
Má ji krásnou, hustou, pejsek je postavou perfektní, ale teď nějakou dobu stříháný.

1.1.2022 18:31
Štírek666

XXX.XXX.163.181

jury napsal(a):
Dobrý den.
Mám krásného westíka psa a nikdy jsem s ním nepočítala do chovu. Nechávala jsem ho trimovat, ale jak bylo zavřeno, prostě už jsem ho ostříhala. Když už jsem se s tím měla prát sama.
Ovšem děcka přišly s tím, že se koupí štěně fenka a že se oba uchovní…
Jde tu srst spravit? Když se začne zase trimovat?
Má ji krásnou, hustou, pejsek je postavou perfektní, ale teď nějakou dobu stříháný.

Záleží na typu srsti a kolikrát byla srst znehodnocena stříháním.
Pokud se srst, která se upravuje trimováním stříhá, zničí se a jde to velmi , velmi těžko napravovat.
myslím, že to, že bylo všude zavřeno jako výmluva je dost mimo, protože u trimování je lepší dobře zralá srst pro úpravu, takže měsíc sem, měsíc tam.....
Pokud chcete uchovnit, rozhodně by se měl úpravy zhostit opravdu profesionál, ovšem spoustu jich vám to napravovat nebude, protože mají rádi své ruce.....
Ale zkusit to můžete. Já bych takového zákazníka už nevzala. Trimování je docela náročné a vyžaduje hodně zkušeností.

Přidejte reakci

Přidat smajlík