Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2022 13:42
Kiki_

XXX.XXX.22.242

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda je tu někdo kdo by měl zkušenost s křížencem amstafa (matka) a vlkodava (otec). 😅
Naše má v pátek 6 týdnů a zajímá mě, jak cca by mohla být velká v dospělosti a po kom spíš bude.
Teď má na váhu kolem kila😶

5.1.2022 13:49
impact

XXX.XXX.42.182

A to Vám přijde v pořádku sebrat mamině pětitýdenní štěňata? 🤮🤢🤮

Trapný množitelský výmluvy za tři... dva...

5.1.2022 13:58
lupus4

XXX.XXX.205.61

v 6ti týdnech 1KILO ? tak tam vlkodav opravdu NEbude, možná chihuahua
jinak celý je to k

5.1.2022 14:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.17.236

impact napsal(a):

Klid, je to troll - kilo váží týdenní maliňáci😉

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2022 15:29

6 týdnů = 3 kg stafford a pak 1 kg/týden nahoru a váha teď x4 = váha v dospělosti, takže taťka má 8 kg, to je moc pěknej vlkodav
kouká divně... množitelská čivava nebo mop
chudák malej

5.1.2022 15:56

Helejte, já nechtěla nic říkat, ale "váhu kolem kila" může mít vlkodav. Když se narodí.

5.1.2022 16:22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Helejte, já nechtěla nic říkat, ale "váhu kolem kila" může mít vlkodav. Když se narodí.

No a ten dospělý má 8 kg, že jo?

5.1.2022 16:22

No a ten dospělý má 8 kg, že jo?

Jasně.

Tu chybějící nulu budeme ignorovat, ju?

5.1.2022 16:38

:-) :-) Stejně ale šikovný trotlík, kolik tu je vlkodavů a že by to... škoda, že to není pravda, fakt jsem na takové křížence zvědavá. Pomatený stafford a továrna na klid, co z toho asi může být.

5.1.2022 16:41

:-) :-) Stejně ale šikovný trotlík, kolik tu je vlkodavů a že by to... škoda, že to není pravda, fakt jsem na takové křížence zvědavá. Pomatený stafford a továrna na klid, co z toho asi může být.

To můžeme zjistit. Pozvu Marcelu na kafčo a budeme se taktně obě koukat do hrníčků, zatímco její frajerka a Pan Pes nám pomůžou tuhle záhadu rozklíčovat a vyřešit

5.1.2022 16:44
lupus4

XXX.XXX.205.61

továrna na klid, ...

jak u koho, potkal jsem loni blba (mírnej název) jak honí vejrostka u vody řka :
"von nechce , von ví , že dostane..."

od té doby už ne, tak snad ho sežral

5.1.2022 16:49

To můžeme zjistit. Pozvu Marcelu na kafčo a budeme se taktně obě koukat do hrníčků, zatímco její frajerka a Pan Pes nám pomůžou tuhle záhadu rozklíčovat a vyřešit

To by neseděla váha, Marcela má staffbulla :-) :-)

lupus: to je fuj... ale já si stejně myslím, že jsou to strašně klidní psi. Moudře hledí a vedou filozofické debaty. Odskočí si pro nějaké to zvířátko lesní, ale pak zas sedí v křesle a čtou si.

5.1.2022 16:56

Hluboce se Marcele omlouvám za svoji botu! Že jsem v duchu vyměnila její feňuli za ouplně jiné plémě. Hambami hambami!

Tak tedy - má tu někdo feňuli amstaffa? Zvu na kávu a následky si bere Megí, páč je zvědavá.

5.1.2022 17:48
janaa

XXX.XXX.37.13

Hluboce se Marcele omlouvám za svoji botu! Že jsem v duchu vyměnila její feňuli za ouplně jiné plémě. Hambami hambami!

Tak tedy - má tu někdo feňuli amstaffa? Zvu na kávu a následky si bere Megí, páč je zvědavá.

Ale tak zas amstaf a vlkodav už tu byl, tak by to bylo originální,já hlasuju pro stafodava

5.1.2022 18:29

Kiki_ napsal(a):
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda je tu někdo kdo by měl zkušenost s křížencem amstafa (matka) a vlkodava (otec). 😅
Naše má v pátek 6 týdnů a zajímá mě, jak cca by mohla být velká v dospělosti a po kom spíš bude.
Teď má na váhu kolem kila😶

A jak jste na ta 2 plemena přišla? Je jistá aspoň matka?

Tohle štěně mělo být údajně křížencem jezevčíka a rotvajlera, ve 2 měsících 2kg, nyní v roce a půl necelých 10kg. Nakonec to vypadá, že otcem byl pravděpodobně york, nebo kříženec yorka😉

5.1.2022 19:30

Tohle štěně mělo být údajně křížencem jezevčíka a rotvajlera, ve 2 měsících 2kg, nyní v roce a půl necelých 10kg. Nakonec to vypadá, že otcem byl pravděpodobně york, nebo kříženec yorka😉

Zde vidím jasně vlkodava :-)

5.1.2022 19:34
lupus4

XXX.XXX.205.61

Zde vidím jasně vlkodava :-)

to bude přepis , byl myšlen myšodav

6.1.2022 23:54
Kiki_

XXX.XXX.29.69

impact napsal(a):

A Vás se někdo ptal na názor ohledně něčeho takového? :))) víte houby proč nebo jak se věci mají tak radši držte hubu a krok 🙂

7.1.2022 00:05
Kiki_

XXX.XXX.29.69

Ano matka je jistá- papírový americký stafordšírský teriér a otec sice bez PP, ale vlkodav by to být měl. Každopádně uvidíme, dotaz jsem napsala spíš ze zvědavosti jestli někdo nemá stejný mix.

7.1.2022 00:07
Kiki_

XXX.XXX.29.69

lupus4 napsal(a):
to bude přepis , byl myšlen myšodav

A vy jste si spletl vlákno? Protože ve vaší odpovědi nevidím žádný smysluplný komentář k mému dotazu..

7.1.2022 00:11
Kiki_

XXX.XXX.29.69

6 týdnů = 3 kg stafford a pak 1 kg/týden nahoru a váha teď x4 = váha v dospělosti, takže taťka má 8 kg, to je moc pěknej vlkodav
kouká divně... množitelská čivava nebo mop
chudák malej

Oprava má necelá 2 kila a to, že “kouká divně”nebo že je to “nějaká množka” si můžete třeba strčit za klobouk. Máte křížence amstaffXvlkodav? Nemáte asi podle toho co píšete, takže děkuji za naprosto irelevantní komentář.

7.1.2022 00:32
lupus4

XXX.XXX.205.61

Kiki_ napsal(a):
A vy jste si spletl vlákno? Protože ve vaší odpovědi nevidím žádný smysluplný komentář k mému dotazu..

no pokud má váhu jakou uvádíte tož ...

extrémně neprosperuje

7.1.2022 04:31
impact

XXX.XXX.42.182

Kiki_ napsal(a):
A Vás se někdo ptal na názor ohledně něčeho takového? :))) víte houby proč nebo jak se věci mají tak radši držte hubu a krok 🙂

Jojo, množkovýmuvy. Jako bych to neříkala. Třikrát denně po tlamě místo jídla byste potřebovali. Takovej chudák malej a vy ho seberete matce.

7.1.2022 07:15
Kiki_

XXX.XXX.111.83

impact napsal(a):
Jojo, množkovýmuvy. Jako bych to neříkala. Třikrát denně po tlamě místo jídla byste potřebovali. Takovej chudák malej a vy ho seberete matce.

Já se před Vámi rozhodně nemusím nijak obhajovat, protože Vám může být ve finále úplně jedno jak to je. Evidentně to máte z vlastní zkušenosti co to “třikrát denně po hlavě” :)))matka zemřela jen co se Abbie narodila, tak třeba právě proto šla tak brzy:))takže laskavě přestaňte mlít dokola vaše tupé kecy😉a kdyby jsme ji nevzali šla by do útulku nebo by jí třeba utopily. Ale chápu, vy vše víte, znáte🥲…

7.1.2022 07:18

Každopádně prosím, jestli byste sem dala foto a info o velikosti třeba za půl roku, moc by mě to zajímalo :)

7.1.2022 07:19
Kiki_

XXX.XXX.111.83

lupus4 napsal(a):
no pokud má váhu jakou uvádíte tož ...

extrémně neprosperuje

Opravuji má necelá 2 kila, prve to byl jen odhad u vet na váze bylo 1.879g a myslím, že kdyby bylo něco špatně či by “extrémně neprosperovala” tak by mi to vet řekla asi🙂

7.1.2022 07:24
Kiki_

XXX.XXX.111.83

Každopádně prosím, jestli byste sem dala foto a info o velikosti třeba za půl roku, moc by mě to zajímalo :)

Pokud na to nezapomenu, tak se ráda podělím, sama jsem na to zvědavá😊 vet říkala, že s jistotou to určit nelze, ale že podle jejího odhadu to bude spíš staff se srstí (především barvou) vlkodava, ale zaručit nemůže nic. Brala to podle váhy a stavby těla, protože prý v tomto věku by měla cca 5kg či víc kdyby byla spíš vlkodav.

7.1.2022 07:39
impact

XXX.XXX.42.182

Kiki_ napsal(a):
Já se před Vámi rozhodně nemusím nijak obhajovat, protože Vám může být ve finále úplně jedno jak to je. Evidentně to máte z vlastní zkušenosti co to “třikrát denně po hlavě” :)))matka zemřela jen co se Abbie narodila, tak třeba právě proto šla tak brzy:))takže laskavě přestaňte mlít dokola vaše tupé kecy😉a kdyby jsme ji nevzali šla by do útulku nebo by jí třeba utopily. Ale chápu, vy vše víte, znáte🥲…

Blá blá blá. Tupé výmluvy a lži množitelů. Jak přes kopírku, jeden vedle druhýho.

7.1.2022 07:43
Kiki_

XXX.XXX.111.83

impact napsal(a):
Blá blá blá. Tupé výmluvy a lži množitelů. Jak přes kopírku, jeden vedle druhýho.

Vymytý mozek a černo před očima😉”jen já já já mám pravdu”

7.1.2022 07:44
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Taky by mě zajímalo, jak bude vypadat za pár měsíců :) ...

Zahlédla jsem ta štěňata na FB, pokud se teda jednalo o ty samé (taky AST x vlkodav), a štěňata tam byla nabízena zdarma do dobrých rukou.

A k tomu vlkodavovi - ono otec klidně mohl být nějaké střapatý kříženec, na vlkodava podobný, ale menší, a pro lidi to prostě vlkodav je

7.1.2022 07:56

Musím se přiznat, že hodně přemýšlím, jak by vlkodav nakryl amstaffku. Ten velikostní nepoměr je fakt velký. Pokud vezmu, že fena by měla cca 50 cm, tak si pořád neumím představit, jak by se musel vlkouš pokroutit a poskládat, aby se zadařilo. To by mu ji snad musel někdo přizvednout
Tím, jací jsou to kolhnáti, není úplně snadný nakrýt ani v rámci svého plemene, natož něco o tolik menšího.

Jako jo, slyšela jsem ty story, jak jezevčík nakryl zlaťáka, poncl sošnou plňasku a další. Ale spíš bych se přikláněla k názoru marcely, že to byl nějaký střapatý fešák.

7.1.2022 08:00
janaa

XXX.XXX.37.13

Musím se přiznat, že hodně přemýšlím, jak by vlkodav nakryl amstaffku. Ten velikostní nepoměr je fakt velký. Pokud vezmu, že fena by měla cca 50 cm, tak si pořád neumím představit, jak by se musel vlkouš pokroutit a poskládat, aby se zadařilo. To by mu ji snad musel někdo přizvednout
Tím, jací jsou to kolhnáti, není úplně snadný nakrýt ani v rámci svého plemene, natož něco o tolik menšího.

Jako jo, slyšela jsem ty story, jak jezevčík nakryl zlaťáka, poncl sošnou plňasku a další. Ale spíš bych se přikláněla k názoru marcely, že to byl nějaký střapatý fešák.

Tak tomu bych se nedivila,fena si vyleze na něco vysokého a cajk a oni jsou vynalézavý. Ale tady u toho štěnda je to samozřejmě nesmysl, tam bude tatka fakt nějakej strapáč

7.1.2022 08:09
impact

XXX.XXX.42.182

Kiki_ napsal(a):
Vymytý mozek a černo před očima😉”jen já já já mám pravdu”

To mi nemusíš oznamovat. Vidím to na tobě od prvního příspěvku. Ale ono se ti to za pár měsíců vrátí, neboj...

7.1.2022 08:41
7.1.2022 10:20
Kiki_

XXX.XXX.16.112

impact napsal(a):
To mi nemusíš oznamovat. Vidím to na tobě od prvního příspěvku. Ale ono se ti to za pár měsíců vrátí, neboj...

Tak když už si tedy tykáme tak doufám, že tobě dojde co píšeš za kraviny😘ale toho se asi nemusím obávat jak tak koukám
Běž si radši řešit ty svoje malý zmetky když nemáš nic věcného 🥳

7.1.2022 10:27

Kiki_ napsal(a):
Tak když už si tedy tykáme tak doufám, že tobě dojde co píšeš za kraviny😘ale toho se asi nemusím obávat jak tak koukám
Běž si radši řešit ty svoje malý zmetky když nemáš nic věcného 🥳

Prosím, než začnete Gábunu urážet, nejdřív si o ní něco přečtěte na jejím profilu. Nedivím se, že za ty roky, co řeší takové věci, jí občas ujedou nervy.

7.1.2022 10:35
impact

XXX.XXX.60.83

Prosím, než začnete Gábunu urážet, nejdřív si o ní něco přečtěte na jejím profilu. Nedivím se, že za ty roky, co řeší takové věci, jí občas ujedou nervy.

Obávám se, že mozková kapacita člověka, který je schopen odebrat štěně v pěti týdnech, ani zdaleka nestačí na pochopení podstaty.

Ta si prostě pojede pořád svoje a já osobně jsem vážně zvědavá, jestli se tohle téma za pár měsíců opráší.

7.1.2022 10:49

impact napsal(a):
Obávám se, že mozková kapacita člověka, který je schopen odebrat štěně v pěti týdnech, ani zdaleka nestačí na pochopení podstaty.

Ta si prostě pojede pořád svoje a já osobně jsem vážně zvědavá, jestli se tohle téma za pár měsíců opráší.

Ježišmarjá, já se moc omlouvám za to zkomolený jméno, mně svítí sluníčko na monitor a jsem tudíž úplně slepá.

7.1.2022 10:56
Kiki_

XXX.XXX.16.112

Nikoho neurážím, pani naprosto bez podkladů a jakýchkoliv informací jede dokola písničku že mám množku a že je chudák a nevim co všechno tak na základě stejného ničeho píšu co píšu já🙂
Je mi jedno čemu věří nebo nevěří ale píše tu kecy😀každopádně jestli má nějaký cit ke psům jak popisujete(asi?) tak by mohla pochopit alespoň to co jsem napsala později, a to to, že i přesto že je tak malá jí máme proto, že ihned co se narodila fena uhynula🙂chce mi říct snad že jsem jí měla nechat dát do útulku nebo nechat utopit apod.?😀nehledě na to, že ji nemám ani přímo od chovatelky, ale z další ruky když to tak řeknu😀 ale chápu, že je jednoduché soudit i přesto, že o dané věci v podstatě nic nevím

7.1.2022 11:01
xanti

XXX.XXX.27.178

Kiki_ napsal(a):
Nikoho neurážím, pani naprosto bez podkladů a jakýchkoliv informací jede dokola písničku že mám množku a že je chudák a nevim co všechno tak na základě stejného ničeho píšu co píšu já🙂
Je mi jedno čemu věří nebo nevěří ale píše tu kecy😀každopádně jestli má nějaký cit ke psům jak popisujete(asi?) tak by mohla pochopit alespoň to co jsem napsala později, a to to, že i přesto že je tak malá jí máme proto, že ihned co se narodila fena uhynula🙂chce mi říct snad že jsem jí měla nechat dát do útulku nebo nechat utopit apod.?😀nehledě na to, že ji nemám ani přímo od chovatelky, ale z další ruky když to tak řeknu😀 ale chápu, že je jednoduché soudit i přesto, že o dané věci v podstatě nic nevím

A kdyby jste měla vy nějaký cit ke psům, tak nepíšete o jejích "malých zmetcích". Impact je bohužel ovlivněná "nemocí z povolání" (a já se nedivím), ale vy byste taky mohla ubrat na výrazu.

7.1.2022 11:02

Kiki_ napsal(a):

Nikde nevidím, že by tvrdila, že máte množku.
Pokud ji tedy máte z další ruky, jak můžete vědět, že co vám ti lidi tvrdí, je pravda?

7.1.2022 11:06

Víte, úhyn feny je totiž typická výmluva těch, co si vezmou mrňavé štěně a taky těch, co se štěňat potřebují rychle zbavit. Proto se tomu občas těžko věří.

Promiňte, že se v tom hrabu, ale vy ji máte z druhé ruky. Ta druhá ruka se ji chystala utopit? Jakože ji od porodu piplali pět týdnů a pak ji chtěli utopit?

7.1.2022 11:10
molok

XXX.XXX.160.41

Kiki_ napsal(a):

To co se Vám diskutující snaží říci:

1/Že je nepravděpodobné, aby šlo o mix těchto plemen podle aktuální váhy a věku
2/Že pokud nemáte celou situaci ověřenou přímo na místě a osobně, (a je možné, že i Vaše druhá ruka, od kterého pejska máte má informace pouze zprostředkované, sdělené, neviděla úhyn matky atd.), tak těm informacím nemáte věřit, protože úhyny, záchrana před útulky a jiné příběhy jsou průvodním znakem spoustu příběhů a důvodech prodávání či zbavování se tak malinkých stěňat od matek z množek.

Až už je to jakkoliv, poskytněte mu krásný a spokojený život bez ohledu na to, do jakého vzhledu a váhy, to mrně vyroste

7.1.2022 11:23

Psi jsou hodně vynalézavý.Toto není JPP,ale opravdu se to stalo.
Kdysi měli známí paní kokršpanělku a pán NO,když fena hárala ,tak paní neustále říkala pánovi ať je spolu nepouští.Co by se mohlo stát,tvrdil,jednou venku kouřil,pustil psy vyvenčit a než se tak nějak rozkoukal fena na hromadě popela a pes na ní.Samozřejmě když něco nechcete povede se hned a jako naschvál vyšla paní a vše viděla.No pán dostal fenu do tašky mazal s ní na veterinu na injekci..
Jiní známí měli psa jezevčíka a pořídili si berńačku,klasika,co by se mohlo stát.Ono to i párkrát vyšlo až jedno hárání vidí jak fena leží a je svázaná se psem.
Štěňata byli naštěstí 3,jednoho jsem vídala byl to tříbarevný jezevčík na vyšších nohách.
Nebo když překryl berńák entlebušku dokonce přes pletivo kotce.

7.1.2022 11:45

Psi jsou hodně vynalézavý.Toto není JPP,ale opravdu se to stalo.
Kdysi měli známí paní kokršpanělku a pán NO,když fena hárala ,tak paní neustále říkala pánovi ať je spolu nepouští.Co by se mohlo stát,tvrdil,jednou venku kouřil,pustil psy vyvenčit a než se tak nějak rozkoukal fena na hromadě popela a pes na ní.Samozřejmě když něco nechcete povede se hned a jako naschvál vyšla paní a vše viděla.No pán dostal fenu do tašky mazal s ní na veterinu na injekci..
Jiní známí měli psa jezevčíka a pořídili si berńačku,klasika,co by se mohlo stát.Ono to i párkrát vyšlo až jedno hárání vidí jak fena leží a je svázaná se psem.
Štěňata byli naštěstí 3,jednoho jsem vídala byl to tříbarevný jezevčík na vyšších nohách.
Nebo když překryl berńák entlebušku dokonce přes pletivo kotce.

Nejen psi jsou vynalézaví. Před léty jsem četla na koních, jak to řešila kobyla kladrubačka a hřebec fjord - ta už si lehala. Naštěstí, cituji, řev a lopata byly rychlejší

7.1.2022 12:06
impact

XXX.XXX.60.83

Kiki_ napsal(a):

Od jaké chovatelky? Jakože ten, kdo si jebne staforda na vlkodava a pak se zbaví štěňat v pěti týdnech s dementníma výmluvama, páč už to žere a moc se re, tak je chovatel? No páni.

7.1.2022 12:15

Jako jo, já nezpochybňuju, že se tyhle velikostně nepoměrné nehody stávají. A docela dobře si to umím představit u velké feny a malého psa. Ale obráceně, při doslova poloviční velikosti feny, no nevím nevím.
Kokr a NO, rozdíl cca 20 cm, v průměru, jako jo. Ale amstaff a vlkouš, rozdíl skoro půl metru? Prostě téhle kombinaci se mi věřit nechce, byť se to samozřejmě nedá vyloučit.

7.1.2022 12:20
marcelaamax

XXX.XXX.189.248

Jako jo, já nezpochybňuju, že se tyhle velikostně nepoměrné nehody stávají. A docela dobře si to umím představit u velké feny a malého psa. Ale obráceně, při doslova poloviční velikosti feny, no nevím nevím.
Kokr a NO, rozdíl cca 20 cm, v průměru, jako jo. Ale amstaff a vlkouš, rozdíl skoro půl metru? Prostě téhle kombinaci se mi věřit nechce, byť se to samozřejmě nedá vyloučit.

Měli jsme kdysi křížence český fousek x jezevčík. Byl od hodně dobrých známých, rodiče jistí. Matka byla jezevčík, otec fousek.

Já bych i věřila tomu, že by si amstafka a vlkodav poradili . Ale spíš se pořád přikláním k tomu, že to byl nějaký střapatý voříšek, menší než vlkodav..

7.1.2022 12:23

marcelaamax napsal(a):
Měli jsme kdysi křížence český fousek x jezevčík. Byl od hodně dobrých známých, rodiče jistí. Matka byla jezevčík, otec fousek.

Já bych i věřila tomu, že by si amstafka a vlkodav poradili . Ale spíš se pořád přikláním k tomu, že to byl nějaký střapatý voříšek, menší než vlkodav..

Ještě je jedna možnost, vzhledem k neověřeným informacím o původu. Štěně může být ještě mladší...

7.1.2022 12:47
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Nikde nevidím, že by tvrdila, že máte množku.
Pokud ji tedy máte z další ruky, jak můžete vědět, že co vám ti lidi tvrdí, je pravda?

“Trapný množitelský výmluvy za tři... dva...“

Hned první komentář😀..

Protože i přesto, že není přímo od majitelky fenky co ji porodila tak jsem s paní majitelkou měla tu čest a viděla fotky matky atd. Jasně u toho otce je to takové buď a nebo, ale spíš nevím proč se ptáte? Moje úplně prvotní otázka byla zda někdo nemá zkušenost s těmito plemeny dohromady.

7.1.2022 12:48

Kiki_ napsal(a):

Hned první komentář😀..

Protože i přesto, že není přímo od majitelky fenky co ji porodila tak jsem s paní majitelkou měla tu čest a viděla fotky matky atd. Jasně u toho otce je to takové buď a nebo, ale spíš nevím proč se ptáte? Moje úplně prvotní otázka byla zda někdo nemá zkušenost s těmito plemeny dohromady.

Nedivte se, my jsme tady na lidi, co si pořídí 5týdenní štěně, holt přecitlivělí.

7.1.2022 12:48
impact

XXX.XXX.60.83

Kiki_ napsal(a):

Hned první komentář😀..

Realita je ovšem taková, že jsi nám tady nasypala nejtrapnější množitelské výmluvy, co existují. Takže jo, měla jsem pravdu.

7.1.2022 12:52
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Víte, úhyn feny je totiž typická výmluva těch, co si vezmou mrňavé štěně a taky těch, co se štěňat potřebují rychle zbavit. Proto se tomu občas těžko věří.

Promiňte, že se v tom hrabu, ale vy ji máte z druhé ruky. Ta druhá ruka se ji chystala utopit? Jakože ji od porodu piplali pět týdnů a pak ji chtěli utopit?

Ne ta prvotní majitelka se jí chtěla zbavit a tak se našel někdo kdo se jí ujal (nevím kdy přesně) a zjistily, že si na ní nedokáží udělat dostatek času a tak ji chtěly dát do útulku nebo tak a já jsem si ji vzala od nich.

7.1.2022 12:54
Kiki_

XXX.XXX.197.231

molok napsal(a):
To co se Vám diskutující snaží říci:

1/Že je nepravděpodobné, aby šlo o mix těchto plemen podle aktuální váhy a věku
2/Že pokud nemáte celou situaci ověřenou přímo na místě a osobně, (a je možné, že i Vaše druhá ruka, od kterého pejska máte má informace pouze zprostředkované, sdělené, neviděla úhyn matky atd.), tak těm informacím nemáte věřit, protože úhyny, záchrana před útulky a jiné příběhy jsou průvodním znakem spoustu příběhů a důvodech prodávání či zbavování se tak malinkých stěňat od matek z množek.

Až už je to jakkoliv, poskytněte mu krásný a spokojený život bez ohledu na to, do jakého vzhledu a váhy, to mrně vyroste

Děkuji mockrát za normální komentář🤍

7.1.2022 12:59
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Ještě je jedna možnost, vzhledem k neověřeným informacím o původu. Štěně může být ještě mladší...

Je narozená 26.11. A to je 100%

7.1.2022 13:02
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Nedivte se, my jsme tady na lidi, co si pořídí 5týdenní štěně, holt přecitlivělí.

To jsem si všimla no😀 chápu to, ale nerozumím tomu, proč mě někdo pomalu pokouše za něco co ani neví jak je doopravdy😅chápu že množky fungují dost podobně asi podle toho co tu čtu, ale prostě… no radši snad nic doufám, že se najde alespoň někdo kdo přispěje k mé otázce a nebude řešit proč tohle a proč tamto

7.1.2022 13:05

Nejen psi jsou vynalézaví. Před léty jsem četla na koních, jak to řešila kobyla kladrubačka a hřebec fjord - ta už si lehala. Naštěstí, cituji, řev a lopata byly rychlejší

To je krásný.

7.1.2022 13:07
Kiki_

XXX.XXX.197.231

impact napsal(a):
Realita je ovšem taková, že jsi nám tady nasypala nejtrapnější množitelské výmluvy, co existují. Takže jo, měla jsem pravdu.

Co máte zase za problém😀 nevím co je na tom za výmluvy. Není problém vám například ty fotky přeposlat jestli vám to tak moc trhá žíly že tu píšu něco čemu vy nevěříte. Hlavně byly to její první a poslední štěňata a myslím že nebyla asi ani první ani poslední komu se zaběhla hárající fena😀každopádně mě váše názory opravdu nezajímají tak pokud vás mohu poprosit, už tu nekomentujte nesmysly pokud to není k prvotnímu tématu děkuji

7.1.2022 13:08

Kiki_ napsal(a):
Je narozená 26.11. A to je 100%

Podle fotografie matky? Hmm.
Ptala jste se, jak bude asi velká, udala nepravděpodobné rodiče, tak jak to mám spočítat?
Dali jsme Vám váhové údaje různých plemen - podobně velikých jako údajná matka i váhu štěňat vlkodava. Udělejte z toho průměr a máte 6kg štěně. Ale Vy máte 2kg štěně.
Zkušenosti s křížencem vlkodava a stafforda nemám (a nemá asi většina obyvatel této planety, necítím se tedy nijak výjimečná), protože prostě se to nestává.
Obecně křížit stafforda s čímkoli je nedobrý nápad, výsledek je většinou vlkodlak. Tak možná proto.
Dokonce jsme Vám popsali, jaký je vlkodav a jaký je stafford, teoreticky by to vlkodav mohl ztlumit, ale já si myslím, že tohle je kříženec dvou teriérů (případně hrubochlupého ohaře či jezevčíka), čili bude hůř. A hůř. A hůř.
Známe křížence s labradorem (katastrofa), vlčákem (katastrofa). Znala jsem křížence bulíka/stafforda + špringera + něčeho a to byl boží pes.
Vlkodavových kříženců kolik... počkejte... jo... no... nula.

7.1.2022 13:09

Kiki_ napsal(a):
To jsem si všimla no😀 chápu to, ale nerozumím tomu, proč mě někdo pomalu pokouše za něco co ani neví jak je doopravdy😅chápu že množky fungují dost podobně asi podle toho co tu čtu, ale prostě… no radši snad nic doufám, že se najde alespoň někdo kdo přispěje k mé otázce a nebude řešit proč tohle a proč tamto

Myslím, že k vaší otázce nikdo moc nepřispěje, protože vzhledem k velikosti a věku fenky tam zkrátka ten vlkodav nejspíš není.

Takže prostě máte nejspíš křížence amstaffa s něčím a výsledkem se budete muset nechat překvapit.

7.1.2022 13:10

Jsem to pochopila tak, že v pěti týdnech už bylo štěkanátko u této osoby, ale ještě dřív bylo u nějaké jiné osoby a ještě ještě dřív u majitelky feny.

7.1.2022 13:10
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Myslím, že k vaší otázce nikdo moc nepřispěje, protože vzhledem k velikosti a věku fenky tam zkrátka ten vlkodav nejspíš není.

Takže prostě máte nejspíš křížence amstaffa s něčím a výsledkem se budete muset nechat překvapit.

Dobře, i tak děkuji za konstruktivní smysluplný komentář😊

7.1.2022 13:11
rapotacka11

XXX.XXX.224.124

Kdysi nabízel útulek Lysá psa - nádhernýho,
leon na jezevčici.
A od pohledu to šlo poznat.

7.1.2022 13:12
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Jsem to pochopila tak, že v pěti týdnech už bylo štěkanátko u této osoby, ale ještě dřív bylo u nějaké jiné osoby a ještě ještě dřív u majitelky feny.

Já ji mám od úterý (4.1.) a předtím nevím jak dlouho byla u 1. Nebo 2.

7.1.2022 13:14

rapotacka11 napsal(a):
Kdysi nabízel útulek Lysá psa - nádhernýho,
leon na jezevčici.
A od pohledu to šlo poznat.

Tak jo, teď už se nebudu divit vůbec ničemu

7.1.2022 13:16

Kiki_ napsal(a):
Já ji mám od úterý (4.1.) a předtím nevím jak dlouho byla u 1. Nebo 2.

Zkuste ji tu ukázat za pár měsíců, tipovací soutěže jsou tu oblíbené. Ale chce to lepší fotku, ať máme představu o velikosti.

7.1.2022 13:28
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Zkuste ji tu ukázat za pár měsíců, tipovací soutěže jsou tu oblíbené. Ale chce to lepší fotku, ať máme představu o velikosti.

Momentální fotka k porovnání je nejlepší asi tahle, podložka 60x60.

7.1.2022 13:29
whasabi

XXX.XXX.167.87

Kiki_ napsal(a):
Ne ta prvotní majitelka se jí chtěla zbavit a tak se našel někdo kdo se jí ujal (nevím kdy přesně) a zjistily, že si na ní nedokáží udělat dostatek času a tak ji chtěly dát do útulku nebo tak a já jsem si ji vzala od nich.

Takže původní majitelka měla čistokrevnou stafordku s PP, tedy psa v hodnotě cca 30 tisíc. Nechala ji nakrýt vlkodavem, fena uhynula, skvělá majitelka se malých chtěla zbavit a pár dnů stará štěňata rozdala nebo prodala. Ti lidé, kteří si vzali to nyní vaše štěně ho tedy cca měsíc piplali - krmili co pár hodin, masírovali a tak - a v pěti týdnech zjistili, že na něj nemají čas a chtěli ho dát do útulku. Pak jste ho zachránili vy.
Bezva příběh, no.

7.1.2022 13:31

Kiki_ napsal(a):
Momentální fotka k porovnání je nejlepší asi tahle, podložka 60x60.

To jsou tak normálně krátké nožičky, pořád tipuji jezevčíka nebo teriéra.

7.1.2022 13:35
Kiki_

XXX.XXX.197.231

whasabi napsal(a):
Takže původní majitelka měla čistokrevnou stafordku s PP, tedy psa v hodnotě cca 30 tisíc. Nechala ji nakrýt vlkodavem, fena uhynula, skvělá majitelka se malých chtěla zbavit a pár dnů stará štěňata rozdala nebo prodala. Ti lidé, kteří si vzali to nyní vaše štěně ho tedy cca měsíc piplali - krmili co pár hodin, masírovali a tak - a v pěti týdnech zjistili, že na něj nemají čas a chtěli ho dát do útulku. Pak jste ho zachránili vy.
Bezva příběh, no.

“Nechat nakrýt” a “fena zdrhla a vrátila se březí” mi přijde jako trochu rozdíl😀 nebyla to zadna planovana stenata a nevim proc by to tak byt nemohlo. Vy ty lidi snad znate? Vite jak to maji nebo nemají?

Jen tak mě napadá jo to se nestává vlastně, v útulku nekončí třeba takhle i štěňata protože by na ně lidi neměly čas což zjistily až po pořízení🥱
Škoda slov už vážně😀

7.1.2022 13:35

Souhlas s Megí, tohle je mrňavé, bez řádných tlapisek, která mají štěkaňata velkých psů. I s ohledem na to, že má 6 týdnů to nebude žádný obr. Ale v tomhle věku těžko soudit. Jak říkám, dejte tomu nějaký ten měsíc.

7.1.2022 13:40
whasabi

XXX.XXX.167.87

Kiki_ napsal(a):
“Nechat nakrýt” a “fena zdrhla a vrátila se březí” mi přijde jako trochu rozdíl😀 nebyla to zadna planovana stenata a nevim proc by to tak byt nemohlo. Vy ty lidi snad znate? Vite jak to maji nebo nemají?

Jen tak mě napadá jo to se nestává vlastně, v útulku nekončí třeba takhle i štěňata protože by na ně lidi neměly čas což zjistily až po pořízení🥱
Škoda slov už vážně😀

Ale pokud tedy "fena zdrhla a vrátila se březí", proč by měl být otcem zrovna vlkodav???

7.1.2022 13:42

Ptala jste se, jak bude asi velká, udala nepravděpodobné rodiče, tak jak to mám spočítat?
Dali jsme Vám váhové údaje různých plemen - podobně velikých jako údajná matka i váhu štěňat vlkodava. Udělejte z toho průměr a máte 6kg štěně. Ale Vy máte 2kg štěně.
Zkušenosti s křížencem vlkodava a stafforda nemám (a nemá asi většina obyvatel této planety, necítím se tedy nijak výjimečná), protože prostě se to nestává.
Obecně křížit stafforda s čímkoli je nedobrý nápad, výsledek je většinou vlkodlak. Tak možná proto.
Dokonce jsme Vám popsali, jaký je vlkodav a jaký je stafford, teoreticky by to vlkodav mohl ztlumit, ale já si myslím, že tohle je kříženec dvou teriérů (případně hrubochlupého ohaře či jezevčíka), čili bude hůř. A hůř. A hůř.
Známe křížence s labradorem (katastrofa), vlčákem (katastrofa). Znala jsem křížence bulíka/stafforda + špringera + něčeho a to byl boží pes.

Vlkodavového křížence zná přece každý nějací Baskervillové s ním měli potíž

7.1.2022 13:48

“Nechat nakrýt” a “fena zdrhla a vrátila se březí” mi přijde jako trochu rozdíl😀

vs.

otcem je vlkodav

Tak já už vážně nevím.

7.1.2022 13:55
impact

XXX.XXX.60.83

“Nechat nakrýt” a “fena zdrhla a vrátila se březí” mi přijde jako trochu rozdíl😀

vs.

otcem je vlkodav

Tak já už vážně nevím.

To je tak, když někdo lže lže lže a pak už neví, co kde říká.

7.1.2022 13:58

Ale tak ženský, připusťte, že paní může mít štěně pár dní a dostala ho s obvyklou povídačkou, kterou spolkla i s navijákem. Takovou tou pohádkou, která vysvětlí, proč jde štěně do světa ve věku, kdy se má tulit k sourozencům a matce.

Souhlasím, že celá story je varchlatá, ale třeba zadavatelka jen prodává, jak koupila. Tedy tlumočí info, které jí nakecali. Ať už majitel č. 1 nebo č. 2.

7.1.2022 13:59
lupus4

XXX.XXX.205.61

Proč furt melete o vlkodavovi, ten tam zkrátka NENÍ, nebyl a nebude. Taťka byl nejspíš jen šikovnej střapatej vestaj.
A teď je to hlavně už úplně JEDNO.
Místo po rodičích byste se měla pídit jak ho správně krmit a vychovat, aby se minimalizovaly škody způsobené hodně nešťastným startem do života.

7.1.2022 14:00

Ale tak ženský, připusťte, že paní může mít štěně pár dní a dostala ho s obvyklou povídačkou, kterou spolkla i s navijákem. Takovou tou pohádkou, která vysvětlí, proč jde štěně do světa ve věku, kdy se má tulit k sourozencům a matce.

Souhlasím, že celá story je varchlatá, ale třeba zadavatelka jen prodává, jak koupila. Tedy tlumočí info, které jí nakecali. Ať už majitel č. 1 nebo č. 2.

Vždyť ano, pak ale nemůžeme chápat, proč si nenechá vymluvit toho vlkodava.

7.1.2022 14:02

Protože staffordi sou vohraný!

7.1.2022 14:08

Protože přiznat veřejně, že jsem někomu naletěla a sežrala mu báchorku, kterou by znalý pejskař prokoukl, je nepříjemné

7.1.2022 14:12
impact

XXX.XXX.60.83

Já naprosto věřím tomu, že to má od nějaké tupé množky, která ju nalakovala nejtrapnějšíma množkovýmluvama. Ona tu furt mele cosi o chovatelce.

7.1.2022 14:24

Protože přiznat veřejně, že jsem někomu naletěla a sežrala mu báchorku, kterou by znalý pejskař prokoukl, je nepříjemné

No ono taky záleží na tom, jestli bylo štěně zadara a nebo za peníze a jaký...pokud bylo zadarmo, tak je potom příběh zadavatelky může být více méně pravdivý (až na toho taťku vlkodava, to se mi podle fotky štěněte zatím moc nezdá), pokud štěně koupila, tak tam už může jít, když ne o množku, tak o klasické překupnictví.
Nedávno jsem byla svědkem přímo v reálu, jak náš spoluobčan domlouval cenu štěněte...a nic papírového, voříšek...že když mu ho nechá dotyčný za 1500,-, tak ho bere a jen co dohovořil, tak se obrátil na svojí partnerku a řekl jí, že ho určitě za minimálně 2 tisíce prodají a s kontextu dalšího rozhovoru jsem pochopila, že to rozhodně není ani první ani poslední štěně, které měli tzv. na kšeft.Takže v překupnictví ani nemusí lítat velký prachy.

7.1.2022 14:41
Kiki_

XXX.XXX.197.231

No ono taky záleží na tom, jestli bylo štěně zadara a nebo za peníze a jaký...pokud bylo zadarmo, tak je potom příběh zadavatelky může být více méně pravdivý (až na toho taťku vlkodava, to se mi podle fotky štěněte zatím moc nezdá), pokud štěně koupila, tak tam už může jít, když ne o množku, tak o klasické překupnictví.
Nedávno jsem byla svědkem přímo v reálu, jak náš spoluobčan domlouval cenu štěněte...a nic papírového, voříšek...že když mu ho nechá dotyčný za 1500,-, tak ho bere a jen co dohovořil, tak se obrátil na svojí partnerku a řekl jí, že ho určitě za minimálně 2 tisíce prodají a s kontextu dalšího rozhovoru jsem pochopila, že to rozhodně není ani první ani poslední štěně, které měli tzv. na kšeft.Takže v překupnictví ani nemusí lítat velký prachy.

Byla zdarma

7.1.2022 14:41
Kiki_

XXX.XXX.197.231

😂nenechá vymluvit? To jako vážně?

7.1.2022 14:47
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Jak nula? Náš kříženec NO a vlkodava. Nalezen vyhozený v popelnici, pak útulek, pak nevhodný dárek.

7.1.2022 14:49

GAELLE napsal(a):
Jak nula? Náš kříženec NO a vlkodava. Nalezen vyhozený v popelnici, pak útulek, pak nevhodný dárek.

Megí píše o těch, co znala. Vašeho asi neznala

A bez vrtání, opravdu mě to zajímá. Když se najde štěně v popelnici, jak se ví, čeho je to mixle-pixle?
Jedině, že by se vědělo, kdo ho do té popelnice hodil? A že měli doma právě tuhle křižovatkovou nehodu?

7.1.2022 14:54
Kiki_

XXX.XXX.197.231

Líbí se mi jak jste všichni nejchytřejší 😂 ZNALÍ PEJSKAŘI 🤩 neznáte celý příběh dopodrobna ale víte že jsem naletěla🤭tak pardon pardon vy jste u toho všichni byly

7.1.2022 14:54
Kiki_

XXX.XXX.197.231

GAELLE napsal(a):

🤍

7.1.2022 14:56
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Megí píše o těch, co znala. Vašeho asi neznala

A bez vrtání, opravdu mě to zajímá. Když se najde štěně v popelnici, jak se ví, čeho je to mixle-pixle?
Jedině, že by se vědělo, kdo ho do té popelnice hodil? A že měli doma právě tuhle křižovatkovou nehodu?

Asi vědělo. Mají v té vesnici v jednom domku vlkodavy dva. A vedle přes plot ovčandy.
Jedno štěně si zřejmě nechali, ještě před pár roky jsme ho tam vídali, celý náš pes.
A vím i o dalším pánovi z jiné vsi který měl naprosto stejného psa jako my taky z útulku.
100% jistota to samozřejmě není.
Tělo byl takový delší ovčák na nízkých nohách a hlava jasný vlkodav.
Vydávali jsme ho všude úspěšně za deerhounda

7.1.2022 14:59

Kiki_ napsal(a):
Líbí se mi jak jste všichni nejchytřejší 😂 ZNALÍ PEJSKAŘI 🤩 neznáte celý příběh dopodrobna ale víte že jsem naletěla🤭tak pardon pardon vy jste u toho všichni byly

Abbie, je mi jasný, že se vám to nelíbí. A jsme u toho, přiznat svoji chybu nebo omyl není snadné.
Ale přišla jste se zeptat na svoji fenku, křížence vlkodava s amstaffem. Takže jste tomu věřila. Věřila jste, že máte doma půlvlkouše. A znalý pejskař, který má alespoň základní povědomí o plemenech by opravdu poznal, že ani mixnuté štěně vlkodava nebude mít v šesti týdnech 2 kila.

Buďte si uražená, jak chcete. Vztekejte se, snažte se být ironická, ale někde tam vzadu tušíte, že vám někdo nakecal nepravdu, viďte?

7.1.2022 15:00

GAELLE napsal(a):
Asi vědělo. Mají v té vesnici v jednom domku vlkodavy dva. A vedle přes plot ovčandy.
Jedno štěně si zřejmě nechali, ještě před pár roky jsme ho tam vídali, celý náš pes.
A vím i o dalším pánovi z jiné vsi který měl naprosto stejného psa jako my taky z útulku.
100% jistota to samozřejmě není.
Tělo byl takový delší ovčák na nízkých nohách a hlava jasný vlkodav.
Vydávali jsme ho všude úspěšně za deerhounda

No vida, tady je původ asiže jasnej.
Boží střapáč Jakoby někdo slepil hlavu a tělo ze dvou psů.
Chybí mu deerhoundí hrb, ale to neva. Byl krásnej. Už jsem ho tu kdysi okukovala.

7.1.2022 16:52
Rronjabutterfly

XXX.XXX.119.6

Zkušenost s tímto možným mixem nemám. Ze zkušenosti pejskaře, co nadělal x chyb, říkám, socializujte, socializujte, socializujte, protože máma pro štěně není jen dojná kráva, ale taky životní učitelka. V tom Vy už máte smůlu. Učte sebe, učte psa. Ať ze společnýho života nejste nešťastní. Ten prcek k tomu přišel, jak slepej k houslím.

7.1.2022 18:50

Kiki_ napsal(a):

Promiňte, ale vy jste, jestli jsem správně pochopila, už třetím majitelem teprve 5týdenního štěněte. To opravdu svědčí o vaší nezkušenosti, které někdo využil. Ale teď už je to jedno. Hlavně, ať vám dělá jenom radost.

Miriam33

7.1.2022 22:52
Miriam33

XXX.XXX.226.0

Viděla jsem nedávno mix vlkodav x retrívr. Krásné, hodné, milé zvíře. Takový zmenšený zlatý vlkodav. Chůze a hlava vyloženě vlkodaví.
Ať vám štěňátko udělá jen radost. Je moc pěkné. Až bude větší, bude se vybarvovat:)

7.1.2022 22:54
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Miriam33 napsal(a):
Viděla jsem nedávno mix vlkodav x retrívr. Krásné, hodné, milé zvíře. Takový zmenšený zlatý vlkodav. Chůze a hlava vyloženě vlkodaví.
Ať vám štěňátko udělá jen radost. Je moc pěkné. Až bude větší, bude se vybarvovat:)

Zajímavé že se po vlkodavovi dědí ta hlava.

Přidejte reakci

Přidat smajlík