Zlatý retriever šteniatka s PP

Prodám Zlatého retrívra - Chovateľská stanica,,Diamond in the heart,, ponúk...
DohodouNat2222
XXX.XXX.20.117
Zdravím :)
Má niekto skúsenosti s Dog's chef?
Chcela by som na ne prejsť, ako jedny z mála celkom vyhovujú veľkosťou a neponúkajú len kuracie a iné hydinové granule.
Moc recenzií na ne nie je .
Ďakujem :)
kouknul jsem jen na hovězí viz
Hovädzie 65% (čerstvo pripravené hovädzie mäso 35%, sušené hovädzie mäso 25%, hovädzí tuk 5%), Sladké zemiaky, Fazuľa, Repná dreň, Mrkva, Zelená fazuľka, Karfiol, Cuketa, Rajčiak, Minerály, Doplnok omega 3, Fruktooligosacharidy FOS (192mg/kg), Glukosamín (170 mg/kg), Metylsulfonylmetán - MSM (170 mg/kg), Chondroitín sulfát (125 mg/kg), Mananoligosacharidy MOS (48 mg/kg), Extrakt z olív.
a myslím, že jako obvykle marketinkově lžou neb
údajně {iHovädzie 65% (čerstvo pripravené hovädzie mäso 35%
tj 350g
k tomu sušené hovädzie mäso 25% tj dalších 750 g v syrovém
takže kg syrového hovězího na kg amarounů
k tomu všechny suprčupr doplňky , přivezou to ze Skotska, proclí, DPH, marže všech zůčastněných, náklady na výrobu atd.... a všechnu tuhle "nádheru" prodaj za 160 Kč/kg to musí být zázrak
PS. při dávce kg/ na3 dny, tak při 53 Kč/den by jste luxusně barfovali a navíc věděli , co opravdu žere
ale každýho volba
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nat2222
napsal(a):
Zdravím :)
Má niekto skúsenosti s Dog's chef?
Chcela by som na ne prejsť, ako jedny z mála celkom vyhovujú veľkosťou a neponúkajú len kuracie a iné hydinové granule.
Moc recenzií na ne nie je .
Ďakujem :)
Best breeder by melo byt to same, Dogś chef se prodaval hlavne na SK -a chvalili ho.
a recenze -vas pes je nejlepsi recenze...
Dobrý deň, určite sa nebojte do DogsChef ísť. Máme šteniatko 7 mesačné (vipet) a naozaj jej chutia, hlavne sa dajú krásne rotovať príchute ako napríklad (koník alebo králik, hovadzie a kačka).
Srsť má nádhernú, lesklú. Vyprázdňovanie je tiež v poriadku... aj štruktúra.. :)
Ak máte ešte nejaké otázky, doporučujem super skupinu na FB - Granule - sprievodca svetom krmív.
Pekný deň.
Uživatel s deaktivovaným účtem
lupus4
napsal(a):
kouknul jsem jen na hovězí viz
Hovädzie 65% (čerstvo pripravené hovädzie mäso 35%, sušené hovädzie mäso 25%, hovädzí tuk 5%), Sladké zemiaky, Fazuľa, Repná dreň, Mrkva, Zelená fazuľka, Karfiol, Cuketa, Rajčiak, Minerály, Doplnok omega 3, Fruktooligosacharidy FOS (192mg/kg), Glukosamín (170 mg/kg), Metylsulfonylmetán - MSM (170 mg/kg), Chondroitín sulfát (125 mg/kg), Mananoligosacharidy MOS (48 mg/kg), Extrakt z olív.
a myslím, že jako obvykle marketinkově lžou neb
údajně {iHovädzie 65% (čerstvo pripravené hovädzie mäso 35%
tj 350g
k tomu sušené hovädzie mäso 25% tj dalších 750 g v syrovém
takže kg syrového hovězího na kg amarounů
k tomu všechny suprčupr doplňky , přivezou to ze Skotska, proclí, DPH, marže všech zůčastněných, náklady na výrobu atd.... a všechnu tuhle "nádheru" prodaj za 160 Kč/kg to musí být zázrak
PS. při dávce kg/ na3 dny, tak při 53 Kč/den by jste luxusně barfovali a navíc věděli , co opravdu žere
ale každýho volba
Počítáte blbosti. Pardon :)
Myslím, že je vyrábí GA Pet Food Partners. To je v Anglii.
Nevím, jestli existuje větší podnik - větší spotřeba/nákupy surovin.
4 závody a ročně 181 550 000 $.
Tady jsem to opsala :-) https://www.petfoodindustry.com/directories/211-top-pet-food-companies-current-data/listing/2791-ga-pet-food-partners
Můžete si tam namixovat svou recepturu a oni to pošlou v kontajneru s ostatními.
Pořád tam visí hláška, že nezpracovávají moučky a před branami toho kolosu jsou to suroviny pro lidskou spotřebu...
To syrové bude tak dvojnásobek... no má to úplně standardní složení, cca třetina masa a tak dále, nic zvláštního.
Mám tam ségru a občas mi něco doveze, pošle, vzorky... ale je u krmiva úplně marná, tak jí vždy říkám - vyfoť to v krámě, dvě kila hnusu mi posílat nemusíš... a víte co? Ceny totožných krmiv jsou tam i vyšší než u nás.
Jak je to možné? Platí CLO z města do města? No to asi ne...
A jo, petrahei má pravdu, receptury jsou totožné s Best breeder, mě tam trkl ten asparagus.
Kdyby mi to někdo sponzoroval, tak beru :-)
Nikki97
XXX.XXX.31.49
Granule bereme už 3roky a jsme nadmíru spokojeni. Střídáme i příchutě. Psovi chutnají a vše je v pořádku.