ANGLICKÝ KOKRSPANEL

Prodám Anglického kokršpaněla - CejskaH. ST. nabízí štěnátka s PP zlatá, ho...
22000 Kč
Dobrý den…
Mam malého 3 měsíčního kokra stěně a porad kouše. Kouše do všeho at už je to omítka, skříň, dveře, oblečení, pytel s pískem pro andulky atd. Co me ale vadí, kouše i do nás, do lidi. Vždy mu když me kousne narvu nějakou hračku do huby ale ta ho po minutě omrzí a jde po nás. Nebo ho ne nahlas ale zvýšením tónem pokárám ,, Nicku, fuj!” a nebo něco takovýho. Ale on nám na to solidně hází bobek a jde si dělat sví . Děkuji za radu…
Tady orel……… Volá poštolku!!!
Je v záruce.
Vyměnit !
Nebo hledat třeba tady
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?hledat=agresivn%C3%AD+%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B
Uživatel s deaktivovaným účtem
No já si říkala, co se děje, že tu už dlouho takovej dotaz nebyl.
Tak zkuste mrknout sem, máte čtení na dlouhé večery. Vše podstatné už tu bylo napsáno:
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B+kou%C5%A1e+ifauna
Štěně kouše . (tečka)
Tím bych to asi ukončila.
Ještě to vynadání, to prosím vynechte. Štěně vám nerozumí.
Představte si, že na vás nějaký číňan něco zvýšeným hlasem nebo naštvaně a přikazujícím t´ónem haleká. A vy netušíte, co, ale tušíte, že vás asi nemá rád nebo je možná nebezpečnej.
Tady poštolka!
Já myslela, že se kokr jmenuje Orel. Nejmenuje se Orel?
Pamatuji si kokry, že byli kousací i v dospělosti. Jedni z nejvíc štípacích psů.
Vlastně nejštípavější.
Připadáte mi, Orle, že jste exmanžel Frýbové, nejste?
Přepínám!
Nás taky to moje štěně kouše, že mě nemá kousat docela chápe, ale že nemá kousat mojí dceru teda nepobírá. Zvlášť, když jí cpe pořád ruce do pusy a dcera ječí jak pískací hračka. Když dá ruce pryč kousne jí do nohy a ono to u toho pětiletého dítěte docela nechá stopy. Čekám, kdy k nám přijde sociálka. Nejhorší je, když s ní odpoledne jdeme ven a moje dítě sebere klacík a začne pobíhat, navíc má na ruce rukavice. Štěndo miluje rukavice, asi vyčlením nějakou singlovou rukavici a budu jí brát sebou i ven, mávat s ní jako s praporem, až zas půjde po dceři, jestli zas tak pěkně pískne, jako hračka. Dneska jsem vzala kroužek na házení a bavila fenku házením toho kroužku, ale stejně když se dá do ráže, tak nás kousala jak piraňa. Nechápala jsem proč dcera místo pohlazení jako první podá psovi ruku, aby si kousla a tím jí vyprovokovala. No dneska mi vysvětlila, že jí nechává čuchnout, aby jí mohla pohladit, tak jsem jí dneska po měsící vysvětlila, že svému psovi nemusí pokaždé dávat čuhnout, že je to ona, pes ví, že je to ona. Asi ty dvě začnu držet odděleně .