Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

TynaSOu

9.1.2022 16:57
TynaSOu

XXX.XXX.170.14

Dobrý den, chci se zeptat o radu mám dvouletou fenku staforda.
Je milá socializovaná takřka bez problémů, ale dokáže i překvapit jako třeba včera přijela na návštěvu moje sestřenice se svojí tříletou dcerou. Moje fenka bez důvodu k ní přišla docela na ni začala vrčet a chtěla na ni zaútočit.
Kdybychom ji včas nezastavili, nevím jak by to dopadlo.
Nikdy předtím takhle se k dětem nechovala, občas si s nimi chtěla hrát a dorážela tím způsobem, že na ně skákala, ale nikdy nechtěla útočit.
Chci zeptat nevíte čím to může být?
A taky je problém že ne každý pes si s ní sedne bez ohledu na to pes nebo fenka.
S některými si chce hrát a některé by cupovala, většinou, když na ní vrčí jiný pes, ale i když jsou přátelské, tak někdy nevím, pokaždé se zachová jinak.
Můžete mi poradit co mám dělat?
Děkuji.

9.1.2022 17:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

TynaSOu napsal(a):
Je milá socializovaná takřka bez problémů, ale dokáže i překvapit jako třeba včera přijela na návštěvu moje sestřenice se svojí tříletou dcerou. Moje fenka bez důvodu k ní přišla docela na ni začala vrčet a chtěla na ni zaútočit.
Nikdy předtím takhle se k dětem nechovala, občas si s nimi chtěla hrát a dorážela tím způsobem, že na ně skákala, ale nikdy nechtěla útočit.
A taky je problém že ne každý pes si s ní sedne bez ohledu na to pes nebo fenka.
S některými si chce hrát a některé by cupovala, většinou, když na ní vrčí jiný pes, ale i když jsou přátelské, tak někdy nevím, pokaždé se zachová jinak.
Děkuji.

Používat náhubek - venku i při návštěvách s dětmi. Pořád a bez výjímky!

otázka

9.1.2022 18:08
otázka

XXX.XXX.230.195

Pořídit si kotec a když přijde návštěva, zavírat. Moji psi jdou do kotce automaticky, když vidí že jdu směrem k brance, za kterou je návštěva. Zabít nebo vážně zranit dítě je pro psa dílo okamžiku.

9.1.2022 18:12
janaa

XXX.XXX.37.13

Dospívá,už se nebude chovat jako štěně. Výchova,výcvik, respekt k plemenným predispozicím, a předcházet možným průšvihům (což je ten košík,vodítko,separace od návštěv,nepouštět jí k cizím psům)

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.1.2022 20:57

Milá socializovaná fenka staforda vrčí a útočí na dítě...omfg.Je to pravda pravdoucí,každý trotl si musí pořídit bull psa a takto to dopadá...Kdy už to konečně skončí...:-/
Kam chodíte na cvičák, co jste si zjistila o plemeni,než jste si fenu pořídila, je s PP,nebo mix čehosi?

10.1.2022 10:01

TynaSOu napsal(a):
Děkuji.

Viz výše - všechna preventivní opatření. Dospěla a už to není ten nuňánek. A nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík