Bonitacia, vyšetrenia zo Slovenska

Pudl toy
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bibika1244

15.1.2022 21:48
Bibika1244

XXX.XXX.100.210

Dobrý večer,
chcem sa spýtať či môžem ísť na bonitaciu, keď mam urobene vyšetrenia zo Slovenská.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.1.2022 09:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že by vám měli poradit v klubu, u kterého tady v ČR jste registrovaná.
U našeho plemene např. jsou tady kluby dva a když jsem chtěla uchovnit u druhého, tak to nešlo, protože ten první měl některé posuzovatele rtg jiné, které by mě ten druhý klub neuznal.

16.1.2022 12:13
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.122.79

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím, že by vám měli poradit v klubu, u kterého tady v ČR jste registrovaná.
U našeho plemene např. jsou tady kluby dva a když jsem chtěla uchovnit u druhého, tak to nešlo, protože ten první měl některé posuzovatele rtg jiné, které by mě ten druhý klub neuznal.

U nás to taky nejde - uznávají se povinná jen vysetřeníjen z ČR.
Ale pudl nemá žádná vyšetření, na která se musí uspávat (rtg kyčlí, loktů), tak by neměl být problém ta vyšetření udělat znovu v ČR. Pately a oči stojí pár korun a výsledky jsou hned😉.

16.1.2022 12:15
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.122.79

Bibika1244 napsal(a):
Dobrý večer,
chcem sa spýtať či môžem ísť na bonitaciu, keď mam urobene vyšetrenia zo Slovenská.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

A je pes zapsaný v české PK jako import?

16.1.2022 13:12
JoPe

XXX.XXX.82.6

Inspektor Pišišvor napsal(a):
U nás to taky nejde - uznávají se povinná jen vysetřeníjen z ČR.
Ale pudl nemá žádná vyšetření, na která se musí uspávat (rtg kyčlí, loktů), tak by neměl být problém ta vyšetření udělat znovu v ČR. Pately a oči stojí pár korun a výsledky jsou hned😉.

Jak to teď má KCHBO a CMC, pořád jen Ekr ?

16.1.2022 14:12
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

JoPe napsal(a):
Jak to teď má KCHBO a CMC, pořád jen Ekr ?

CMC uznává jen Ekra, ale v KCHBO to může být od více vetů.

16.1.2022 15:13
JoPe

XXX.XXX.82.6

CMC uznává jen Ekra, ale v KCHBO to může být od více vetů.

Jen se zeptám, zda vy a vaši známí jsou spokojeni a jestli máte též informaci, že výsledky vyhodnocení smluvním posuzovatelem CMC jsou trochu lepší, než vyhodnocení snímků pořízených od jinud.

16.1.2022 15:56
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

JoPe napsal(a):
Jen se zeptám, zda vy a vaši známí jsou spokojeni a jestli máte též informaci, že výsledky vyhodnocení smluvním posuzovatelem CMC jsou trochu lepší, než vyhodnocení snímků pořízených od jinud.

Vím, že se to říká, ale já fotím jinde (většinou na VFU, ale 3 psy jsem dělala jinde), a vždycky mi od Ekra přišly nuly, takže si to nemyslím.
Podle mě je to celé o kvalitě snímku - když je ten snimek ostrý a pes správně napolohovaný, tak ho Ekr nepoškodí. Když je to ale odfláknutý, tak prostě vaří z toho, co má na monitoru.

WildcatW

17.1.2022 12:05
WildcatW

XXX.XXX.162.124

Vím, že se to říká, ale já fotím jinde (většinou na VFU, ale 3 psy jsem dělala jinde), a vždycky mi od Ekra přišly nuly, takže si to nemyslím.
Podle mě je to celé o kvalitě snímku - když je ten snimek ostrý a pes správně napolohovaný, tak ho Ekr nepoškodí. Když je to ale odfláknutý, tak prostě vaří z toho, co má na monitoru.

A to se rovnou taky zeptám, protože to začínám řešit. Máte zkušenosti s panem Michalem Čápem v Praze na Poděbradský? U KCHBO je uznaný.

17.1.2022 12:21
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.60.19

WildcatW napsal(a):
A to se rovnou taky zeptám, protože to začínám řešit. Máte zkušenosti s panem Michalem Čápem v Praze na Poděbradský? U KCHBO je uznaný.

Nemám - já všechno posílám Ekrovi, protože pak můžu bonitovat v obou klubech a mám otevřené dveře I k získání pracovní selekce v CMC.

WildcatW

17.1.2022 13:13
WildcatW

XXX.XXX.162.124

Nemám - já všechno posílám Ekrovi, protože pak můžu bonitovat v obou klubech a mám otevřené dveře I k získání pracovní selekce v CMC.

To chápu, děkuju i tak :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík