Toy pudl stříbrné barvy

Prodám Pudla toy - Chovatelská stanice Andělská krása , nabízí toy pudlíky...
1500 KčBibika1244
XXX.XXX.100.210
Dobrý večer,
chcem sa spýtať či môžem ísť na bonitaciu, keď mam urobene vyšetrenia zo Slovenská.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Myslím, že by vám měli poradit v klubu, u kterého tady v ČR jste registrovaná.
U našeho plemene např. jsou tady kluby dva a když jsem chtěla uchovnit u druhého, tak to nešlo, protože ten první měl některé posuzovatele rtg jiné, které by mě ten druhý klub neuznal.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Myslím, že by vám měli poradit v klubu, u kterého tady v ČR jste registrovaná.
U našeho plemene např. jsou tady kluby dva a když jsem chtěla uchovnit u druhého, tak to nešlo, protože ten první měl některé posuzovatele rtg jiné, které by mě ten druhý klub neuznal.
U nás to taky nejde - uznávají se povinná jen vysetřeníjen z ČR.
Ale pudl nemá žádná vyšetření, na která se musí uspávat (rtg kyčlí, loktů), tak by neměl být problém ta vyšetření udělat znovu v ČR. Pately a oči stojí pár korun a výsledky jsou hned😉.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
U nás to taky nejde - uznávají se povinná jen vysetřeníjen z ČR.
Ale pudl nemá žádná vyšetření, na která se musí uspávat (rtg kyčlí, loktů), tak by neměl být problém ta vyšetření udělat znovu v ČR. Pately a oči stojí pár korun a výsledky jsou hned😉.
Jak to teď má KCHBO a CMC, pořád jen Ekr ?
JoPe
napsal(a):
Jen se zeptám, zda vy a vaši známí jsou spokojeni a jestli máte též informaci, že výsledky vyhodnocení smluvním posuzovatelem CMC jsou trochu lepší, než vyhodnocení snímků pořízených od jinud.
Vím, že se to říká, ale já fotím jinde (většinou na VFU, ale 3 psy jsem dělala jinde), a vždycky mi od Ekra přišly nuly, takže si to nemyslím.
Podle mě je to celé o kvalitě snímku - když je ten snimek ostrý a pes správně napolohovaný, tak ho Ekr nepoškodí. Když je to ale odfláknutý, tak prostě vaří z toho, co má na monitoru.
WildcatW
XXX.XXX.162.124
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Vím, že se to říká, ale já fotím jinde (většinou na VFU, ale 3 psy jsem dělala jinde), a vždycky mi od Ekra přišly nuly, takže si to nemyslím.
Podle mě je to celé o kvalitě snímku - když je ten snimek ostrý a pes správně napolohovaný, tak ho Ekr nepoškodí. Když je to ale odfláknutý, tak prostě vaří z toho, co má na monitoru.
A to se rovnou taky zeptám, protože to začínám řešit. Máte zkušenosti s panem Michalem Čápem v Praze na Poděbradský? U KCHBO je uznaný.
WildcatW
napsal(a):
A to se rovnou taky zeptám, protože to začínám řešit. Máte zkušenosti s panem Michalem Čápem v Praze na Poděbradský? U KCHBO je uznaný.
Nemám - já všechno posílám Ekrovi, protože pak můžu bonitovat v obou klubech a mám otevřené dveře I k získání pracovní selekce v CMC.
WildcatW
XXX.XXX.162.124
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Nemám - já všechno posílám Ekrovi, protože pak můžu bonitovat v obou klubech a mám otevřené dveře I k získání pracovní selekce v CMC.
To chápu, děkuju i tak :)