Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Čumák

31.1.2022 11:41
Čumák

XXX.XXX.25.229

Dobrý den,
prosím co to může být? Červené pupínky v uchu, na obou uších.
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2022 11:43

Čumák napsal(a):
Dobrý den,
prosím co to může být? Červené pupínky v uchu, na obou uších.
Děkuji.

Alergie?

31.1.2022 12:08
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Na to jste přišla náhodou, nebo si uši nějak škrábe?

Čumák

31.1.2022 12:40
Čumák

XXX.XXX.25.229

lesnížínka napsal(a):
Na to jste přišla náhodou, nebo si uši nějak škrábe?

Škrábe.. objevilo se to už před týdnem.. tak jsme dávali vatovou tyčinkou dezinfekci a potírali krémem..zmizlo to..a dneska když si začala škrábat ucho,tak jsem si toho zase všimla..

31.1.2022 12:43
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Čumák napsal(a):
Škrábe.. objevilo se to už před týdnem.. tak jsme dávali vatovou tyčinkou dezinfekci a potírali krémem..zmizlo to..a dneska když si začala škrábat ucho,tak jsem si toho zase všimla..

Tak jak už někdo poznamenal, mohlo by to ukazovat na alergii, paradoxně se problémy s ušima u ní vyskytují velmi často. Nebo...třeba zapařený? Trochu mi to přijde jako potničky. Nemáte doma moc horko? Co je to za rasu?

31.1.2022 12:49

U mého psa se to objevovalo, když se ucho zapařilo. Většinou bylo potřeba ho vyčistit, a osypanou, zarudlou kůži potřít zinkovou mastí. Byla to taková poslední výzva před zánětem, abych tak řekla.

Čumák

31.1.2022 12:55
Čumák

XXX.XXX.25.229

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
U mého psa se to objevovalo, když se ucho zapařilo. Většinou bylo potřeba ho vyčistit, a osypanou, zarudlou kůži potřít zinkovou mastí. Byla to taková poslední výzva před zánětem, abych tak řekla.

Takže mám koupit zinkovou mast?

31.1.2022 15:00

Čumák napsal(a):
Takže mám koupit zinkovou mast?

Zkuste, tím nic nezkazíte a není drahá.
Jen pozor na správnou aplikaci, nevtírá se, ale poťupkává.

Čumák

21.3.2022 15:27
Čumák

XXX.XXX.25.229

Zdravím, neví někdo prosím co to může být? Objevilo se jí to na uchu. Každopádně budu volat na veterinu raději. Děkuji

21.3.2022 17:21
impact

XXX.XXX.195.92

Když se to objevuje opakovaně a babské rady z internetu nefungují, běžte prostě na veterinu.

21.3.2022 23:21
fikovnice

XXX.XXX.132.153

lesnížínka napsal(a):
Tak jak už někdo poznamenal, mohlo by to ukazovat na alergii, paradoxně se problémy s ušima u ní vyskytují velmi často. Nebo...třeba zapařený? Trochu mi to přijde jako potničky. Nemáte doma moc horko? Co je to za rasu?

Přesně, vypadá to jako potničky!
...ovšem není to náhodou tak, že pes nemá potní žlázy?

22.3.2022 09:02

fikovnice napsal(a):
Přesně, vypadá to jako potničky!
...ovšem není to náhodou tak, že pes nemá potní žlázy?

Má. Ale ty klasické jinde než v uchu. Zrovna mám rozečtený článek ohledně kožních žláz u psa, myslím, že odkaz dávala megi. V angličtině. takže mi to chvíli potrvá.

22.3.2022 09:03

Čumák napsal(a):
Zdravím, neví někdo prosím co to může být? Objevilo se jí to na uchu. Každopádně budu volat na veterinu raději. Děkuji

Volat nestačí.

23.3.2022 00:22
fikovnice

XXX.XXX.133.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Má. Ale ty klasické jinde než v uchu. Zrovna mám rozečtený článek ohledně kožních žláz u psa, myslím, že odkaz dávala megi. V angličtině. takže mi to chvíli potrvá.

Děkuji za upřesnění!

Přidejte reakci

Přidat smajlík