Prodám štěňata jezevčíka trpasličího/králičího

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - CHS Judring zadá posledního pejska jezevčí...
DohodouČumák
XXX.XXX.25.229
Dobrý den,
prosím co to může být? Červené pupínky v uchu, na obou uších.
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Čumák
napsal(a):
Dobrý den,
prosím co to může být? Červené pupínky v uchu, na obou uších.
Děkuji.
Alergie?
Čumák
XXX.XXX.25.229
lesnížínka
napsal(a):
Na to jste přišla náhodou, nebo si uši nějak škrábe?
Škrábe.. objevilo se to už před týdnem.. tak jsme dávali vatovou tyčinkou dezinfekci a potírali krémem..zmizlo to..a dneska když si začala škrábat ucho,tak jsem si toho zase všimla..
Čumák
napsal(a):
Škrábe.. objevilo se to už před týdnem.. tak jsme dávali vatovou tyčinkou dezinfekci a potírali krémem..zmizlo to..a dneska když si začala škrábat ucho,tak jsem si toho zase všimla..
Tak jak už někdo poznamenal, mohlo by to ukazovat na alergii, paradoxně se problémy s ušima u ní vyskytují velmi často. Nebo...třeba zapařený? Trochu mi to přijde jako potničky. Nemáte doma moc horko? Co je to za rasu?
U mého psa se to objevovalo, když se ucho zapařilo. Většinou bylo potřeba ho vyčistit, a osypanou, zarudlou kůži potřít zinkovou mastí. Byla to taková poslední výzva před zánětem, abych tak řekla.
Čumák
XXX.XXX.25.229
napsal(a):
U mého psa se to objevovalo, když se ucho zapařilo. Většinou bylo potřeba ho vyčistit, a osypanou, zarudlou kůži potřít zinkovou mastí. Byla to taková poslední výzva před zánětem, abych tak řekla.
Takže mám koupit zinkovou mast?
Čumák
napsal(a):
Takže mám koupit zinkovou mast?
Zkuste, tím nic nezkazíte a není drahá.
Jen pozor na správnou aplikaci, nevtírá se, ale poťupkává.
Čumák
XXX.XXX.25.229
Zdravím, neví někdo prosím co to může být? Objevilo se jí to na uchu. Každopádně budu volat na veterinu raději. Děkuji
lesnížínka
napsal(a):
Tak jak už někdo poznamenal, mohlo by to ukazovat na alergii, paradoxně se problémy s ušima u ní vyskytují velmi často. Nebo...třeba zapařený? Trochu mi to přijde jako potničky. Nemáte doma moc horko? Co je to za rasu?
Přesně, vypadá to jako potničky!
...ovšem není to náhodou tak, že pes nemá potní žlázy?
fikovnice
napsal(a):
Přesně, vypadá to jako potničky!
...ovšem není to náhodou tak, že pes nemá potní žlázy?
Má. Ale ty klasické jinde než v uchu. Zrovna mám rozečtený článek ohledně kožních žláz u psa, myslím, že odkaz dávala megi. V angličtině. takže mi to chvíli potrvá.
Čumák
napsal(a):
Zdravím, neví někdo prosím co to může být? Objevilo se jí to na uchu. Každopádně budu volat na veterinu raději. Děkuji
Volat nestačí.