Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2022 09:46
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

Dobrý den,
prosím o radu,
náš pejsek (3roky) dnes jsem si všimla, když baštil, tak se najednou ohnal, běžel do pelíšku a začal si olizovat penis. Koukla jsem se blíž a měl u penisu bílou tekutinu.
Po chvilce už byl v pořádku a olizovat se přestal, nevíte co to znamená?
Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.2.2022 12:21

zvonickovak@email.cz napsal(a):
Dobrý den,
prosím o radu,
náš pejsek (3roky) dnes jsem si všimla, když baštil, tak se najednou ohnal, běžel do pelíšku a začal si olizovat penis. Koukla jsem se blíž a měl u penisu bílou tekutinu.
Po chvilce už byl v pořádku a olizovat se přestal, nevíte co to znamená?
Děkuji za odpověď.

Výron spermatu? Hnis?

7.2.2022 13:01

No, to by asi chtělo veterináře. Když už ani není fotka. Ze které bychom možná stejně nic nepoznali.

7.2.2022 13:06
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

.

7.2.2022 13:12
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

Není to moc vidět, má tam bílou tekutinu podobná spermatu jinak se divně nechová, občas to olízne ale je v pořádku jinak.

7.2.2022 13:18
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Tak já nevím, ale na veterinu ani nemá smysl, protože jediné co se dozvíte, že asi zánět předkožky. Míchnout do stříkačky pár kapek betadiny a propláchnout. Nevím, jestli všichni psi světa mají zánět předkožky, měli jsme v rodině zatím 3, které pamatuju už jako dospělá a všichni to měli, mají. Nějak si myslím, že je to přirozený sekret, co tam pes má, ale žádný vet mi na to neodpověděl a řešila jsem nejmíň se 4. Kamarádka s berňákama mi potvrdila, že její psi to taky mívají a taky jí bylo řečeno - vyplachovat. Jí na veterině v Praze.

7.2.2022 13:21
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

Děkuji za odpověď, jinak jsem si všimla že to má i náš druhý pes, ale ten má ten výtok takový do zelena, tenhle to má bílé

7.2.2022 14:01

Mně to přijde normální. Mýmu psovi sem tam taky něco ukápne, dle veterináře to tak u psů bývá a nepozoruju, že by o to nějak příliš pečoval v tom smyslu, že by ho to bolelo a podobně. Prostě běžná každodenní psí hygiena.

7.2.2022 14:08
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

Také to nechci nijak řešit, jen mě zarazilo jak se dnes ráno strašně rychle ohnal, jinak už přes den byl ok, občas to oliznul jinak v pořádku a děkuji moc za odpověď 😊

7.2.2022 16:49
GAELLE

XXX.XXX.66.235

Děkuji za odpověď, jinak jsem si všimla že to má i náš druhý pes, ale ten má ten výtok takový do zelena, tenhle to má bílé

Do zelena nejspíš zánět. Proplachovat předkožku zředěnou Betadinou. Náš pes na to hodně trpěl. Už jsme na to měli i povel "ču*rák" a pes lehl na záda roztáhl nohy a nechal se ošetřovat

7.2.2022 17:15
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

A jak se to ředí prosím?

7.2.2022 17:21

A jak se to ředí prosím?

Do barvy rumu, to je taková optická pomůcka 😁

7.2.2022 17:23
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

Super tak moc děkuji za rady, hned jsem ho objednala protože to doma nemáme. Ještě se zeptám můžu použít i řepík nebo heřmánek?

7.2.2022 18:48

Bylinkami asi nic nezkazíte, jen pozor na vhodnou teplotu.

7.2.2022 21:34

Pokud to nehraje barvičkami a nezapáchá, tak bych to neřešila. Začínají hárat feny a někteří psi toho smegma holt produkují víc.

7.2.2022 22:14
zvonickovak@email.cz

XXX.XXX.160.133

Je pravda že ráno když lítali venku tak to bylo v pořádku, sousedka vypustila svou fenku také ven a ta se furt otírala o plot, moji 2 hafani dělali jak blázni, poté když jsme šli domů tak jsem si toho teprve všimla, napadlo mě zda to není kvůli té fence, ještě nedávno se hárala. Jinak vám také děkuji za odpověď 😊

7.2.2022 22:35

Je pravda že ráno když lítali venku tak to bylo v pořádku, sousedka vypustila svou fenku také ven a ta se furt otírala o plot, moji 2 hafani dělali jak blázni, poté když jsme šli domů tak jsem si toho teprve všimla, napadlo mě zda to není kvůli té fence, ještě nedávno se hárala. Jinak vám také děkuji za odpověď 😊

Normální, kdysi jsem to pro jistotu řešila s vet. U hormona si výplachem v podstatě nepomůžu, takže pokud pokud výtok nemá "divnou" barvu a nezapáchá, nic s tím nedělat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík